If i could write you a song and make you fall in loove..

well får väl skriva iaf... sov hos julia inatt...har varit en jobbig natt.. men men try to sleep with a broken heart är ju inte lätt asså! har inte så mkt att säga.. kan inte säga annat än att de har varit en underbar tid och kommer aldrig glömma den :/ Kommer sakna dig..hur mycket jag än vill att de ska va som förut så kan jag väl inte göra något åt de..aja ska inte sitta här å skriva deppiga tankar. Har precis färgat håret så nu är jag real brownie igen.Trivs bättre i de faktiskt :) Ha en treevlig dag och kväll!
Jessi.

blää

orkar inte skriva nu.. föreställ er att förlora någon som betyder jättejättemycket så fattar ni nog..
hejdå...

Seg dag...

Ja , som sagt seg dag... kan ju bero på det tråkiga vädret kanske?? jaja sitter och lyssnar musik( Dolly Parton – 9 To 5 )haha blidde en liten länk där ja(tror jag??).. funderar på att kolla film men orkar inte.. mamma och pappa kommer hem snart också:) haha ska bli gött för just nu trivs jag inte att vara ensam!:) och nee va alldeles för längesen jag träffade jullanpullan nu :( Och stallet orkar jag inte heller idag men va där två ggr igår så de går jämnt ut ;) Får väl se vad som händer ikv.. nånting iaf! Ni får ha de göttans ciiaaoo!




hihi en liten bild på flickorna:) dom blir iaf alltid glada av att se mig höhö(a) Dock kommer Amona sist.. sån diss... nä men hon är ju latast också så!

back ;)

Hej. Har typ inte bloggat på en vecka. Men har glömt bort åså xD

Var iaf på Liseberg med Marcus, Axel och Tina förraveckan :). Sen har jag varit hemma och kollat på andra avenyn.. Och varit hos Marcus och i stallet och lite så. Ganska laamt... Har inte träffat jessi på väldigt länge heller ..
Kollade på Hidalgo innan. Myyycket bra film enligt mig ((: Och nu hade jag tänkt att byta om lite, får se om det händer något.. Ska nog till stallet och rida senare i eftermiddag/kväll oxå hade jag tänkt :)
Julia.

Tiden då jag & Jessi lanade ;) 


Haha, jag och Jessi den 6 September 2008 ;)


.....

Tjäna.. Sitter och gör ingenting. får fan damp snart. Sämst dag. och kan ju lova er att de är inte skönt att få 180 graders varm friteringsolja över hela magen och i ansiktet :/ De lyckades jag med idag och det gör ont som fään :o  Jag är helt ensam hemma ikväll och inatt. mamma och pappa är i falkenberg och bror och syster är uuuuuute ikväll. bläää vill bara att dom ska komma hem :( jaja jullanpullan har inte skrivit på länge nu :o:) vet inte varför?:p
blabla får hoppas det händer något roligt ikväll för mååååååste göra något snart.
Är på pisshumör och det märks nog.. men så är de när man blir bortglömd av vissa människor! aja hoppas ni får en trevligare kväll än jag :)
Puss Jessi.

Ännu en pluttiibild på meeej(haha jag ska se ut som en gurka) :D fan va gött de skulle va att vara liten!


Godmorgon

Tjoo vaknade precis.. ska ner å käka nu. Bror kom hem igår också så fick dior parfym av han;) Så snäll är han! Vet inte vad som händer idag än så har inte precis något att skriva!
Jessi

kollar gamla bilder..

haha skit kul är de:D fast undrar bara hur jag kunde se ut som jag gjorde xD


haha herregud!mamma,bror,bobban,viktor och jag :)

haha ser ni vilka de är?;)

yeeaah sån cooling!visst klär jag i hatt!

haha några exempel ;)

Jessi.

Måndag..

Hello (: Veet att vi har varit skitdåliga på att uppdatera:P men iaf som sagt drog vi till Marcus i lördags(?)... Trevligt va de. Grillade och sånt och va uppe på macken haha ;) och sen igår så jobbade jag typ hela dagen och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde?xD Och idag har jag sööövit alldeles för länge som vanligt. Och sen ridit, gick skitbra:D Och städat pluttans box och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än. Har också kommit på att det är mindre än en månad kvar tills skolan börjar =/ har fan sovit bort hela lovet. de ända roliga som hänt är ju typ halmstad? Men de får de bli ändring på nu i slutet ;) har ju vätterfesten att se fram emot :D
Dock ska de bli ganska gött att börja ny skola.. orkar inte me ljungarum med alla små äckliga fjortisar haha förlåt:)
jaja nu ska jag göra nåt annat så hajhaj :D
Jessi



hemma nu..

Tjoosan hemma från angerdshestra nu. usch åkte moppe hem själv å de är ju en bit. va skitäckligt haha :S aja kvällen var trevlig:) är huur trött som helst så orkar inte skriva dock...
Jessi

A-hestra nästa...

Hinner inte skriva ska iväg t ahestra ikv.. skriver inatt <3
jessi

heej

tjenixen vi suger på allt blogga har jag kommit på :D menmen sitter här å laamar ... fiskat nu på kvällen haha kul som fan nu när tobbe har skaffat motor :D ( något bättre än den förra mesmotorn). aajaa imon jobbar jag en sväng på dagen å sen på kvällen ska jag å julle t karlsson(hennes pojk). Blir nog trevligt :) Aja vi hörs.
Jessi.



FÖRLÅT!

för så sjukt dålig uppdatering men har inte haft ork.. har varit jätte seg hela veckan.. verkligen inte gjort nånting mer än å kollat film och så. Eller va me Pirre igår en stund me :) Och idag har jag varit duktig och stääädat massa i stallet. Skit jobbigt är de! Nu vet jag inte vad jag ska göra.. får väl se om någon har lust att göra något:) blev inget roligt inlägg nu asså men aja vi hörs :D
Jessi

Ny vecka..

Tjena jessi här... Har precis kommit hem från gbg! Kört bror och hans kompisar till landvetter. fy faaan va avundsjuk man blir menmen min tid kommer me ;) aja annars har jag bara lamat idag..sovit typ (a) och ikv ska ja bort till Julia och vi ska la kolla film eller nåt sånt lamt haha ;) kan ju rekomendera alla bring it on filmerna för dom är skit bra!!!!
aja hörs puss

jhghtterthfg

Hej. Juia som skriver...
Innan sommarlovet sa jag att jag bara skulle göra massa kul saker, inte sova bort dagarna och så heller. Denna veckan har jag inte gjort ett piss typ. Latat, kollar på film hela dagarna till typ kl 1,2 på natten och sen sovit till 12,1.. Kul liv? Nej. Har ju igentligen gjort det hela lovet.. Knappt varit i stallet heller. Dåligt samvete för det faktiskt.. Så nu ska jag bli mer social, träffa polare och så, sen blogga mer för de har jag oxå varit dålig på :)
Ikväll kollade jag film med Jessi, Wild Child. Bra tjejfilm som rekommenderas :)
Ska sova nu :) Godnatt


Tyskland!

ååh sitter och kollar igenom mina bilder från tyskland och shit vad jag saknar det!!!! Tvillingarnas garv 24/7 och Frans och gänget :) Och att jag blev inlåst/utelåst på färjan mitt i natten och fick sitta å vänta i en timme innan Julia kom och hittade mig haha :( menmen skulle gärna göra om den resan :) <3





ååååååååååååååååååååååååååh

Lördag

Hello inte skrivit på ett tag jag heller men har inte hänt så mycket egentligen..
Igår va jag iaf och jobbade mellan 12-18 och sen efter det fiskade jag med Tobbe,Thimmie, Linda och jag fick faktiskt napp!!!!! En fucking äcklig Gädda. Och sen efter det träffade jag fyllona, Jonna och Elin lite.Och Alle. Och sen efter det stack jag till pirre och pratade.
Min lilla pålle har också sommarlov, sjuuukt varmt hela tiden!
Och till dagen då, Jobbar idag mellan 14-20 tror jag. men sen är jag låååångledig så de är riktigt härligt:D
Är dåligt väder ute också så får väl hoppas någon kör upp mig till Jära så jag slipper åka moppe ;)
aaah hejdå så länge:)
// Jessi

Lite bilder från veckan som varit också:)

Ute å käkade med bästa Julia!

Snyggingen innan Linus;)

Partyfixarn själv;) Och lilla Eve!

Och så äckelgäddan!

Längesen nu..

Tja. Vet att jag inte har uppdaterat på flera dagar men har inte haft ngt att skriva? Har heller inte hänt ngt denna veckan.. Har bara varti hemma typ x) Men nu skriver jag iaf ett litet inlägg (: Har typ ridit 2 gånger på 3 veckor. Så Baloo har lite sommarlov han me just nu (:
Men nu orkar jag inte skriva mer. Hör nog av mig imon :)
Julia.

Badat

Jessi som skriver.. igen. Skärpning Julle:)!!!! Aja Varit med kusin idag också och vi har mest badat och sånt. Senare på kvällen träffade jag Julia och då stack vi till Mullsjö och badade och lite annat mys;)sorry för supertråkigt inlägg men ska jobba imorgon vid tio så måste sova nu. Godnaaatt!

Godmorgon

Blev ingen uppdatering igår av varken mig eller Julia.. vet inte varför. Va iaf med min kusin Johan igår.. badade och sånt där! Och idag har jag inte en aning om vad som händer... vill bara att dagen ska går fort om man säger så:)
Är inte på skrivhumör så hörs la senare.

Godnatt

Orkar inte sitta upp mer så får väl försöka sova... Får la se hur det går! Är ju dessutom 100 grader typ me.
Avslutar med en fin och jävligt passande text.



När jag grät, Torkade jag tårarna.

När jag ramlade, Klev jag upp igen.

När jag blev sviken, Gick jag vidare.

När mitt liv rasade, Byggde jag upp det igen.

Men när jag förlorade dig, Då fick tårarna rinna.

Då klev jag inte upp igen.

Då gick jag inte vidare.

Då fick mitt liv rasa.


Så här på kvällskvisten..

..Är kanske dumt att säga så klockan är liksom snart 4 men kan inte sova! Så jag tänkte att jag skulle slänga in en bildbomb från våren/sommaren 2010.

Bilderna kommer inte i ordning men who cares!?


Nya 250 bussen är ju kung!

En vecka i halmstad med underbara människorna på bilden <3

sötnosarna

Bottnarydsbönnerna igång igen...

Tältade.. Pirre kom mitt i natten och aah kanske lite för mkt dricka!

Hv tog Smguld!!! Firades i Ahestra och senare stan.

Pirre Fabbe Robin

Björn Marcus Micke

Tysklandsresa

Förfest i stan..



Såå lite bilder i alla fall. Är verkligen inte på tipptopp humör och de blev ju inte bättre av att se alla dom här bilderna precis men aja lite bilder som sagt!

Jessi



Jobbat

Jessi här... har inte uppdaterat på jätte länge men de har haft sina orsaker. Inget jag orkar dra upp tyvärr.  aja jobbat idag och de va nog värsta gången ever... fy fään säger jag bara! Sov hos Julle inatt me.. Och nu vet jag inte vad som händer.. nåt får jag väl ta och göra! Är skit varmt ute så kanske blir att bada. menmen hare gött!

35°

Sitter här och typ dör av värmen, orkar typ inte vara ute :p 35° Men ska nog ta och gå ut iaf (:
Blir nog bara att vara hemma idag :) Kanske träffa Jessi ikväll som är hos hennes kusin just nu :)
Julia.
Slänger upp en bild på mig och Jessi.
Dock ingen ny bild ;)


Lördag

Heej. Julle som skriver. Och jag vet att jag typ inte har skrivit de senaste..
Igår kväll var vi hos Linus som hade fest. Och det var trevligt :) Och idag var vi på vitasand. Det har ju varit hur varmt som helst.. Vi åkte oxå värsta långa rundan med moppe :p
Nu sitter jag och äter kycklingsallad och sen ska vi till Tina, sova där oxå :)
Men vi hörs imon !

Godnatt

Hemma nu.. orkar verkligen inte skriva!!!! hörs imon... GODNATT!

Torsdag

Jessi häär :) Har kommit hem från jobbet för en stund sen, gick jättefort idag så de va gött! Ska motvilligt upp och rida om en stund.. vill inte i detta skitvädret men aja :p som sagt så drog vi till stan igår och käka på piren och sen hade Julle sånt skoskav så vi fick åka och köpa skor till henne me ;) Aja ska byta om nu tror jag så hej så länge!


trööött..

Julia som skriver. Har precis kollat klart på en film. Dante´s Peak. Och ska strax hoppa i säng :)
Har inte gjort något speciellt idag.. Bara varit hemma :) Men vid ca 17.30 kom jag och jessi på att vi skulle till stan och käka och bara ha det gött :) och det gjorde vi :)
Men nu orkar jag inte skriva mer eller slänga upp någon bild men det kanske jag gör imorgon :)

Godnatt!


Stääädar...

Tjeena! Ledig idag också och för tillfället sitter jag hos min bror, har lovat att städa hos honom men just nu pausar jag lite ;) Känns lite surt att vara inne när det är så fint väder men ska nog åka och bada sen med lite polare! Igår så va vi som sagt i mullsjö på kvällen fast när vi kom dit va ljungqvist/ica(eller va de heter) redan stängt så vi fick åka till Konsum istället och de va som tur va öppet. Och innan det var jag i Ryd hos älskling och Robin en sväng :) Blir väl kanske att åka upp till pållarna sen också tror jag. Men ska fortsätta städa nu, hade!
Jessi.

-





Baloo

Julia Elovsson heter jag och är 15 år. Jag går på Ljungarumsskolan i Jönköping och jag bor i en villa i Bottnaryd med min mamma och pappa och mina två bröder. Det jag helst spenderar mina dagar på är att träffa polare, va med Marcus, vara hos min häst Baloo som är en Maxad d-ponny valack på 12 år. Korsning mellar Fjording och Knabstrupper. Annars är det inte mycket mer med mig.. Blond och väldigt smart ;)

-----------------------



aah och jag heter Jessica Tinnis och är 16 år. Bor också i en villa i Bottnaryd med mina föräldrar och min storasyster och storebror Jag älskar att umgås med polare, min underbara pojkvän Pierre och min häst Amona som är ett svenskt halvblod. Börjar på Bäckadal till hösten, frisör!



Godkväll (:

Hejsan. Julle som skriver (:

Ser ni att jag har fixat lite ? ;) Eller har ju bara ändrat texen och färgen lite :P

Igår eftermiddags löshoppade vi pållarna, och det gick brabra :) Sen på kvällen kom Marcus till mig och så sov han här. Mys (: Och idag har jag inte gjort något sen han åkte hem.. Men ska t Mullsjö nu med Jessi och köpa godis (a)
Vi hörs !


Tisdag

Godmorgon! Jessi som skriver... igen! Jaja har egentligen inte så mycket att skriva. Och har inte en aning om vad som händer idag..Och vädret är ju inte på min sida om man säger så -.- Jaja nu får ni lite musiktips bara för att jag inte har något bättre för mig ;)

Club Cant Handle Me-Flo Rida ft. David Guetta

Overdrive-Ola

Skaka Rumpa-Sean banan

Love the way you lie-Eminem Feat. Rihanna


Godnatt

Jessi som skriver...Är skittrött så ska nog lägga mig snart! Jobbat hela dagen från ett till sju och sen när jag kom hem åkte jag upp till min söta pålle och red en sväng :) Dock omöjligt med massa flugor överallt! Efter det träffade jag Carro, Emelie och Anthon lite :) så precis hemkommen efter att skjutsat hem Anthon till Ryd. Imon vet jag inte vad som händer, ledig i alla fall så det är skönt! Får hoppas på fint väder också. På tal om annat så har jag kommit in på Bäckadal :D så blir att gå Frisör där i höst, gött äre! aja ska sova nu tror jag, hörs imon ♥

Julia och mitt fina åk ;)

Måndag

Just nu sitter jag här i min ensamhet och inget gör (: har ju faktiskt sommalov ! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Ska till stallet men vet inte när, sen ska jag va med Marcus och vet inte när det heller .. 
Pluss att det inte är lika bra väder idag. Massa moln på himlen så man kan inte sola :( menmen har inte så mycket att säga nu men jag och Jessi har en dagens fråga till er (: Så nu får ni svara på den ! (:
Julia



* Vad tycker ni om våran blogg? (:


Godmorgon

Jag vaknade precis så blir väl inte ett jättelångt inlägg! Gick och la mig lite för sent igår känner jag nu... inte så smart när man ska upp och jobba idag ;) menmen igår kväll stack jag och Julia till Jönköping för att kolla på Eclipse, den var lika bra som dom andra två! Kom hem efter tolv någon gång så satte mig vid datan och sen efter några timmar gick jag och la mig..Ska ta en dusch nu eftersom att jag börjar jobba vid ett,lite surt nu när det är så fint väder men det är ju fina pengar...efter jobbet vet jag inte vad som händer faktiskt :) Hörs väl senare!
Jessi.

hemma jag oxå

Hej! Julle som skriver. Som sagt åkte vi ju till halmstd i Söndags och kom hem igår. Helt underbart var det och skulle lätt kunna stanna där längre! Jag bloggade inte igår eftersom jag orkade inte. Men Jessi gjorde ju det ist :) Marcus följde med mig hem igår och så grillade vi med Jessi och Pierre :) Trevligt!
Nu ska jag vattna mammas blommor eftersom dom är kvar nere i Halmstad.. Det är asvarmt ute, nästan 31 grader! Fundera på att slänga med i poolen oxå men vill ju inte göra det själv xD
Jessi slängde upp några bilder från Halmstad igår och jag tänkte att jag oxå skulle gör det om ni vill? (:
Hörs kanske imon ! Puss ♥

Vi på stranden ;)


Jessi på golfbanan ;)

Brorsan, Amanda, Marcus och Pierre (:

Jag och Jessi. Bjuder pån (:

Pojkarna (:


Hemma!!

Som sagt, hemma ifrån Halmstad! Har haft en underbar vecka och hade gääärna stannat mycket längre :) Har varit fint väder nästan varje dag och stugan var fin den me ;) Orkar inte skriva allt vi gjort så lägger in bilder istället.


Julia och Marcus första kvällen.

Jag och Pierre, får väl bjuda på den haha!

Min lille sötnos, och Julia i fönstret haha x)

Marcus

Sötnosarna

Tagen en dag då vi gick till stan, måste varit minst en mil dit:o

Mat! ;)

Minigolf

Fina presenter Jag och Julle fick av Marcus och Pierre

:)

Sötnosarna köpte blommor till oss också:)

Stranden nästa ;)

Marcus och Pierre, spelar kort som alla andra kvällar typ ;)
Orkar inte lägga upp mer här nu, resten får ni kolla på min facebook!
Ska bort till Julia och grilla och ha poolparty med henne,karlsson och troligtvis älskling nu!
// Jessi


RSS 2.0