Onsdag

Älskar vädret. Inte ens jobbigt att gå till skolan! Kanske berodde på att vi hade kort dag med endast två lektioner idag men... Efter skolan blev det mys vid åsasjön med underbaraste Fanny och ikväll har jag grillat med la familia! godnattiii
Haha söt lamabebis jag och Fanny stötte på idag på idrotten i stadsparken, blev en del skratt åt den här lilla saken!

bedtime

Efter en go dag som jag spenderat hemma så tänkte jag och min fula rosa solbränna och mina alldeles för mörkt färgade ögonbryn inta sängen. SOV SÖTT!
Holding hands is a promise to one another that, just for a moment, the two of you don't have to face the world alone.

För ikväll så är vi hjältar

Som ni säkert märker så verkar jag ge upp detta.. Men inte än!! Har haft dom finaste dagarna man kan tänka sig uppe i Grebbestad med Hanne, Johannes och Rasmus. Galna festkvällar och soliga dagar och har bland annat lyssnat på Drängarna och Top cats, kan ju inte bli bättre om ni frågar mig. Så sjukt tråkigt att vara tillbaka i Jönköping nu bara. Och min kropp sa väl lite halft ifrån efter flera dagar på raken med fylla så har varit en kämpig början av denna vecka!

Sverige levererar

Im in love. Bästa!

good life

Livet rullar på som vanligt och jag hinner inte ens hälften av vad jag vill hinna. Är massor i skolan nu i slutet så får lägga all min energi på de. Dock är jag dum som prioriterar fel saker i första hand, bland annat träning. Ser fram emot morgondagen då jag tar helg och beger mig mot Grebbestad med min fina Hanne och dit ska även Johannes så ska bli goa dagar med dom där uppe:)

Finns inget som kan fucka de jag känner just nu för ikväll så är vi hjältar

It's (t)raining men

Hade verkligen jättemysigt igårkväll! Trots detta jobbiga regn.. Blev sent i säng så jag och Hanne tog sovmorgon och började 12 med kunder och slutade för drygt en timme sen så nu är jag hemma och tänkte träna lite:)

Tog inte en enda bild igår men denna bilden tog Hanne när jag körde en 740 för första gången i mitt liv haha snäll Petter som lånar ut den!
Och här sov vi som kungar vill jag lova!

Sjuk

Tänkte vara duktig och dra till skolan idag även om jag mådde skit, stannade i två lektioner sen orkade jag inte mer. Väntar på bussen nu och ska hem och sova!
Julia


Mittwoch

Där va nationella i engelska avklarat ja! Är nu hos min kära vän hanne i Norrahammar och tänkte vara här typ närmsta dygnet! Ikväll blir det grill och chill med fina vänner:)
Jessi


godnatt

Ligger i sängen efter en bra dag. Har varit på ruskigt bra humör idag. Vet inte varför men de ska jag väl inte klaga på;) Helt sjukt hur glad man kan bli av en enda liten sak från vissa människor... underbart. Säger godnatt nu!

love my life

Hade nog roligaste dygnet på länge denna helgen. Tack finaste julia för en massa rolig fest! Har spenderat dom senaste dagarna med underbara människor:) Kan inte annat än le alltså.
Nu blir de promenix och rensa lite tankar innan sängen♥
Min alldeles egna privatchaufför

...

Fy fan för mardrömmar.


Fin helg!

Har haft jättekul i helgen. Var ju lite fest här hemma igår, inte fel! Dock har det ju inte varit så gött och städa bakfull idag, haha. Men det var det värt :)
Jullan

Sa igår att jag skulle ta massa bilder, men blev inte en enda så får bli en annan.


Enda regeln är att du ska ha så jävla kul!

Igår var det fredag och då hade vi new image i skolan så nu är utväxten borta, lika skönt varje gång! Blev en lugn kväll med Hanne och lite andra kompisar från Norrahammar. Slutade med streetrace och massa knas, vad hände där liksom haha? Nu fixar jag mig för ikväll ska jag fira finaste Julle som fyller år idag. Ska bara glömma alla tråkigheter och leva livet!!!

Hockey

Sitter och kollar på Sverige Danmark, och faaan vad man saknar elitserien :( längtar ju nästan till hösten!
Jullan


Helg!

Har haft en sådär dag, haha inte varit på det bästa humöret om man säger så. Fast det är bättre nu! Ska ta och kolla lite full frys nu hade jag tänkt, ikväll blir det lugnt :)
Jullan


Helg incoming

Skönt med sovmorgon till 12, sen 5 timmars kundpass och efter det raka vägen till Martin för att klippa honom. Blev även lite käk med Martin, Hanne och Sammi. Myspys:) ni får ursäkta min dåliga uppdatering nu för tiden men blir så när man inte kan blogga från telefaxen..

Vilken dag

Kaos dag, fattar inte hur jag lyckas med allt! Iallafall en underbar dag i skolan med mina tjejer, åkt nercabbat, myst vid hamnkanalen, promenix med mamsen osv . Sen har jag också hunnit med att köra punka på bilen och haft pratstund med Hanne vid åsasjön!
'

Valborgsmässoafton

Lite bilder från gårdagen. Passade på att ta lite bilder när jag va på väg hem också och solen gick upp! Har haft en sjukt bra helg (långhelg) med dom finaste vännerna. Finns inte ord för hur mycket jag längtar till nästa, 3 dagar kvar!!!
Lager med Coffe och Julia
Full Marcus och full Fidde
haha på ön!

Ja men godmorgon!

Då har även detta årets valborg passerat. Nyktert för min del! Skönt det också iallafall nu dagen efter då man ser att alla gnäller över bakfyllan;) Gick och la mig imorse kan man säga, var hemma vid 6 så är rätt nyvaken nu. Fast är faktiskt inte trött alls vilket jag trodde jag skulle va haha!
nyvaken och go


Lite bakfull

Har precis vaknat och är hur seg som helst. Höll igång till 9 i morse! Hade skitkul :) men ska nog ta och sova en stund till!
Jullan

Soluppgången var ju fin iallafall


RSS 2.0