Hemma igen!

Efter en helt galen och rolig vecka i Halmstad. Tyvärr har jag idag bränt mig på hela benen, så jag kan knappt sitta ner. Har sån otrolig smärta, plus att jag är sjuuuukt trött. Så ni kan väl ana att jag varken orkar skriva eller lägga in bilder? Men det kommer fortast möjligt :) Nu ska jag lägga mig i sängen och lida och försöka sova. Godnatt på er!
Jessi
Inte så bra bild men är helt rooosa. Och alla som känner mig vet ju att mina ben är näst intill vita i vanliga fall så AJJJJJ är det enda jag kan säga:(

jag lever!!

För tillfället är jag i Halmstad, därför jag inte skriver någonting. Men som sagt, ville bara tala om att jag fortfarande lever;) PUSS
Jessi

Vovve

Är ganska så seg idag, har sovit ca 1,5 h inatt sen åkt bil i flera timmar. Nu är iaf Zasha hemma som hon heter. Hon var faktiskt lite söt, men mest ful och fulare kommer hon att bli! Snäll jag är.. Sitter iaf och väntar på att Robin ska komma, så ska vi nog dra och bada med Pirre om jag inte hörde fel.
Julia




Söndag

Gick upp tidigt idag och åkte med mamma och pappa till stan och fixade lite grejer. Och kom hem från stallet för en liten stund sen. Ikväll blir det att sova tidigt eftersom jag ska åka till Stockholm inatt och hämta en ful hund. Haha jag menar faktiskt vad jag skriver. Men det är mammas hund.
Men nu blir det att käka lite!
Julia

Jag håller vad jag lovar..nästan

Min midsommarafton började fint hos Emma med mat(misslyckad grillning) och vin..
Sedan bar det av mot Grästorp för lite partaj...
Efter det tog jag bussen ner till stan för att möta upp Jonna och det blev ett stopp på sibylla..
Sist men inte minst så tog vi bussen hem till Bottnaryd för efterfest hos Julle där vi bland annat lagade mat, badade i hennes pool osv..
Avslutade natten vid 6snåret någon gång när solen hade börjat skina så fint..Ganska lagom pigga!

Midsommar

Gårkvällen tillbringade jag här hemma med lite trevligt folk. Kvällen tog slut vid halv 5 sen började denna dagen halv 11 och bakfull.. Ganska så seegt. Robin åkte hem för en stund sen så funderar på att sova eller kolla film med lite cola :) Tack för igår !

Fick tyvärr inte så många bilder
Julia

Vilken kväll...

Ligger i sängen. Men det får man lov att göra när man gick och la sig vid 6. Känner mig heeelt död. Men vill tacka alla för en sjukt go midsommar iallafall! Bilder kommer sen, looovar.
Jessi

Midsommarafton!

Har precis fixat mig och snart kommer det lite folk hit så ska vi käka midsommarmat eller vad säger man?
Sen bär det av mot andra äventyr så att säga. Ser fram emot en grymt bra dag och kväll :) GLAD MIDSOMMAR ALLA SÖTA!
Jessi


Grattis!!!

Jag vet att jag är 3 och en halv timme för sen. Men grattis fina Jonna på din 18-års dag, I♥U!

Home!

Idag har jag...
Färgat Emmas hår
Sett kung fu panda 2 på bio
Varit hos Wigge med gänget och blivit skadad i ögat av Jonna, samt kollat på the ring 2...

Godnatt

Har spenderat dagen med Bill i staden. Och har också färgat mitt hår, blev idag istället. Såå äntligen slipper jag den fula utväxten! Imorgon är det midsommar:D Godnatt
Jessi

...

Dålig på blogga jag vet... Men har helt enkelt inte kännt för de.
Inte hänt så mycket dom här dagarna. Va hos Robin igår, åkte hem innan på dagen och gjorde ingenting, sen kom han och Anthon hit så aa... Jag har iaf väldigt tråkigt just nu och är inte på något vidare humör så tror det blir att hoppa i säng snart!
Julia

Vad säger man?

Det var varmare i April än vad det är nu! Detta kallar inte jag sommar...blir ju galen på det snart. Vart är solen?
Nu ska jag sova och drömma mig bort om ett varmt land.
jessi

Tröööött...

Jobbat idag. Nu är jag trött. Imorgon har jag mycket planerat så borde sova. Ska in till Jönköping och fixa naglar, färga min hemska utväxt i håret, luncha med Emma.
jessi

Ganska tufft att jag sitter och chatroulettar med en random kille från dh haha?!?;)

Söndag, segaste dagen på hela veckan?

Igår blev det party hos Kalbe, det var mycket roligt faktiskt. Men blev en sen kväll och det får jag lida för nu. Så idag(ikväll) ska jag göra minsta möjliga för imon väntar några timmars jobb.
För att komma med glada nyheter så har våra nya bussar börjat gå nu, sjukt gött. Dom går mycket oftare, och framförallt senare nu, me like!
Jessi




Ville passa på att säga..

GRATTIS till min fina Hanne som fyller 17 år idag. Hoppas du får en toppen dag för det är du värd! Inte visste jag att du och jag skulle bli så bra vänner när pappa kom in förra sommaren och sa att jag skulle gå i samma klass som hans jobbarkompis dotter. Men så blev det och det är jag massa glad över!!!♥

Lördagmorgon

Eller förmiddag snarare. Sitter och äter frukost på altanen med syster och Isa. Idag hoppas jag på en bra lördag med finfint folk!
Jessi

Slapp framför teven :)

GE5

FREEEDAG

Just nu skulle jag egentligen suttit på bussen in till Jönköping med Jonna, men klanten missade bussen så vi våldgästade Alle och väntar nu på nästa buss. Sen ska vi vidare till Månsarp så spenderar väl största delen av kvällen där. Ha en fin fredag!
jessi

Helg incoming

Har inte varit hemma på hela dagen,  har varit hos Hanne. Vi har bland annat varit ute och gått, cyklat upp och ner för alla jefla backar i Norrahammar, badat i Åsasjön och besökt Tabergstopp. Fin dag med ännu finare tjej.
Har även kollat på The Eye med Alle och Jonna. Nu ska jag sova, Imorgon är det fredag WOHO!
Jessi

filmfilm

Kom hem från stallet för en liten stund sen, har typ varit där hela eftermiddagen. Ridit och så oxå, gött att det börjar årdna sig nu!
Håller på att ladda ner The last song. Så ska ta en snabbdusch nu innan den är klar!

Jullan


heheh

Känner mig riktigt duktig, har gått upp tidigt hela veckan! Dock för jag har behövt åka och fixa med Baloo morgon och kväll.
Har precis blingat klart min hjälm ;) Och sitter nu och lyssnar på gammal musik som väcker massa minnen!
Julia



Filmtaajm

Sitter och dunkar musik i väntan på att en film ska laddas ner. Så våran kväll/natt består av filmmys med Jonna, ovanligt?!?
// Jessi, Julle

oops

Hade ingen ork till att blogga igår. Va uppe tidigt och tog en morgontur med Amona och sen åkte jag till Jönköping, fixade min praktikplats till tvåan. Och sen va vi mest hos Eddie hela dagen :)
Idag har jag ingen aning om vad som händer, börjar väl bli lite rastlöst att gå hemma och dega när det inte ens är fint väder ute. Men nästa vecka är det midsommar och förhoppningsvis kommer solen då också!
Jessi

Det går bra nu..

Hemma efter en kväll med Jonnis och Alle. Känner att jag har ätit alldeles för mycket ikväll, shit det går utför!! Men som Jonna säger, man ska aldrig tacka nej till mat :) Nu ska jag slänga mig i bingen för ska upp tidigt till pållen imon precis som Julia. Så godnatt på er gullungar♥

Kom på en sak..

jag är inte blond längre för er som inte visste de. Har glömt att säga det fast dom flesta har ju redan sett de :p
Julia


Film

Haha kollade på Trassel nyss, faktiskt en ganska bra film. Men håller på att somna nu så ska snart hoppa i säng för ska upp tidigt imon och åka till Baloo.
Godnatt, Julia


Piss start på sommarlovet.

Sommarlovet har börjat jävligt dåligt, först de med Baloo sen lite andra saker. Saknar till och med alla mina klasskompisar vilket jag inte trodde jag skulle göra! Har lust att typ somna och sen sova bort den närmsta tiden. Känns som om inget kan få mig på bra humör just nu men får la försöka med att leta reda på en jäkligt bra film att titta på med lite chips och cola!
Julia



Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen men ska strax ta cykeln och trampa upp till Amona. Resten av dagen spenderas väl säkerligen med några homies från Bottnaryd. Men nu frukost!
Jessi

fina


22.47

Har ägnat denna söndagseftermiddag ute på sjön! Och nu ska jag avsluta den med en film.

Our last summer

Har haft en kanon helg. Lovet hade inte kunnat starta bättre och nu äntligen börja jag känna att det faktiskt är lov.
Slippa gå upp varje morgon för att åka till Jönköping. Istället kommer jag kunna vara hemma och ägna lite mer tid till mina kära vänner som jag tyvärr inte har hunnit med nånting knappt under hela ettan.
Känner att detta lovet kommer bli riktigt jävla bra.
Kommer sakna mina fina klasskompisar från hvfr1(snart 2!!) något enormt dock:(
Bild tagen för mååånga somrar sen. Min fina Julia.

Söndag

Gick upp vid 9 idag och åkte till stallet och fixade med Baloo. Och var nyss uppe och kollade till han igen. Sån tur att det inte blev så allvarligt! Blir stallet lite senare sen oxå.
Julia


Plutthesten ♥


bilder

Tack för en naajs fredag och start på sommarlovet!
Kameltå jag vet!!!haha...

Baloo ♥

Kom hem från stallet för en stund sen. Dåliga nyheter därifrån.. Märkte att Baloo var jättehalt och det förstår jag för han hade trampat på en ca 8 cm lång spik som hade gått upp i hoven. Men hade en jävla tur i oturen att den gick så snett. Kunde gått riktigt illa.
Sittet iaf hemma ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra. Hoppas att någon kan komma hem.
Julia

Ere fest eller???

JA

Sommarlov!

Dagaen börjar bra med skolavslutning, slipper ljungarumsskolan för evigt nu! Sen till bäckadal i regnet till min bror som tar studenten. Och nu är jag hemma med hela släkten och ska strax äta! Senre bär det av till Angerdshestra för att fira sommarlovet med fint folk! :)
Jula


Sommarlov!

Har nu fått sommarlov, känns verkligen inte som de men det kommer väl!
Sitter färdigfixad och ska strax bege mig till staden för min syster tar studenten idag, tycker synd om dom när det gäller vädret men det är inget att göra åt:) Ha en fin fredag allihopa!

Solen skiner så fint..

..i Bottnaryd!

In the summertime

Imorgon är det skolavslutning. Helt sjukligt vad snabbt ett år kan gå. Men sommarlovet kommer precis passande! Bara vädret som ska bli lite bättre också..
Denna veckan har rullat på som vanligt med mycket onödiga lektioner och korta dagar. Som det brukar dom sista dagarna :)
Innan idag!

Dålig tajming?

Sittandes på en stor häst som endast får bli skrittad egentligen, i shorts och det börjar ösregna, hagla och åska. Vad gör man då? haha kan säga att man inte är så kaxig som ryttare i det tillfället;) Varken jag eller Amona var särskilt lugna och jag trodde inte jag skulle komma hem levande! haha... Nu ska jag duscha och sen ska jag traska ner till mina fina vänner och ha filmmys. PUSS
jessi

Tired as hell

Premiärdoppet idag!!
Sleeetna brudar!
Älskade lilla vovve

mums

Kan beskriva min helg med ett ord haha, camping!! I lördags var jag i Gränna, har inte varit där på år och dagar så det var faktiskt nice :) Igårkväll tältade jag med Jonna, Kim, Henke och Linus. Så nu är jag några myggbett rikare och har fått för lite sömn men vad gör de. Troligtvis ska jag avsluta nationaldagen med att bada pooool ikväll med fina människor!
jessi

Äntligen hemma

Efter en naaajs kväll och natt med goa människor! Har inte blivit mycket sömn inatt vill jag inte påstå så nu ska jag sova ett par timmar innan jag ska till Amona :)
Gullig vän jag har! 

Fredag!

Gick upp tidigt idag för att hinna rida innan hovlagaren kom vid 10. Sen efter det åkte jag och mamma till stan och så köpte jag skor till skolavslutningen och lite annat :)
Lågg nyss och solade lite men det är så sjukt varmt så man orkar typ inte ligga där.
Ikväll blir det nog grillning med lite härligt folk!
Julia

Godnatt

Få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne!


Var ett tag sen nu

Men tänkt att jag borde höra av mig nu ;)
Har inte hänt så mycket faktiskt, mer än att vi får lov nästa vecka och jag slutar Ljungarumsskolna för evigt! Underbart!
Har oxå flyttat min häst till ett nytt stall och det känns toppen! Går verkligen inte klaga på livet nu :D

Sitter just nu och tänker på allt jag ska göra i sommar. Är så sjukt taggad!
Julia

Nice!

Firat min söööööööööta lilla kusin idag:) Nu står grillen tänd och solen skiner, jag klagar inte!!!

Dagens

I♥U


I'm freeeeeeee

Precis kommit hem och nu väntar sängen för imorgon har jag rätt mycket på schemat. Klippa Robin, fira min kusin, träna osv. Idag har jag sett världens mest b film. Titanic 2. Haha har inte skrattat så mycket på länge för textningen var så sjukt dålig, tror dom översatt via google translate ?!? Som tur var såg jag sen en annan massa bra film, Limitless, såå det jämnade ut sig;) Att vara ledig tills på tisdag känns ju inte heller helt fel nu asså!
GODNATT
jessi

!


RSS 2.0