happy nee yeeear

Nu har jag precis fixat mig och ska upp och laga mat. Sen kommer väl folket så småningom. Vill passa på att hälsa alla ett GOTT NYTT ÅR! ♥

Dagens loook


Gott slut Gott nytt! ;)

Ikväll blir det att dra till Hovslätt. Inte det bästa stället kanske, men det funkar med lite gött folk :) Och är inte något taggad typ? Men det kommer nog ;) Vet inte när jag åker, senaste bussen går typ halv 4, så jävla dåligt! -.- Men kanske fixar de på något annat sätt. Ska la ta och fixa till mig nu och käka och lite sånt :)

Gott Nytt år på er! :)

Elovsson


Nyår!

Det är ju mycket konstigt att jag alltid bloggar på nätterna hmm.. Åkte in till stan för att lämna tillbaka min klänning och köpa lite småsaker tills imon, sen har kvällen tillbringats hos Alle med Evelina och Emelie. Kollat på två väldigt ruskiga filmer och jag var mer än rädd kan jag lova. Speciellt med tanke på hans farsa som alltid skräms! Träffade även min lilla gulleplutt Tyson och också små söta kattungar.
Ligger och kollar på karlsson nu, den delen där dom äter köttbullar och halleluja vad jag är hungrig. Men lat som jag är orkar jag inte hämta något att käka, det är ju trots allt mitt i natten.
Får se ifall jag hinner blogga imorgon. Nyår tillbringas i Huskvarna eftersom att ingen i Bottnaryd verkar veta vad som händer?! Men de ska nog bli bra ändå:) Nu strax ska jag iallafall nana, måste ju vara på topp imon. Men först tänkte jag slänga in lite bilder också. Med det säger jag GODNATT ♥





Stallet nästa

Åkte till Robin igår och så sov jag där. Så kom hem för en liten stund sen och har precis käkat lite nu. Ska snart till stallet, Baloo ska skos. Senare vet jag inte vad som händer.

Nyår imon, och har ingen aning om vad som händer... Känns som detta nyår kommer bli misslyckat :( menmen, får la se vad man hittar på!
Elovsson

2 days left..

Lovar att skärpa till mig, nästa år! Igår träffade jag lite gamla klasskompisar, de va mys :) Och idag har jag tränat och ridit så känner mig jätteduktig nu. Kvällen har tillbringats framör Harry potter, Tur man har något iallafall haha! Nu ska jag knooppa in för jag har jätteont i mitt öraaa :( Tagga nyår nu också.

Den bästa jag har. Om du någon gång skulle lämna mig så kommer
ingen, verkligen ingen, kunna ersätta din plats! ♥

Ne

Inte alls på humör just nu -.- trött på allt och alla.

Var i stan innan och fixade lite skit, sen har jag bara varit hemma. Tåkigaste dagen på jävligt länge kan jag ju säga. Ska inte skriva mer nu. Ska kolla på Pirates Of The Caribbean nu.
Elovsson.

Snark...

Jag har tappat suget på det här. Kan bero på att idag inte riktigt har varit min dag. Den har iallafall tillbringats med Emma i stan och på A6 till att börja med. Sen åkte vi till Thuné och va med han och Henning. Dock så var dom tvungna att laga Hennings bil så vi satt inne och väntade men sen kom David också och gjorde oss sällskap. Avslutade kvällen lite fint med att käka i Habo. Nu ska jag sova för blir ingen sovmorgon imon inte! Godnaaatt
Jessi

blöööh

Sitter hos thune men orkar inte skriva nåt så hörs sen puuuussss
Jessii


Snapphanar osv..

Jag har haft lite bloggtorka, elle nåt. Haha men har iallafall inte gjort så värst mycket i helgen. Var hos en kompis igår men blev tidig hemfärd och somnade direkt när jag kom innanför dörren, undra varför haha;) Och idag har jag jobbat, och där upptäckte jag att de va någon som åt negerboll med kniv och gaffel??  Jaja what ever. Nu väntar jag på att snapphanar  ska bli färdig. Säg vad ni vill men jag tycker den är bra. Imorgon ska jag, som säkert massa andra, ner och kolla in rean lite. Får väl se om det är något att ha! Nu ska jag hämta skumtomtar och sen blir de filmmys..


tråk

Sitter hos Robin just nu, och han och Anton sitter och spelar cs. Är jättekul..

abooooo

Kom hem för en stund sen från mormor och morfar. Ligger i min säng och lyssnar på disneymusik och pratar med Hanne, liivet typ! Haft en jättemysig dag men orkar dock inte skriva så tänkte slänga in lite bilder istället:)

Världens gulligaste lilla Alice!

Syster och bror, suddig! Dom kan ju faaen aldrig vara seriösa..

Blev inte så mycket bra bilder men jaja!

Dagens facelook som man brukar säga...eller?
Godnatttttt

Julafton

Julafton idag, har bara varit hemma med familjen. Inte gjort så mycket. Finns aldrig något att göra på julafton x) Därför jag skulle dygna inatt så jag kunde sova, men gick och la mig vid 5, halv 6 och sen väckte pappa mig och så skulle vi upp till stallet... Kollade på Kalle Anka oxå och åraets julklappar blev
Pengar
Parfym
Kläder
Smycken
Träns
å lite skit
;)

Ska väl ta och sova snart, ingen mening med att sitta här och glo. Vet inte vad som händer imon, något man märker då :)

Dansband (L)

Fick tillbaka min dator igår, men orkade inte fixa det förräns nu. Var tvungen att installera och fixa massa plus att ingenting finns kvar. Sitter iaf nu och lyssnar på min underbara dansband! Och jag ska vara vaken hela natten, så jag kan sova lite imon för julafton är så tråkigt... hehe. Det ända bra är maten och julklapparna ;) Har för övrigt inte gjort så mycket idag, varit hos Robin och sen varit hemma :) Ska nog ta och käka lite nu, sen datanörda. Finns inte såå jättemycket att göra just nu. Men hör kanske av mig sen :)
Elovsson


God Jul! :)


Julafton

Haft fullt upp hela dagen. Började med att åka in till Jönköping och färga håret på systers salong, vet att det inte var längesen sist men mina slingor syntes igenom så vi rättade till det och jag är nöjd :) Sen åkte jag till a6 och mötte upp mamma för att handla klart dom sista julklapparna. Köpte även en klänning till mig själv och sen gick jag också till elgiganten och fick tillbaka min kamera så nu är jag jääätteglad! Har också hunnit träna idag och kvällen däremot har varit lugn. Slöat och hjälpt min bror med lite småsaker.
Nu har klockan slagit julafton och jag ligger i min säng och ska strax sova för det blir tidig uppstigning imorgon.
Får passa på att önska alla en riktigt god jul och hoppas ni får en toppen julafton för det ska iallafall jag ha:)
Puusss

Hittade en gammal bild på mig och Julia! Den tjejen är saknad..


chips

Ligger just nu i Robins säng och äter chips, och han sitter och spelar :p 

Få inte en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne.

''Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig något bättre tillbaka. Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende så ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du än ger henne. Så om du ger henne skit kan du förvänta dig ett helvete tillbaka.''
Så kan de va! Har precis bastat och ska krypa ner nu, godnatt!

LOV ♥

In till skolan och kolla på någon sak i aulan, sen få betygen och sen vänta på bussen i en timma. Kändes lite meningslöst tycker jag. Nu sitter jag iallafall hos Robin. Och fick en julklapp av han :D Men ska la sova snart så vi höres imon :)
Elovsson

100 % Jullov

WOHO ledig! Kom hem för någon timme sen efter en mysig avslutning där Emma sjöng asbra :) Kommer sakna min klass jättemycket.. Fasen ska man göra nu på dagarna?! Skönt att slippa all stressen i allafall. Känns inte som om det är julafton på fredag men det kommer väl.
Vad som händer ikväll är inte riktigt bestämt än men något blir det iallafall. Börjar bli dags att tagga nyår lite smått också :) Men mer om de någon annan gång för nu ska jag göra annat. Ha en fiiin onsdagskväll allihopa!
Jessi


Hittade engelska versionen?? Nja svenska är nog bättre :)

tack för mig, hej..

Ligger i sängen, lyssnar på musik, pratar med Martin och Linus om invasionsresan som sker i Mars tror jag. Kollade nyss på karlsson på taket också;)
Får skjuts av min syster till skolan imon så får sova ut lite iallafall. Får se vad som händer imorgon? Känns ju som om man vill fira jullovet asså.. men vi får se!
Godnatt på eeer!
Jessi


Tiisdag

Slapp dag idag, fika hemma hos henke och sen bowla och sen åka hem. Sen var jag med Robin. Nu sitter jag och slår in julklapp till han:D och ska duscha nu med hade jag tänkt. Gott att bara åka till skolan imon och typ bara få betygen? sen åka hem och ha lov. Kan nog inte bli bättre! :D
Elovsson


1dag kvar!

Gissa vad jag har gjort idag för ovanlighetens skull?:D Missat bussen! ojojoj...Gjorde ingenting egentligen för när jag väl kom till skolan så skulle vi bara kolla vad vi fick på provet sen fick vi gå, och det tog cirka 2 minuter. Ovärt! Och på frisören kollade vi på tomten är far till alla barnen. Och nu råkade vi hamna i Norrahammar. Sjukt taggad för att få jullov imorgon..ska bli så sjukt gött :D Hörs sen pusss!

Frisk!

Jag har varit sjuk hela helgen, så orkade inte blogga.. Men i lördags var jag iaf i stan en sväng, köpte lite julklappar till mina bröder. Sen idag har jag varit hemma, men börjar bli frisk nu :) så åkte till a6 med Jasse innan och fixade klart resten av julklapparna. Ska iaf till skolan imon, har klassens dag så det blir att bowla och sen typ fika? Men lite sut att vi inte börjar förrän vid 10 och får vänta i över en timma i Jkpg.... Ska strax sova nu :) Godnatt!
Elovsson

Tvn nästa...

Hoppade precis ur duschen och tänkte sätta mig framför tvn nu. Dagen blev inte riktigt som jag ville, planerade att vara hemma vid 5 tiden i alla fall men icke. Missade bussen (inget ovanligt nu för tiden) så fick ta en senare. Gick en sväng på stan med Emma och Hanne, letade julklapp till Julia. Och imorgon ska jag troligtvis dit med mamma igen och köpa färdigt allt.
Som sagt väldigt slappt i skolan denna veckan. Avslutning på onsdag och Emma ska sjunga, aldrig hört något bättre:) Så duktig är hon min lilla tjej.
Hyfsat gott att mamma och pappa snart kommer hem med kääk med tanke på att jag är vrålhungrig. Aja tjötar bara om onödiga saker nu men vi kanske hörs sen vem veeeet!
Jessi


Svenska

Sitter i skolan och har svenska! Gör dock inget särskilt.. spelar något spel eller tävling. Är i samma lag som Becca, Hanne och Emma. Tro det eller ej men vi leder ganska överlägset! Själv är jag inte så jätte allmänbildad så det är inte så stor idé att jag hjälper till. Nu blire käk pusshäääj

Grinchen...

Söndagar är så tråkiga.. finns absolut inget att göra.
slappat hela dagen och varit hos Amona:)
Kollade nyss klart på grinchen..han är faktiskt lite smått läskig!
Börjar dra ihop sig mot jullov och julafton också, riktigt sköönt!
Imon blir det skola, svenska och sen åka och bowla.
Ska lägga mig och försöka somna så hörs tomorrow.
Puss och godnatt
Jessi

Stilig kille!


hahah


Mysdag

Slänga in ett blogginlägg så här mitt i natten är aldrig fel:) Har egentligen haft hur mycket tid som helst till att blogga idag. Har bara hjälpt mamma med att stryka hela dagen haha och eftermiddagen spenderades med bror och mamma i köket. Sen blev det att fixa sig och dra in mot staden för att ta bussen till en kompis i "Habo" :) aasmyyysig lördagskväll har jag haft... Och avslutar den på bästa sätt med att somna till en film. Så godnatt på er!
Jessi

Sjuk igen...

Var elevens val i skolan idag, skulle julpyssla och sen curla men orkade inte åka till skola, lite meningslöst så jag bad pappa sjukanmäla mig. Men är faktiskt sjuk på riktigt.. Är as förkyld och har feber typ. Så har varit hemma och sovit & tittar på film. Var i stallet en liten sväng innan oxå. Nu sitter jag och lyssnar på min dansbandsmusik :) Har inte ett piss att göra. Vill bara att tiden ska gå.. Känner att jag borde handla julklappar oxå, så får väl se om jag kan göra de imon. Har inte ens börjat än och vet inte vad jag ska köpa!

Nu ska jag nog ta och titta på tv och äta choklad! :)
Elovsson

mhmmhmhmmh

Älskade fredag äntligen är du här! Känns riktigt onödigt att gå till skolan för man gör liksom iiingenting dom här sista dagarna. Endast 1 vecka kvar till Julafton idag , myyys! Har inget att skriva... Käkar tacos och väntar på bror min. Ni får ha en trevlig fredag så hörs vi imon eller senare ikväll men sover inte hemma så får se hur det blir med de ;) Pusshääjdå
Jessi
Du är lite tyst tycker jag Julle?!? :)


I try..

Bloggade inte igår men dagen igår var varken bra eller rolig så känner att jag inte behöver lägga ner den lilla energi jag har kvar på att skriva om den.
Idag hade vi frisör och den bestog av att tvätta och styla varandras hår vilket gillas starkt! Slutade klockan 12 när vi egentligen skulle sluta 5, huuur underbart? Fick med mig två söta brudar, Beccis och Hanne, hem till Bottnaryyydia. Det slutade med en kladdig kladdkaka och att rida min lilla pålle jäkligt svettig. Har varit en jätte mysig daag i alla fall och att de är helg imorgon gör ju bara saken bättre:) Godnatt på er så hörs vi imorgon.
Jessi

Tre söta tjejer!

matteprov tjoho

Förlåt för dåligt bloggande. Men gårdagen är inget att skriva om mer än att jag och Jonna var duktiga och gymade och att vi var med på idrotten direkt efteråt. Plus i kanten! Vidgade även mina vyer lite till i Bankeryd och gick också vilse där, duktigt!
Riktigt slapp skoldag idag med julpyssel på bilden och sen matte. Blev ingen frisör idag för hade lite andra ärenden att göra om man kan kalla de så. Kom fram en alkis till mig och Hanne på juneporten och tjötade och äcklade sig som fan hahah myyys! Blir att slänga mig i sängen nu och tagga dataredovisning och matteprov imorgon. Ha en fiin natt!

Börjar närma sig lovet!

Skrev ett inlägg innan men råkade trycka någonstans så det försvann... Men var iaf med Robin innan. Sen har jag inte gjort ett piss sen han åkte. Mår asilla och är helt skakis nu... Men det försvinner la. Har kollat på Pensionärsjävlar och duschat nu så ska strax sova :) Har massa inlämningsuppgifter och prov jag igentligen måste göra oxå, men jag orkar verkligen inte det. Är så jävla skoltrött. Men är ju iaf lov snart :) Och kom på att jag måste köpa juklappar oxå. Det är så tråkigt när man inte vet vad man ska köpa. Och det var bättre när man var liten för då tyckte man det var kul!
Elovsson

Mamalooo

Musiken är på högsta volym och jag städar, wohooow duktig tjej!

Och jag har bara en lins så får ha mina glasögon, snyft!

"Det är konstigt hur folk som står en nära, helt plötsligt utan ett ord bara är borta."

Dagen har sett ut som så att jag suttit i våran tvsoffa i en tshirt och kollat på harry potter, inget man blir förvånad över kanske. Också varit en sväng hos Amona. Tänkte gå och lägga mig vid ca 8-9 tiden tack vare förra nattens dåliga sömn men nää nu e klockan snart 12. Någon som har lust att spola tillbaks tiden ett par timmar?!?
Skulle vara bra med tanke på att klockan ringer halv 7 imorgon..Zzzznaaark! Men de är ju värt det för att se alla mina söta klasskompisar i luciatåget. Dock är jag lite smått orolig över om Jonna kommer att orka upp imorgon så tidigt? Hon ska nämligen hämta upp mig på stationen menmen jag får väl ringa och väcka henne ;)
Nu är det bara 10, snart 9, dagar kvar tills vi får jullov och så småningom julafton, huuur gött är inte de då? 
Men nog om det. Nu måste jag söööva, eller snart iallafall. 
Tackar även Hanne osv för en fin helg:) 
PUSS!
 

En titt tillbaka!

Allt blir inte som man vill. Allt går inte som man vill. Saker man inte tror ska hända, händer. Man gör saker man egentligen inte borde göra. Folk förändras. Och vi har förändrats, allihopa. Men trots de så vill jag bara säga att jag saknar er och tiden med alla er något enormt! Jag har några utav mina roligaste och sjukaste minnen med er och jag önskar verkligen jag någon gång fick göra om alltihopa.
Jessiii


tired as hell

Nyss hemkommen. Varit i Bankeryd med Matte, Hanne och David. Vi tog det bara lungt, kollade film och sånt mys :)
Har dubbla tröjor på mig under täcket men fryser ändå som in i..Brrr! Och mina ögon går i kors. På tal om annat så råkade jag somna med linserna igårnatt och när jag vaknade hade jag jätteont i ena ögat och oturligt nog hade ena linsen delat på sig och satt fast under ögonlocket, smärta till 110% kan jag lova!
Vi hörs imon (senare idag) när jag vaknat! Ha en god natt...
Jessi

.....

Vet att jag inte har haft någon blogglust det senaste, och har fortfarande inte de. Är på jävligt dåligt humör just nu. Så jag ska ta och dricka cola och glo på tv eller något.        damp.
Julia.


Nobody said it was easy

Blev visst inte så långt inlägg innan ändå. Men har varit hos en kompis med massa folk, bl.a Jonna som jag saknat något enormt!! Men i allafall så har jag typ varit den enda nyktra men det gjorde ingenting för vi har suttit och haft massa seriösa diskussioner och dra mig baklänges vad jag har missat grejer nu när jag varit lite "off" i Bottnaryd. Blev jävligt förvånad av att höra vissa saker alltså. Men nog om det. Har varit en ganska lugn och go kväll i vilket fall och jag ska försöka nana nu eftersom att jag ska upp vid tio tiden imon och pulsa i snön med Amona.
Godnatt ♥


Fridayniiight...

Nu har jag tid för att skriva så tänkte få till ett långt inlägg. Min dag idag har varit typ lam? Började med att Försova mig som sagt. Fick skjuts in till stan och vi hade bowling, jag piskade såklart Hanne och Emma. Sen stressa till skolan och äta lite snabbt och sen ner till staaan och uträtta lite ärenden så att säga med Jullan. Avslutade skoldagen med Engelska där jag och Emma hade redovisning, och den var riktigt jäkla dålig!
Tyvärr säger folket här att jag ska vara trevlig och social nu så vi hörs sen.
Jessi

Snabbis

Kom nyss hem från en snabbis i stallet, och ska snart till Robin :)
Elovsson

Missatbussen!

Woops bloggade inte igår! Men sjukt seeeg skoldag mellan 8-5 och sen åkte jag hem till Hanne en sväng :)
Och alldeles nyss, stog jag ute på vägen och suckade när jag såg bussen åka iväg. Men nu ringde min snälla bror som ska köra in mig till skolan så jag hinner inte skriva :)
Jessi


Hv

Känner mig lite duktig, har gjort två prov och åkt skridskor idag! :) Och sen så måste jag plugga so...
Kollade nyss på gossip girl och ska duscha nu hade jag tänkt, sen blir det att kolla på Hockey :) Orkar inte blogga nuu.
Elovsson

Ssssnaaarrrkkk

Somnar vilken sekund som helst. kollade nyss klart en film. orkar inte skriva. Har kört bil idag och jag är grym!!! och letat bil också haha..men vi hörs imorgon puss!
Jessi

Some of my favorites..



Har för övrigt engelska nu och det är en gubbe här som tar massa kort på oss till en tidning...suuuuck!
Jessi

Skooola.

Försov mig , tur då att jag har en syster med körkort! Fick tre minuter på mig att fixa mig?! Men är iallafall i skolan nu , och börjar vid 9. Och ja det låter konstigt att jag får vänta på lektionen när jag försov mig, men eftersom att jag då bor i Bottnaryd så går bussarna jävligt dåligt.
Hann inte åka till Amona igår heller, skulle ju till optikern vilket jag kom på i skolan. Usch får jättedåligt samvete men får åka upp till henne idag istället :) Grät även en skvätt till a walk to remember igårkväll med syster! Myycket bra film. Men måste kila över till hus 2 nu, hoppas alla får en braa onsdag så hörs vi sen.
Jessi

Vi tröttnar aldrig!

Skoltrött? Jaa

Skolan igår, segt som alltid på måndagar... Var med Robin sen och så sov han här (: Orkade därför inte blogga då. Samma visa idag oxå. Fast Robin har åkt hem nu.
Har precis duschat, och nu måste jag plugga, har so-prov, någon inlämningsuppgift i so, biologiprov, matteprov och massa mer skiit -.- Orkar verkligen inte, är så jävla skoltrött nu och vill ha lov :( Men får väl försöka överleva!
Elovsson

Pina colaaada

Jag har matematik med glenn och det är jättetråkigt för han är jobbig och jag har verkligen inte tagit tag i räknadet men har tänkt att göra de efter jul, elle nåt! ;) Har också haft bild idag där vi ritade med fötterna haha blev en fiin bild på mig och monisen. Nu blire kääk pussss
Jessi

No one wants forever..

Extremt duktig tjej som skriver. Har nämligen tränat idag! Och missat ännu en buss. Gillar det lika mycket som jag gillar alla glada busschaufförer som inte är glada. Beter sig som om man är dumihuvudet när man står där och försöker vara jättetrevlig..usch på sånna! Blev att kolla på film ikväll, 14 suger som jag inte sett på evigheter.Den får mig verkligen att inse hur jävla mycket mina syskon betyder för mig! Vad skulle jag göra utan dom..
Imorgon är det tisdag och det är lika med lång frisör dag. Efter det ska jag förhoppningsvis åka till mitt lilla hjärta Amona och gosa lite. Helt underbart att det bara är cirka två veckor kvar i skolan, sen Jul och det är ju det bästa som finns nästan, Mysfaktorn på hööög nivå!
Nu slocknar jag, godnatt ♥

När jag ändå pratade om dom! Vet faktiskt inte varför det va en spricka
i kortet? men jaja, tänk vad skönt att vara så liiiten skit igen:) 
Ååh vad jag älskar er syster och bror! <3

Julen är hääääär.

Mmmhm nödvändig svenska lektion nu! Eller egentligen är den ju de men de brukar bli att man gör annat nu när vi har dator allt. Känner att jag blivit lite lat när det gäller skolan nu i ettan speciellt i matten usch men ska nog ta tag i de snart. När jag orkar hehe (A)  Sitter iallafall och kollar klart på Harry potter eftersom att jag somnade igår. Min mobil dog inatt också så alarmet ringde inte, Great! Får tacka älskade syster att jag kom upp ändå :) I eftermiddag blir de att visa sina skills i Badminton, hur det nu ska gå. Nu ska jag pausa harry lite och slå mina klasskompisar i Data worm på facebook! Pussss
Jessi

....

Hade en trevlig kväll igår, först hos stollen sen hos matte.Blev en sen kväll så har inte fått så mycket sömn denna helgen heller. Ligger nu och kollar på film, harry potter hihi! och är ikke på blogghumör..men vi hörs imon<3


Bloggade inte igår men orkade inte och va typ inte hemma. Åkte iaf till bäckadal en liten sväng igår, men de sög. Sen när jag kom hem så kom Robin hit :) och vi gjorde inte ett piss typ, sen åkte vi iaf till han :) och kom hem för en liten stund sen. Ska ta en dusch nu hade jag tänkt! Sen äta. Sen måste jag skriva någon skit om andra världskriget -.- eller så kollar jag på ngn film ist (:
Elovsson


Helg tjoho!

Precis hemkommen från öppet hus i skolan. Ganska segt oså! Va på bio igår, Harry potter. Och som jag tidigare skrivit så älskar jag dom filmerna:) Likaså den här. Efter bion drog vi vidare till någon snubbe.
Och nu ska jag strax hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer.
Är helt ensam hemma i helgen, usch säger jag bara!
Jessi

Dobby min favoriit!


Maaat

Sitter hos Robin :) Och han lagar mat, och jag sitter här :p Så snäll jag känner mig!
Har inget att skriva ens, skolan innan sen åkte jag hem och inget gjorde, sen åkte jag hit (: Vet inte om jag ska till bäckadal imon eller inte på öppethus, fårse :) Ska käka nu!
Elovsson

Den som ofta ljuger tror man inte ens på när den pratar sanning...

Sitter på matten nu och vi pratar om filmer och sagor. Lite intressant faktiskt men jag och Emma har fullt upp med att leta bio istället. Har inget särskilt att skriva så lägger in lite filmer som jag tycker om hihi!

Fantasyfilmer, looooove!


Jessiii


Live, love, laugh!

Småkollar lite på paradise hotel med syster men jag har inte följt det denna säsongen så det är inte så roligt. Försov mig idag igen och vaknade tio minuter innan bussen skulle gå,duuktigt! Slapp skoldag idag som sagt med silversmide, fick göra en ring och är faktiskt väldigt nöjd med den :) Sen blev det lite onyttigt på evergreen med Becca * 2 och Emma. Drog vidare neråt stan och sen A6 men då bara med Emma. Fick med mig lite julklappar osv hem. Påtal om annat , när vi skulle hoppa av bussen så stängdes dörren när min väska var innanför, så fick lite smått panik där men det gick bra till slut och haha kul var det ;)
Kom hem för någon timma sen och blir att ta det lungt ikväll och imon är det fredag och efterlängtad helg!
Jessi


Röjjjj osv

Ligger i min säng och spelar röj med Hanne samtidigt som jag pratar Harry potter med Liinus :)Saknar mina syskon..Bror är och jobbar i Malmö och ska tydligen vara det ganska länge framöver och syster är inte hemma och det tycker jag är skitjobbigt. Känns jätte ensamt utan dom faktiskt buhuu:( Borde egentligen sova eftersom att jag försovit mig varenda dag denna veckan, men det har jag ingen lust till. Halvt lam dag i skolan. Engelska, matte och datakunskap sen upp till Ljungarumsskolan för att vänta på bussen. Svider att säga det men jag saknar skiten lite grann faktiskt, tänk va roligt jag har haft där med Anton, G-a och resten av gänget. Fast gymnasiet är ju dock inte så slitsamt som nian var! Har också varit uppe hos min lilla pärla idag igen, Amona alltså. Blir alltid så glad av henne hihi. Går kortis dag imon, 9-11.30! Vi har silversmide eller vad det nu heter så de ska bli gotttt :) Får se vad som händer efter det, kanske blir a6 med mina söta. Första december idag också, och de får mig att inse hur fort tiden egentligen har gått, halva ettan har bara flugit iväg. Och en annan sak som jag inser nu är att jag skrivit ett skapligt långt inlägg woho vilken duktig tjej jag är. Men nu finner jag inga fler ord så med det säger jag godnatt till alla gull!♥

kallt..

Kom precis hem från stallet, varit och tagit in hästarna. Och fy faan vad kallt det är ute nu :o vill till min varma säng!
Gjorde något i skolan innan men vet inte vad, fick iaf eller järnbit in genom nageln och den sitter kvar. Så har asont i hela tummen nu....
Ska nog ta en dusch nu :p
Elovsson

Matte!

Glenn sa precis att jag låter som två syjuntor själv :) Gulligt sagt tycker jag..

RSS 2.0