Hv71: Bäst i Sverige!

Jag har cpont i huvet just nu, och så har jag massa prov och skit jag måste göra men jag orkar inte -.- Käkade nyss så ska nog snart sova! Finns ingen mening med att sitta här och glo? Tur att hv vann så det är något bra iaf! Vi hörs imon!
Elovsson

Hv...

Är ju inte helt fel att sluta halv tre när man egentligen ska sluta fem;) Åkte upp till min lilla Amona också och de va riktigt mysigt för har inte träffat henne på över en vecka. Min lilla goooding! Kom hem och kollade på ung och bortskämd, riktigt braao program med söta killar:) Och nu, hockey, faaaan Djurgården gjorde precis 2-2målet. Ska kolla vidare så vi hörs kanske seen.
Jessi


Zzzz..

Pensionärsjävlar är helt underbart! Godnattiii..


suckkkk

Riktigt jobbig dag måste jag säga. Men de får man ha ibland, tror jag har tänkt för mycket på allt bara. Men just nu muntrar Rolandz upp mig på tvn :) Mysig dag med Hanne och Emma på a6, satt dock och pratade flera timmar bara, sånt vi är bra på och de är riktigt fint!
Man tror väldigt fel om folk ibland..fan va bara tvungen att säga de.

Gammal gullebild på mig å Jullanpullan <3

Trååk

Har inte något att skriva så blir kort! Men kände att jag var tvungen :p Skolan innan, kom på att jag har väldigt mycket att göra nu eftersom jag har varit sjuk och ligger efter. Har typ 8 prov och inlämningsuppgifter på mindre än 2 veckor... -.- men men.. Robin var här en stund innan (: och nu sitter jag här och glor :p
Elovsson

1a advent

Har inte hunnit blogga i helgen, men drog till Emma igår på dagen och sen kom också Hanne och på kvällen va vi på fest hos Timmy! Mycket trevligt var det.. dock höll vi igång fram till 5-6 någon gång och sov väl drygt en timme inatt/imorse så idag har jag varit väääldigt seg och bara sovit. och det ska jag göra nu igen :) Godnatt♥

 


Söndag lika tråkig som vanligt...

Kom nyss hem från stallet. Skulle raka Baloo men det gick verkligen inte. Han blev typ livrädd så fort han såg klippmaskinen... Får se vad jag kan göra åt saken :p Ska snart äta nu och sen vet jag inte vad som händer... Får se.
Julia


....

Ligger och lyssnar på dansband och fuck vad jag saknar dig Julia...
 


Pepparkakooor..

Precis tvättat bort sminket och ska väl så småningom sova. Känner mig dock lite ensam och skulle va skönt om syster kom hem snart men får väl se hur de blir med de:) Har haft en go dag i kaxholmen hos Emma med fina flickor! Blev pepparkaksbak...och sen skulle dom på lokalfest och jag skulle åka hem för jag kände som sagt att jag behövde va hemma, men blev inte så utan istället lagade vi mat och hade det mys.
Ligger och lyssnar på musik och pratar med Hanne!
Godnatt <3
Jessssssssssssssi


21:55

När jag väl åkte till skolan idag skulle vi titta på någon tråkig dans sak xD sen kollade vi bara film.. Så jävla onödigt! Var i stallet en sväng innan oxå. Har för övrigt inte gjort så mycket. Haft ont i huvet hela jävla dagen... Nu sitter jag och lyssnar på min dansbandsmusik! Fina grejer det ♥
Julia



trött..

Blev måånga inlägg idag! Imorgon ska jag och tjejjorna baka pepparkakooor hihi:D Sen får vi se vad som händer..blir nog att vara hemma imonkväll,mest för att jag måste för ska jag vara ärlig så har jag inte varit hemma en enda fredag sen skolan började. Så blir väl att vara lite social med familjen eftersom att både dom och jag ska iväg på lördag:P Och lördag kommer bli riktigt nice men mer om de då!
Godnatt kära läsare :*

Osminkad tjeej med nyfixade naglar..

....

Sjukt vad humöret kan vända fort!

Skolan imon...

Har varit hemma idag oxå för har haft hosta typ. Men ska till skolan imon. Va i stan innan med mamma, var tvungen att köpa täcke till Ballen :p Mamma sa att det skulle bli kallt nu... Sen tvingade hon mig att köpa nya skor oxå...  Sen när jag kom hem så kom Robin hit (: Kollade på Komissarie späck Haha så jävla bra :P Och nu sitter jag och äter upp hans choklad :D Hehe ne men ska käka nu och sen sova :) Nattii
Julia

Saaaknar...

Sitter som vanligt i min egen lilla värld och kollar på bilder! Så jag tänkte dela med mig lite av dom, men jag varnar er , några är riktigt jävla gamla!




Ljungarumstiden..

Laaaan! Tobbebästavän jag saknar dig....

Jullanpullan <3


Typ värsta kvällen i mitt liv, eller i allafall dagen efter haha ;)

Sommaaaar

Frisör..

Precis haft redovisning nu och det gick bra Woho! Lååång dag idag och jag är redan jättetrött och vill åka hem.. Och detta eviga tjat om DH!? Jaja sitter här och lamar med Hanne och halvlyssnar på Harriet..inte så kul.
Blev en kortis nu men vi hörs sen :)

Ful bild, men där ser ni håret i allafall...


Stan osv..

Åkte till skolan som sagt och gjorde provet. Jobbigt må jag säga! Sen stan med Frida, Kajsa och Matilda en sväng för var tvungen att lämna tillbaka en klänning, suck. Blomsterlandet med mamma också, ännu mer suck. Myskväll med syster och kusin, bland annat ute i snön och det blev blött kan jag lova men kul var det. Har gått och blivit kär i min kusins nya hund också, så jäkla söt!
Har precis gjort klart en powerpoint som jag och Malin ska redovisa i skolan imon. Också sista skoldagen för veckan woooho..kan passa på att gratulera Timmy som fyller år idag(torsdag) också hihi! Nu blir det nanet..Godnatt. Jessi


En bild på sötnosen, Alice heter hon :)

"Lite" snö har de ju kommit..Våran infart! haha man ser brevlådan liite..

Svaren..

Vad tycker ni om bottnaryd?
och om folket som bor där?
Julia: Tycker om Bottnaryd, har ju bott här i hela mitt liv. Umgås inte med så många men det är helt okej folk :)
Jessi: Har ju också bott här hela mitt liv så säger som Julia. Och beror väl på vilket folk man syftar på? Umgås heller inte med så många härifrån :)


Är nån av er kära?
har nån av er strulat med nån dem två senaste veckorna?
Julia: Ja jag är kär :) Ja.
Jessi: Nja jag vet inte. Lite iallafall:) Ja det har jag om de nu är så viktigt att veta ;)



Julia- Vilken linje ska du gå?
Jessi- är bäckadal en bra skola? :-)
Julia: Jag vet faktiskt inte, blir nog något praktiskt iaf :)
Jessi: Jag tycker det, trivs jättebra där!


Dricker ni ofta?
Vet era föräldrar att ni dricker?
Isf vad sa dem när dem fick reda på det? (: <3
Julia: Olika, varannan helg kanske, ibland mer eller mindre. Ja dom vet de, och dom sa ingenting när dom fick reda på de. Nu säger dom alltid ta det lugnt :p
Jessi: För mycket nästan haha! Men någon gång på helgen brukar det bli. Är lite olika och ja mina föräldrar vet om det och dom sa väl inte så mycket precis med tanke på att dom redan varit med om samma visa två gånger(mina syskon) haha :)


Vilka är era natuliga hårfärger? :)
Julia: Har min riktiga hårfärg 
Jessi: Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte, har färgat flera år nu men ljusbrun typ.



Vilka andra bloggar läser ni?
Julia: Jag läser typ inga andra bloggar.
Jessi: Mina klasskompisars och om jag läser någon stor så är det väl paow!



Hur ser en normal helg ut för er? Dricker ni och sådant? :)
Har ni några gamla vänner, som ni lekte med när ni var yngre som nu nu har glidit ifrån, vilka är de isf?
Julia: Är ju olika, dricker ibland, träffar polare, är med Robin :) Bero väl på. Finns väl alltid någon man var kompis med när man var liten som man typ inte snackar med längre.
Jessi: Umgås med kompisar och festa :) Och ja jag har en del gamla vänner, t.e.x Frida, Sofia och alla från Bottnarydsklassen.


Har ni några syskon?:)
Och jag har aldrig fattat, men har båda ni häst?:p
Julia: Ja jag har två storebröder. Ja det har vi :)
Jessi: Yes, storebror och storasyster :)



Är ni oskuld?
om inte hur många har ni haft sex me?
Julia: Inget ni har med att göra? men nej
Jessi: Nej. säger som julia, vem fan bryr sig haha?


Har ni strulat med någon under veckan ?
Julia: Ja
Jessi: Halvt skulle man kunna säga



Kan ni berätta lite om era hästar? :)
Julia: Baloo (ballen som han kan kallas) är en maxad d-ponny, född 98. Korsning mellan Fjording och knabstrupper. Färgen är brunblack tror jag. Världens goaste ponny :)
Jessi: Amona, svenskt halvblod, 162 i mankhöjd. Jättesnäll, lätt att ha och göra med men dock jävligt glupsk och lite feg och klumpig:) Min absolut bästa vän!


Hur sminkar ni er och vad använder ni för smink?
Julia: Är olika, ibland foundation om jag orkar, puder, mascara.
Jessi:  Till vardags, Foundation, puder, rouge, eyeliner och mascara.


Onsdag

Kändes lite onödigt att dra till skolan idag, skulle bowla och bada så jag sket i de. Är ju faktiskt lite sjuk fortfarande :p Internet har inte fungerat idag heller, förräns nu då. Jävla bredbandsbolaget-.- Så snart funkar la de inte igen... Just nu käkar jag pizza :p finns ju inget annat att göra xD Ska upp till stallet sen senare oxå :) Sen måste jag skriva en låttext tills imon oxå, och plugga på ett biologiprov som jag antagligen inte har gjort... Vi hörs.
Julia


Blöö..

Godmorgon bloggen! Ligger i sängen och degar.. blidde ingen skola,mår inte så bra. Men måste nog ändå in och skriva ett prov i datakunskapen som jag ligger efter i och har missat tre lektioner redan. Dock sa Frida precis att vi har vikarie så frågan är ju om jag vågar chansa? De va allt jag hade att säga.


Jessi

Insnöad?

Nästan inpå insnöad iaf. Herregud va snö det är ute här hemma. haha kom knappt in. New image innan som sagt, blev bra , sen utvecklingssamtal och efter det lyckades jag ännu en gång ramla i snön, perfekt läge utanför skolan! Har spenderat kvällen i köket kan man nästan säga, suttit och kollat och pratat med syster och Eve som har byggt pepparkakshus ;) två dagar kvar i skolan och sen helg och huuur fint är inte de då? Nu kallar sängen på mig så ni får ha en godnatt sötnosar.

Absolut ingen bra bild, men iallafall så ser ni ju att jag har mörkt hår nu:)

Fortfarande sjuk typ...

Har varit hemma idag oxå. Och jag har inte haft något internet heller, så jag har typ bara legat framför tvn. Kollade nyss på Sunes sommar :p Och nu ska jag ta och käka bullar som mamma har bakat ;)
Julia

Matte....

Jag var alldeles för trött för att blogga igår. Men måndagar liksom, hur tråkiga som helst. Massor utav snö ute nu och det är jättemyyysigt! Dock så är det sjukt halt och igår när jag gick hem från bussen så ramlade jag två gånger, de va väldigt pinsamt kan jag lova. Strömmen har gått uppe hos min lilla monis också och bussarna är alltid sena på morgonen, det är väl de negativa med snön!
Iallafall så har jag matte med Glenn nu, usch. Har dock tagit en liten rast med Beccis och Hanne hihi.
Efter detta blir de lunch, köttfärssås, mumma :D Och i eftermiddag blir de New image, om ni inte minns så är de när treorna klipper,färgar våra hår osv som vi vill, så nu ska jag bli broooownie. Får la hoppas de blir bra.
Och nu ska jag vara duktig och jobba lite. Puss  ♥
Jessi


Sjuk..

Sitter hemma i min ensamhet... Finns inte ett skit att göra.
Är massa snö ute nu, vill ju ha sommar :(

Och glöm inte frågestunden! :)
Julia

If it makes u happy it cant be that bad.

dålig flicka som inte har bloggat. I fredags va jag på någon slags fest eller vad man ska kalla det i vättersnäs. Men drog sedan vidare och träffade lite folk och kvällen avslutades åt helvete men kom i allafall hem runt tre och höll på att frysa ihjäl. Segade hela lördagen, kan väl bero på att man mår som man förtjänar. Trodde att de skulle bli en chill hemmakväll men jag och Hanne bestämde oss för att träffas så åkte till henne och sedan vidare till Bankeryd för att träffa Timmy, David och Matte. Stack till någon fest och va där hela kvällen och skulle åkt hem vid två med syster, bror och några andra men dom hade väldans mycket att göra där på natten haha så kom hem runt 4 och det har resulterat i en sov och data söndag! :) Nu ska jag strax kolla på film och sedan nana.


Söndag

Har inte kunnat blogga förräns nu. Bloggen har varit cpig idag xD
Jag sov hos Robin inatt, eller jag sov inte. Gick och la mig vid 9 på morgonen. Pierre va me där, och vi hade ganska så kul när Robin låg och sov. Misstolka de inte. Hahah är det bara jag som tycker det är gay när killar har rakade ben? :o Är ganska så seg nu, och förkyld-.- Så jag har bara varit hemma och inte gjort någonting idag. Blir nog att vara hemma imon... Ska kolla tv nu.
Julia


Slänger upp en bild på Robin för han e så söt :)

Lördag

Jag har blivit förkyld... Så jävla jobbigt är det. Var uppe i stallet för en stund sen och fixade lite. Nu sitter jag här. Vet inte vad som händer idag. Kanske åker till Robin sen men får se.
Julia

Underbart med Fredag :)

Blir bara en snabbis nu!
Skolan, sen var jag i stan en liten sväng med Bea :) Sen hem, sen kom Robin och vi stack till ungdom;) haha. Sen gick vi till Pierre och så kollade vi film typ :p Och nu har jag precis duschat. Och jag mår asdåligt nu :s mår illa och är helt skakis .... Ska sova nu. Godnatt ♥
Julia


Friday

Igår var jag en duktig flicka och gick och la mig klockan åtta. Därför jag inte bloggade! Va i skolan,skrev prov och sen blev det mässan hela dagen :) Lite halvlamt kanske. Och idag har jag , och resten av klassen, badat hela morgonen. Slutar om 20 minuter och då ska jag hem och ikväll får vi se lite vad som händer.


Torsdag

Tåkigaste dagen på länge... Skulle bada i skolan innan men jag var inte med så fick gå ist. Gick typ i en timma! Sen satt jag och väntade på på några klasskompisar i över en timma. Sen gick vi och käkade på Max :) Efter de var vi på utbildningsmässa i folkets park. Inte såå kul. Sen var det bara att vänta på bussen i över en timma oxå! Nu sitter jag här och fryser. Hockey sen ikväll igen :) Skellefteå - Hv71 (Y) ♥
Julia


Frågestund! :)


Onsdag

Känner mig såå nyttig just nu. Sitter vid datan och käkar pizza :p Skolan innan, tråkigt. Var ngn sak i aulan oxå som var as segt att sitta och titta på xD Sen när jag kom hem stack jag direkt till stallet. Så jävla kallt ute nu...
Ska bada imon i skolan men jag vägrar att göra de så jag har mens imon (: Sen efter det, vid 1 är det typ någon utbildningsmässa i folkets park.
Julia

Sjuuuk...

Vaknade 07.25 med spränghuvudvärk och täppt näsa så jag låg kvar och vaknade upp 14.00 så har sovit cirka 14 timmar inatt vilket är väldigt bra för jag hade lite tappade sovtimmar om man säger så. Sitter och kollar på tv och blev nyss väldgt sugen på skumtomtar men efter ett samtal till mamsen så var det lätt fixat ;) Borde plugga på frisörprovet vi har imorgon så ska väl göra det snart också. Kom också på att snart är de jul, finns ju inget mysigare.
Kul att dom bråkar om vem som ska duscha först på Americas next top model? haha :D
Nu börjar det redan mörkna också :o Skriver kanske mer ikväll så ha en fortsatt bra onsdag.
Jessi

Never easy

Hallå ja. Sitter i min ensamhet och dunkar musik.. har skitont i halsen idag asså. Skulle i allafall gått till fem men slutade tre istället, så sjukt skönt!:D Tänkte ta en dusch och sen kommer nog mamsen hem och hon har köpt lite grejjs till mig så blir väl att kolla in de! Har inte variet en specciellt händelserik dag faktiskt..

Älskade syster och tjock Jesssiii hihi.

Har precis käkat och ska strax duscha. Har tänkt att sova tidigt idag.
Åkte me Robin hem efter skolan, så kom hem för en stund sen... Och aa. Är astrött nuu.
Julia


Want you to know.

Måndagen närmar sig sitt slut och jag ska avsluta den på bästa sätt genom att kolla på sunes jul, Kan inte bli bättre! Älskar sunefilmerna. Chill skoldag med svenska där vi kollade på film och sen bad på idrotten. Gick inte så bra för mig och Emma i livräddningen dock så de får vi göra om på fredag:p Sen någon kurs/utbildning eller vad man nu ska kalla de inför gymnasiemässan som är i veckan.
Har även hunnit att ta ett pass med min ängel idag. Underbar är vad hon är och shit vilken styrka hon ger mig, eller nåt! Pratar givetvis om Amona.
Har New image nästa tisdag och funderar på att färga tillbaka till brownie då igen? Har redan tröttnat på slingorna. Kanske blir till våren igen ;) Har väl inte direkt något mer att säga. Men kan passa på att tipsa om en för jäkla bra sminkborttagning som jag använder. Har förövrigt ganska ful hy men det gav bra resultat redan efter några dagar!

Jessi

Måndag igen tyvärr....

Har inte orkat blogga i helgen, har lixom inte hänt någonting xD och det har det inte idag heller men kände att det kanske var dagt att göra ett litet inlägg iaf :p
Haha mamma hittade ett gamalt kort som jag hade gjort till pappa när jag var liten på farsdag.

Haha fint va? Man var ju såå bra på att stava oxå ;)

Har inte någon ork eller lust att blogga nu men jag gör det imon :)
Julia

Tiden går snabbt...

För snabbt!:o

urk..

Mår kasst asså. Näsan och ögonen rinner.. ( På grund av förkylning,inget annat) Har i allafall firat morfar som fyller år och ska städa mitt rum nu och sen sooova! Haft en mycket bra helg :) Skriver mycket imon istället då jag förhoppningsvis är lite piggare.

...

Kärlek måste nog vara den svåraste och jobbigaste känslan som finns. Va skönt det skulle vara att bara få släppa allt!

Lördag

Gick upp för en liten stund sen, för andra gången. Var och släppte ut hästarna i morsen, sen gick jag å la mig igen :p Och du har jag precis käkat frukost. Har ingen aning om vad som händer sen. Stallet en sväng sen får man väl se vad jag hittar på.
Skolan igår, ganska lamt :p Sen efter de åkte jag ner till June och så satt jag där med Robin och Emelie för dom väntade på tåget till Skövde. Så kom hem vid kvart i 5 sen gjorde jag inte ett skit xD Och nu måste jag skriva massa om första världskriget ... Hörs sen!
Julia


Godmorgon...

Vaknade precis upp i Kaxholmen. Blev en trevlig kväll i Bankeryd/Habo igår. Nu ska jag snart ner till stationen och åka hem , sen jobba några timmar :) Ikväll vet jag inte vad som händer? Öppen för förslag så att säga.
Blev ett kort inlägg men hörs väl senare.
Jessi

Fredag som fan!!!

And i like it!!!!:D Sitter på Engelskan nu och fick precis tillbaks våra Engelska prov.. Det gick inte sådär väldans bra ehehehe(A) Slutar vid två...Ikväll blir de at träffa lite gulligt folk men vet dock inte vad vi ska hitta på men de blir nog trevligt. Har ingenting att skriva..Men kan ju ge två fetlänkar till Fridorna för dom är så söta!
----->http://fridacronholm.blogg.se/<---------->http://fridahamark.blogg.se/<-----
Ha en fin Fredag så hörs vi kanske senare, eller imorgon.

Naw Emma...

Torsdag

Äntligen fredag imon. Underbart! Ingen aning om vad som händer i helgen...
Skolan innan. Som vanligt, tråkigt och segt. Sen hängde Robin med hem (: gjorde inte ett skit typ xD Nu har jag precis duschat och ska la kanske sova om en liten stund. Och jag har tänkt på en sak. På kvällen tänker man att man borde gå och lägga sig för man inte ska vara så trött på morgonen. Men man är ju lika trött iaf :o ...

Haha den saken jag skrev igår, om att man skulle gå in på google och de. Vem fan paddlar över Stilla havet med kajak? :s
Orkar inte skriva mer, ska nog ta och sova (: Godnatt!
Julia

Godnatt typ..

Godkväll. Dagen har typ flugit iväg... Skönt är väl de. Rullade bara permanent och gjorde frisyrer i skolan, ganska lamt om jag ska vara ärlig menmen tur att man har rolig klass iallafall ;)
Kom ju inte hem föräns sex så har bara varit hemma idag. Fått skolkatalogen me, jag är sjukt missnöjd, plus att jag är med på förstasidan på bäckadal också haha! Ska sova nu i tid hade jag tänkt.. ska bara städa och duscha först hehe (A)



Att ni inte är som alla ändra, att ni är speciella. De får man höra hela tiden. Av alla. Bullshit...Man tror så jävla fel ibland!

-

Godmorgon! Käkar frukost och ska väl fixa mig färdigt snart och sen dra in till skolan om ca en halvtimme... Sjukt fint med sovmorgon. Har inget speciellt att skriva? Va på a6 en sväng igår och köpte lite småsaker bara och orkade inte blogga när jag kom hem. Slutar fem idag och efter det vet jag inte vad som händer men får väl se:) Imon är det helg och det gillas som fasen!!! Ha en fin torsdag.


Min idol, så jääävla söt.


Snart helg....

Orkar verkligen inte blogga just nu egentligen, men jag gör de endå ;)
Skolan innan, slutade vid tre och hade utvecklingssamtal då me, sen åka och hämta brorsan och fick sitta och vänta på han i över en halvtimme. Sen när jag kom hem var klockan nästan fem. Åkte till stallet och tog in hästarna. Sen har jag bara suttit hemma :p Ska sova nu :) Så godnatt folket! ♥

1. Gå till google kartor.

2. Klicka på "Vägbeskrivningar".

3. Skriv New York som start plats.

4. Skriv Kina som slut plats.

5. Gå till nummer 31 ivägbeskrivningen.

Haha, tycker det var lite kul ; )
Julia

Mitt lov i bilder...

Värnamo/Harrys

Fannybabe och jag!

Mums..

Nejra och Fanny

Bjudbild som fan..Fanny och Jesper.
Åtta Glas

Emma och jag, devils!

Jag och Hannegumsan

Sööta haha
Helgen

Emma och Tobbe sötnosar!


Bada tunna ä fint!

Nu slutar engelskan, pusss

Vinter på g?

Är ju inte lite snö här ute nu alltså.. Kallt och jobbigt är de! "försov" mig och tog en senare buss idag men de va inte så smart gjort av mig för den var försenad en halvtimme, inte så nice alltså men de är sånt man får räkna med när de är snö och när man bor här ute. Och idag tog även tröttheten ut sin rätt om de är så man säger, gick inte så bra när vi hade frisör för mitt tålamod va riktigt dåligt menmen det kan inte alltid gå bra. Känns inte så där jättebra heller att de är kolsvart när man kommer hem numera :)
Fast lite mysigt på sitt sätt kanske.. Hade tänkt lägga mig i min kalla säng nu och sova så ni får ha de fint så hörs vi imorgon!
Jessi


läs om ni vill...

Haha blev ett väldigt kort inlägg innan x)
När jag vaknade i morse och kollade ut var det massa snö! Vill inte ha snö :( Har varit svinkallt idag ju. Menmen...
Robin var här en stund innan, gjorde inte så mycket. Gick och käka pizza :p
Nu måste jag göra klart en svenskagrej som skulle varit klar för typ två veckor sen.. Sen ska jag duscha och sova tidigt ;) Och imon slutar jag seent, och sen har jag utvecklingssamtal -.-
Julia

I´m afraid, afraid of losing you.

Tisdag

Kom hen för en stund sen.. Nu sitter jag och lamar med Robin :p
Julia

Goodnight

Skolan tar kål på mig. Ge mig helg... somnar till regnet kan inte bli bättre så godnatt <3

Måndag...

Det suger att blogga när man inte har något att skriva.. Men aa. Skolan idag igen då, ganska segt att gå upp idag. Sen har jag bara varit hemma. Somnade lite när jag satt vid datan innan xD och nu sitter jag fortfarande här! Ska nog ta en dusch och sen äta lite. Sen blir det att kolla på Pensionärsjävlar kl 105an :D Bloggar mer imon!
Julia


Lovet är slut...

Om cirka 9 timmar är jag i skolan! Sug på de.. Har inget att skriva så kan ju likaväl berätta om min helg lite mer. I fredags åkte jag till Emma framåt kvällen och där fixade vi oss och käkade och Johan kom även förbi en sväng. Sen drog vi till Mullsjö för att festa lite men de va inte så roligt så vi åkte med haboborna till Habo och festade istället och sen badade vi tunna hos Marcus :) Kvällen/natten avslutades med en galen hemfärd till Huskvarna!
Vaknade upp på lördagmorgonen och skulle ta bussen men nää den kom inte eftersom att bussarna gick som på söndagar så jag fick stanna kvar och kom inte hem till Bottnaryd föräns halv sex, och vid halv sju skulle jag in till stan igen, käkade och sedan blev de Habo för att träffa folk. Drog dock vidare till Bankeryd men kvällen spenderades mest genom att åka runt med Gösta(Tobias) och det var trevlans. Vll nog inte berätta mer om denna kvällen eller natten rättare sagt haha men gick i alla fall och la mig vid ca 4 och upp vid halv 10 så är lagom trött nu. Förhoppningsvis slänger jag in bilder från veckan imorgon...
Hoppas alla haft ett bra lov och är lika taggade för skolan imon som jag! Ironi..Godnatt på er, Jessi!



Låten som sönderspelats hela helgen, dock vet ingen vad den heter men snälla Thuné skickade den till mig så har lagt ut den på youtube nu iallafall!


förlåt...

För dåliga uppdateringar från min sida det senaste. Men har inte suttit så mycket vid datorn. Ska nu också göra er ännu mer besvikna, för jag orkar verkligen inte skriva vad jag har gjort i helgen, för jag har gjort så sjukt mycket olika saker. Men kort, umgåtts med polare,festat,badat tunna. Vill ni veta mer får ni fråga haha...
Ska avrunda lovet med att bara ta det lugnt hade jag tänkt för det kan verkligen behövas!
Kan skriva mer sen och då kanske jag orkar berätta lite mer men vi får se:)

Sötnosar!


Lördag

Var ju hos Robin igår till idag. Gjorde ju inte så mycket, satt uppe till tre typ med Anton.. Sen idag skulle han lära mig att köra traktor men jag fattade typ ingenting så jag styrde bara :p haha. Sen när jag kom hem var jag i stallet och red en sväng på Ballen :) Sen har jag inte gjort ett skit typ, bara varit hemma x) Kommer nog att vara det ikväll oxå för det finns inget att göra här.. Blir väl kanske att se någon film eller något. Och äta godis ;)
Lovet är slut nu och jag orkar verkligen inte skolan, har asmycket att göra för jag var sjuk nästan hela veckan innan xD
Julia

Trött..

Sitter och lamar hos Robin. Han och Anton sitter och snackar motorer och grejer... Börjar bli trött nu me :p Så godnatt folket! :)
Julia

Fredag!

Ser ni att vi har ändrat bloggen? :)

Gick upp kl 9 idag och åkte till stallet för Ballen skulle skos. Sen när jag kom hem åkte jag till stan, och de va inte så kul.. Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag åka till Robin. Sover där oxå :)
Julia

Snart ere fredagsmyyys...

Jag är så jäkla trött på falska människor just nu, falska förhoppningar och tomma löften men vad ska man göra? Har varit tillräckligt med sånna runt mig för tillfället därför jag skriver lite depptexter ehehe. Men jag fattar bara inte vissa människor. Nog om det;)
Bara tagit det lugnt idag i Stensholm/Hva med Emma och Fanny. Och snart är lovet förbi.. usch! Ska sova nu snart tror jag, är väldigt trött men får skylla mig själv att jag sover för lite:) Bloggar väl antagligen imorgon...

Typ så söt är jag nu...


Torsdag

Lovet är snart slut, har gått asfort :(
Jag har fått virus eller något på min data så den funkar inte. Det blir helt blått och så står det massa?
Jag har ont i huvet och inte ett skit att göra. Inte så kul :(

Åkte till Robin igår. Var lite folk där oxå, trevligt :) Sen soa jag där och kom hem för en stund sen... Och nu sitter jag här och inget gör. Se vad jag hittar på.
Julia

Snabbis..

De va skitkul på 8glas, dock så dör batteriet på datorn snart så hinner inte skriva mycket. Men aja lyckad kväll iallafall :) Måste in till Jönköping för har glömt hur mycket saker som helst lite överallt, bland annat mitt smink. Får se när jag kommer hem , bloggar säkert då. Puss <3

-

Godmorgon bloggen! Sitter hemma hos Fanny i Värnamo. Åkte hit igår och då va vi på fest på Harrys, trevligttrevligt! Kände ju dock ingen men de va ganska skönt faktiskt. Just nu lyssnar vi på black jack och gör frukost, eller rättare sagt Fanny gör frukost. Ska snart gå ner till tåget som tar oss emot Jönköping och sen hem till mig i lilla Bottnaryd. Blir fest ikväll igen, fast i Jönköping :)
På tal om ingenting så tycker jag Värnamo var en trevlig liten stad.
Hörs kanske senare, Puss!

Tisdag?

Bloggade inte igår men gjorde inte ett skit typ, var i stallet och red en sväng och det gick ganska så bra :) Han är bara väldigt tjock fortfarande men håller på att banta. Sen ska jag se om jag kan raka honom snart oxå.. Resten av dan var jag bara hemma och hade tråkigt..
Vaknade för en stund sen och ska strax käka lite. Håller på att ladda ner Toy Story 3 me :D Senare vet jag inte vad som händer..
En sak som är illa, jag har inte festat på hela lovet! Men får väl ta och göra de resten av veckan ist kanske ;)
Kom oxå på att jag borde leta nyårsklänning kanske? Annars kommer man veckan innan och så finns det typ inga..
Julia

Höstlov!

Gick upp tidigt idag och åkte till Amona med moster. Faktiskt asskönt att inte sova bort hela dagen ;) Sen blev det Jönköping och leta praktikplats en sväng och A6 och lite sånt där, Tog också en fika med Rebecca och Frida. Kom hem för en stund sen och vet faktiskt inte vad jag ska göra ikväll.. ta de lugnt bara blir det väl!

Jessiii

RSS 2.0