Hemma igen..

Jaa sitter och dunkar musik :) Kollat på film med Julle,Alle och sen kom Josse och Micke också! Har sjukt dåligt samvete för har inte varit hos Amona på en vecka nu! usch måste ta tag i det :o Och jag är så jävla trött på människor som ändrar sig hela tiden, lr aah inte är samma person hela tiden utan ändrar sig från dag till dag typ :s Ni gör mig bara förvirrad :O Känner att mina inlägg blir väldigt tråkiga? Men aja får väl se om jag och Jullan kommer på något kul att lägga in ;) 

Kan lägga in lite muusiktips bara för jag är så snäll:D
La Nouvelle Star – Talking About A Revolution
 Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
The Boppers – Duke Of Earl
Alexandra Burke Feat. Pitbull – All Night Long - Single Version
Volbeat – Still Counting
Volbeat – Maybellene i Hofteholder
Volbeat – Fallen - Edit
Volbeat – Light A Way

hihi liten volbeatnöörd för tillfället(A) Och nu blir jag suuuuuur -.- asså seriöst haha vissa folk i Bottnaryd snackar så mycket skit! och LJUGER! fast finns nog inget ställe i denna värld där de inte är så :)

hahahah

Håller me julle, måndagar suger. Fast just nu har jag ganska roligt åt mig själv, beror väl på att jag är så sjukt trött efter helgen! Jobbat hela helgen som sagt.. och höll på att bli ihjälskrämd på väg hem idag hahaha x) Hade bara svenska och idrott så ganska chill dag! Nu har Julle precis kommit och vi ska nog ner till Alle och kolla på film:) De blir nog trevligt ;) Vi hörs ikväll puss!
Jessi


snabbis

Usch vad måndagar suger, aslänge kvar till helgen :/ menmen... Bloggade inte igår. Men orkade inte x)
Va och red i Ulricehamn igår, sen var jag typ bara hemma x) Och idag skolan.. Ska käka nu och sen till Jessi :)
Blev ett kort och lamt inlägg nu. Hörs senare eller imon :)
Julia

slut :(

Helgen är slut buhuhu :( Ska jobba idag! orkar inte.. Igår jobbade jag en sväng också sen träffade jag lite kompisar, kollade film å sånt lamt bara! Måste bara säga att jag hatar att drömma. iallafall bra drömmar för man blir så jääääääävla besviken när man vaknar!;p Blir lamt inlägg för har inget att skriva..Men skriver väl mer sen tror jag!


Lördag

Har inte bloggat på flera dagar jag vet, men ska börja skriva mer! :) Sitter och lyssnar på Volbeat :P Inget att göra just x) Är ensam hemma.. Mamma jobbar och dom andra är på elmia.. Ska till stallet om typ en timme hade jag tänkt. Sen senara ska jag träffa Marcus.

Jag vet att mina inlägg suger men ska försöka börja göra dom lite roligare ;)
Men vi hörs senare eller imon :)
Julia

En lite ful konstig bild på Mig och Ballen ;)


03.19

Precis hemkommen och kvällen/natten blev längre än väntat! Åkte iaf hem efter skolan och sen blev det stan igen, träffade massa polare, trevligt trevligt :) Fikade och massa sånt och sen satt bakom vip med massa haha? Skulle åka med bror hem , Åkte till han ( hans polare ) vid typ elva, och så skulle han ju givetvis köra några andra polare inatt så vi var tvugna att vänta ett par timmarf till.. så kom inte hem föräns nu menmen! Nu ska jag sooova för jag är skeettrött.
Natti natti

Skoolan

Tjaao sitter och väntar på Jonna som ska hämta sin dator ;) Ganska chill dag för övrigt i skolan, haft Idrott där vi bara gick igenom lite skit och sen svenska och nu ska vi ha engelska sen sluuuuut! Och jag köpte en ny ring i förrgår, som jag glömde i idrottshuset -.- 130 spänn åt helvete. Aja är man klantig så:)
Bloggar väl när jag kommer hem så får ni la veta vad som händer ikväll!
Jessi

Godnatt (samma rubrik jämt)

Jessi som skriver ;) Dagen kort, Skolan, frisör hela dagen, teori på morgonen å lite praktiskt på eftermiddagen. Fick våra frisör saker och gjorde lite frisyrer och sånt! Skulle slutat fem egentligen men fick sluta tre så drog till stan med Hanne och sen kom Jonna och Becca också så stack vi å käkade (: fick dock stressa som fan till halv sex bussen ;P när jag kom hem träffade jag älskade jullanpullan en sväng. Sen var jag med Oscar och Tobbe!Störda är dom haha Tobbe la en sån jäävla bell ;) Vi lyckades få honom att GÅ hela kvällen. vanligtvis kommer han ju alltid på något som rullar. Menmen nu är han nog trött;D
Börjat lära känna klassen lite mer nu så de är nice! Freedag imon så blir kanske att dra in till stan på kvällen. vi får se vad som händer! Nattiii<3


Dags för gymmet snart igen Julle?!?!?!?!?!


Torsdag..

Hej :)

Var ju ett tag sen sisst.. Men har inte orkat :P
Sitter just nu och inget gör, ska la sova snart eller ngt :) Var uten en liten sväng med Jessi annan. Annars har Jag bara varit hemma idag. Men har inget kul att säga men jag hör av mig imon!
Julia


Snart helg!!!


Hallo :) Sitter hos mig ( jessi) och har precis ätit. Bloggar mer ikväll men tänkte slänga in en festfilm haha ;) Vi sjunger underbart:D Puss
Jessi och Julle

whats the point of doing anything?

godkväll. ligger i sängen ska sova:) I skolan idag hade vi stafett och femkamp med alla tvåor och treor. mitt lag vann så fick välja varsin produkt typ i salongen. asnice!:) Sen fick vi datorerna. asgulliga! Efter skolan åkte jag upp till ljungarum och väntade på Julia, saknar absolut inte den skolan:O Sen när hon slutat drog vi ner till stan, fått min lön idag höhö:D Bea hänkade en stund också:) Va där ganska länge och sen gjorde vi lite annat mys me! Blev rydbussen hem så fick vänta där på bror en stund och kan ju inte precis säga att det händer så mycket i lilla ryd x) duschat och så nu..ska sooova så jag orkar upp imorgon! Hinner väl förhoppningsvis blogga i skolan nu me. Puss på er och gonatt.
Jessi


:)

Lam dag i skolan. Lekt lek och gjort hattar med tvåorna och treorna x) sen har jag kollat film å lite sånt med polare ikväll:) myysigt! Och städat/diskat hos bror, mindre mysigt!:p imooon får vi datorerna, asgött. Och blir dåligt uppdaterat nu pga skolan menmen. Julle får skriva lite mer? Ska dra mig nu. Tråkigt inlägg jag vet.
Godnatt!
Jessi

Ny vecka..

Hello :) Förlåt för sämst uppdatering men har jobbat i helgen. vet inte när jag skrev senast? Men iaf helgen kort då, i lördags jobb sen ut träffa polare och haha lite annat på natten ;) (a) och igår så jobbade jag också och sen upp till Amona en sväng :) Skola idag.. lite halv lamt men dög väl! Tog typ lama bilder när vi va utklädda haha? Aja skriver mer ikväll för ska iväg och träffa lite kompisar nu.
Jessi

-





Vill du pöka ;d? - Anonym
Jessi:  skulle inte tro de;)
Julia: Nää

Kåt? - Anonym
Jessi: säger som julle:)
Julia: Nej inte just nu :)

E ni oskuld? - Anonym
Jessi: Nej
Julia: Nej

Vilka skolor går ni på? - Anonym
Jessi: Första året på Bäckadalsgymnasiet:)
Julia: Sista årat på Ljungarumsskolan.

Vad gör ni på fritiden? - Anonym
Jessi:  Träffar polare och rider så mycket jag orkar/hinner :P
Julia: Stallet, träffar polare, är med pojkvännen :)

Vad är det bästa och sämsta ni vet? - Anonym
Jessi: Hmm svår fråga, men de bästa är nog kärlek och att vara lycklig..och festa haha! Sämsta är nog att bli sviken och övergiven av såna man verkligen litar på. Och jag hatar när jag har sett fram emot en sak, och sen blir de inte så! that sucks;) 
Julia: Typ samma sak som Jessi skrev. Finns väl nästan inget bättre än att vara lycklig? Det sämsta jag vet är väl att bli sviken eller förlorar någon. Men det finns ju flera saker..

Vad är eran stösta rädsla? - Anonym
Jessi: Spindlar. och att bli lämnad ensam utan någon att vända sig till typ eheheh.
Julia: Att bli lämnad helt ensam oxå typ..

Tre drömmar ni har i livet? - Anonym

Jessi: Leva länge och ha ett fint liv:) Bli rik (dock inte snobbig ;) ) och jag SKA åka till Usa. hehä har många drömmar men vafan svårt att skriva här.

Julia: Vinna massa pengar, leva livet och vara lycklig och dö frisk! :)

Vill ni bo i bottnaryd!? - Anonym

Jessi: Absolut! skitmysigt ställe:)

Julia: Ja, självklart. Finns inget bättre ställe att bo på ;)

Hur många besökare har ni om dagen i snitt? - Anonym

Mellan 25-30 ungefär :)

Jessi-Vad tror du Julle tycker är det värsta med dig? - M
Att jag oftast vill ha rätt och bestämma. but thats who i am.
Julle-Vad tror du Jessi tycker är det värsta med dig? - M

Haha det är nog att jag oxå vill ha rätt. Och kan bli ganska sur ibland..

Är ni typ alkolister? Ni verkar dricka jämt XD
Jessi:
Neej men.. xD
Julia: Haha nej.


Lördag

Hejsan.
Julia här. Sitter och käkar godis (: känner mig verkligen nyttig! Har bara varit hemma idag. Inte mått så bra så har sovit hela eftermiddagen nästan och sen bara kollat på tv x) Ska käka kräftor sen me :) orkar inte skriva mer, vi hörs imon.


En söt bild på Ballen :D

Tillbaks i tiden..

Sitter som alltid och kollar gamla goa bilder! Väcker minnen som fasen :) Så ni får se några;)


T.e.x den här bilden är nog tagen på en utav dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Underbar var den kvällen:) kan ni gissa vad som hände? höhö de va iaf den 8 maj 2009 och dagen efter det var jag inte singel längre. Man förändras mycket med tiden det syns ju tydligt. både på insidan och utsidan:p

Alla mysiga ryd/ahestra/mulseryd turer förra sommaren på min rääsermoppe :)

Tobbe lärde mig köra cross och nu är jag världsmästare:D (fan jag ljög)

Saknar tyskland haha hade så jävla kul med Emelie x)


Laaam

Kom hem från skolan för en stund sen. As lamt va det idag. Har ont i huvet oxå så det känns som jag ska dö... Kanske drar till stallet sen om jag orkar känner inte för det just nu iaf.

Aja, det är iaf skönt att det är Fredag :) Blir bara att vara hemma ikväll.

Fårse om jag bloggar senare..

Julia.


Ny skola, ny klass..

Hello:) Skola idag då. Verkar vara en bra klass tror jag?? Blev inget bloggande igår så kan ju säga idag vad som hände.
Torsdag:Träffade Pierre och va me han en sväng:) Trevligt och haha han är ju som han är;)! Sen Va jag med Tobbe och Thimmi resten av dagen.. spelade xbox å sånt. Träffade Eve och Emelie och massa andra me men aja x) 
Och åter till dagen då... Freeedag för fan :D Vet inte vad som händer ikväll riktigt men ska träffa polare å så iaf :) Puss på folket och ha en trevlig fredag.. skrivet nog när jag kommer hem ikv.  
Jessi

Hoppträning och regn...


Hallo.

 

Har precis käkat. Ska snart dra på mig ridkläderna. Inte såå sugen på att hoppträna idag.. Det regnar :s Men aja. Jag kom på att jag behöver köpa jeans om ngn ville veta. Skolan börjar på fredag. Är redan skoltrött -.- Men har ju bara ett år kvar på den skitskolan (: 
Vi hörs. Julia


14.58

Godmiddag! Eller vad säger man? Blev inget bloggande igår när jag kom hem.. vet inte varför:) Men jag och mamii åkte iaf till a6 :) Köpte massa kläder , så snäll är hon, eftersom att jag är pank buhu :( Sen körde hon ner mig till stan så träffade jag Malin, vi fikade och lite sånt mys! Träffade även Meurling och gänget(Kommer inte ihåg vad alla heter)! aajuste träffade kära kuuusin och Simon me :D Trevlig dag. Och idag vet inte jag än vad som händer, ska upp till Amona sen och får se om någon hänger me också tror jag. Sen ikväll hittar jag väl på något.. Skriver nog senare.
Pyyysss Jessi 

Godmorgon?

Har typ sprecis gått upp. Hade ställt klockan på 9 eftersom jag inte vill sova bort halva dagarna och för jag inte ska vara så trött när skoln börjar. Orkade inte så stängde av skiten, och gick upp nu ist -.-
Men iaf, hade tänkt att käka lite frukost nu. Sen vet jag inte vad jag ska göra?? Städa skulle nog inte skada :s Senare blir det iaf hoppträning för Linda.
Men vi hörs senare eller imon :) Puss!

3 dagar kvar...

..tills skolan börjar nu :( Vaknade precis, sitter här å lamar :) Vet inte vad som händer idag, kanske blir stan? Får se lite. Jag och Julle pratade om att de kanske är lite tråkigt att bara läsa om vad vi gör hela dagarna såå vi kanske borde skriva lite annat me. Dock vet vi inte vad :) blaahaa jag har absolut inget att skriva tyvärr så får bli ett kort inlägg men hörs la senare!
Jessi

- ?

Gokväll. Har precis kollat en film :) Kommer inte ihåg va den hette för de va på tvn. och nu pratar jag med folk och lyssnar musik! Sovit halva dagen idag och sen varit och ridit. mest nördat vid datan. Eller va på macken också haha och sen va vi utee en sväng! På fredag börjar skolan.. jobbigtjobbigt! och ska jag vara ärlig har detta sommarlovet gått fort som fan? och känns som jag inte gjort alls mycket eller att de har hänt nåt kul :/ men de har de ju typ inte. bara Halmstad <3 Underbart vare! Uääk känner mig som ett emo just nu:/ men så äre! ha en bra kväll/natt.
Jessi

Kortis

Hej.
Tänkte slänga upp ett kort inlägg om dagen bara. Gick upp vid 10 idag åkte sen till stallet vid 11. Baloo var pigg idag :)) Sen har jag bara suttit hemma och latat. Kollat film åså (: Van Wilder Freshman year. Sevärd film :)
Vi hörs imon. Puss!

00:26

Jag väntade länge, visst de va värt,Träffade dig, och tillslut blev jag kär
Vi hade det bra, vi hade det kul, Jag älskar dig baby, från början till slut
Träffades jämt,och jag saknar dig nu, Spolar tillbaka då det var jag och du
Tänker tillbaka,vad har jag gjort, Hann inte tänka när allt gick så fort
Stunder med dig, du blev min bästa vän, Krama mig hårt för jag älskar dig än
Saker var lätta, saker var svåra, Saker som hänt, har sårat oss båda
Ligger i sängen, kan inte andas, Vill ha dig här och kunna hålla om varandra
Allt som gick fel, baby förlåt, Älskar dig mest, men nu dör jag av gråt
Var det tvunget att bli så här? Var jag tvungen att bli så kär?
Älskar ju dig förlåt för det här, Glömmer dig aldrig och vem du är
Jag undrar ibland vad som kunde hänt, Undrar ibland vad som gick så snett
Svara mig gud, var det fel eller rätt, Förlåt en gång till men det var inte lätt
Tiden gick och jag höll i dig hårt, Att släppa dig nu, för mig var det svårt
Stunder tillsammans från morgon till kväll, Saknaden finns, och jag tänker på dig jämt
Det var du, det finns bara en, Mina tårar föll, men sanningen svek
Vi hade nåt, och jag kallar det kärlek, Kämpade hårt för att det skulle funka
De tog lång tid där, men du började tröttna, Du visade slutet, snabbt och väldigt nära
Glömmer dig aldrig, och aldrig det hära, Nu är du borta,tack för din tid
Älskar dig mest, du var en del av mitt liv, Det var vi, det enda jag ville
Du är mitt hjärta, men förblir nu ett minne<3

Okej en låt de där. men jävligt passande text. kan inte hjälpa det men saknaden är stor.
Aja ska sova nu typ..är skitsliten efter dessa dagar! hörs imon.Natti
Jessi


Gokväll :)

Sitter och har tråkigt, kollat på Full Frys nyss (: Funderar på att sova fast är inte trött x)

Vätterfesten va nice igår. Fast förra året var bättre. Träffade lite kul folk där oxå :) Slänger nog upp några bilder om ni vill se :)




Anthon & Coffe



Hannah & Jasmine, & Marcus där bak :)



Anthon & Coffe igen :)


Förlåt för dålig uppdatering..

Jessi här och jag har inte skrivit sen i fredags tror jag? Men har ju typ varit vätterfesten, sen sova halva dagen och sen fixa sig och sen vätterfesten igen x) Men iaf i fredags drog jag och Anthon in vid fyra tiden ungefär och bara lamade i stan tills Jonna kom. Sen bort till vätterfesten och träffa massa roliga människor :) Sen blev det en lite sådär halväcklig hemfärd men de löste sig det också! Soov hur länge som helst igår och sen hjälpte jag mamma och pappa lite och sen blev de stan igen (y) Va me massa forserumare som jag inte minns namnen på menmen ;)Helt ärligt så tycker jag inte vätterfesten har varit så roligt i år. Det va mycket roligare förra året!:(
 Och idag har jag knappt vaknat än. kollat på tv hela dagen och ska upp till pållen nu! är skitseeeg.

Det som hände natten mellan torsdag-fredag är för jävligt. tänker på er allihopa! Träffade dig bara ett par timmar innan och du va skitglad och sen bara hända detta. Helt ofattbart! Du är och kommer vara saknad av väldigt många! R.i.p Jonny <3


F R Å G E S T U N D P Å B L O G G E N




Ni frågar, vi svarar ;)


Lördag

Hej.

Har typ precis gått upp (: tänkt att käka lite frukost nu.
Igår var jag bara hemma och tog det lungt (: Kanske ska till vätterfesten ikväll med Hannah & Anthon :) Innan det så drar jag nog upp till hästarna (: Lamt inlägg, menmen.
Julia


-----

Jessi här. Godmorgon. Vätterfesten va sådär. Men de dög ;) Träffade ju massa gött folk! Men träffar nog ännu goare folk ikv haha :D Aah joo vissa människor är så jävla respektlösa -.- men nu ska jag käka så vi hörs senare puss!

FREDAG (:

Godmorgon! Sitter här och tittar på Marcus och Björn som sover. Så söta dom är (:
Vätterfesten igår söög. Tror inte jag ska dit ikväll.. Se vad jag hittar på. Det är ju faktiskt Fredag idag :) Om exakt en vecka sitter jag i skolan :S Fy faan. Ska till stallet sen oxå:)
Har inget mer att säga.
Ha det bra. Julia.


Vätterfesten nästa!

Tjaa!

Sitter här och väntar på jessi som är och hämtar Marcus och björn (: Dom är sega (: Och sen blir det ju som sagt vätterfesten! :))) Får se om jag orkar skriva ett inlägg när jag kommer hem:)

Ha det bra. Julia.


-

Hellohello känner att jag skriver typ exakt samma varje morgon? haha har iaf precis gått upp och käkat. Ska iväg till min lilla pluttishäst nu :) eller lilla och lilla är nog fel att säga! Och efter de så hinner jag nog inte så mycket mer än att duscha,fixa mig o.s.v.. Vet dock inte när vi åker in ikv. Vätterfesten blir de iaf:D Haha kollar lite bilder från förra året och säger bara en sak, att jääävlar vad man förändras på ett år :) Asså jag har inget att skriva? Känns som att alla inlägg blir så här boring >< Men aja slänger in lite bilder från vätterfesten 2009! Haha något pinsamma kanske.Dock knappt några på mig själv, mest på Anthon haha!




Natti..

aaaaao kom nyss hem..varit med lite polare:) nääiz! Tycker synd om Julia gumman lite :( Men de kan inte alltid gå bra! <3 Aja som sagt TAGGAA imon:D Ska sova nu.. och en sak till, DU kan fan köra upp något i röven just nu. Jag trodde för mycket på dig!That's it... Godnatt sötnosar :*


Ni får läsa om ni vill..

Har precis duschat och ätit. Kom hem vid halv 10 typ.
Det gick helt åt helvete idag. Baloo var helt konstig, han vägrade 3 gånger på första hindret. Tredje gången flög jag över hindret. Det spöregnade och var aslerigt. Skitkul.. Han ville inte gå in i transporten när vi skulle hem heller. Och när han väl kom in fick han typ panik. Hoppade över bommen med frambena. Vet inte ens hur han kunde lyckas med de... aah sen gick la allt bra. Jaja skit i de nu (:

Vätterfesten imon! Tagga :D Hade tänkt att ta stallet på förmiddagen imon oxå :)

Ha det bra!
Julia

En dag kvar!!

Godmorgon folket! haha kanske ska förklara lite mer vad jag gjorde igår? vi åkte iaf till ett ställe i Kungsbacka och shoppade massor :) Det va nice! och sen på vägen hem stannade vi i Borås och käkade på jensens!
Nu har jag precis fixat mig för ska på bio med mamma pappa och syster haha :) Mitt på daagen? Och sen ikväll ska jag nog träffa några polare! Och imoon äre vätterfesten:D kommer bli riktigt nääiz! Och jo Julle.. headern är snyggis :D
Men måste sticka nu puss på er och ha en trevlig dag för de ska jag.
Jessi

Onsdag

Sitter här och gör inget. Precis ätit frukost :) Ska till stallet vid typ halv tre. Clear round i gäsene :p Första gången jag är iväg med Ballen x)
Men jag kanske bloggar när jag kommer hem :)

Gjorde en till ny header eller vad det heter oxå. inget bra..
Men ska blanda saft nu!
Kram Julia.


Bilder

haha jag kan när jag vill:)

Söta vi är!

haha idag! morsan ser lite wierd ut menmen:)


Funkade inte att lägga upp fler:(

yeaah..

hello har precis kommit hem från kungsbacka.. haha så hette det visst! eller för ett tag sen men ändå! har varit riktigt treevligt:) Aaah och nu ger ja fan upp.. i don´t give a shit nåt mer! så är de.. Du får skylla dig själv nu. Aja Imon får jag se vad som händer :) Ska försööka att inte sova bort hela dagen iaf. men de blir svååårt! Taggar vätterfesten som fasen nu asså:D Jullanpullan har ändrat header lr va de nu heter me :) Bäst är hon ju <3
Pussheejs
Försöker lägga in bilder men går inte så dom kmr snat ;)

Godmoorgoon

Tjao blev som sagt stan igår då, hehe gjorde lite allt möjligt:) Kul i allafall! Behöver inte säga mer;) Idag ska jag någonstans.. glömt bort vad de heter x) Blir nog trevligt iaf så jag skriver när jag kommit hem :)
Jessi

_________________________________________________________

Julia här.
Har ändrat bloggen. Men den blev ful. så ska göra en ny när Jessi är med. Men har det sålänge :)



Stan nästa..

Hello Jessi här:) haha duktigt av Julia att blogga me tycker jag :D Som sagt sov hos henne! Varit uppe hos Amona me.. Pluttisen skrämde skiten ur mig typ 16465 ggr bara för hon är en sån fegis x) Har precis fixat mig och ska ner till Thimmi en snabbis, Jonna är där, och sen sticker vi till bussen. Bloggar när jag kommer hem ikväll så vi hörs då pusshej :)

jag lever!

Hej :) Julle här!
Vet att det nästan bara är Jessi som blogga nu för tiden. Men jag ska försöka skärpa mig men tycker inte det är så jätteroligt :p menmen..

Var hos Marcus igår, när jag kom hem så kom jessi till mig, hon sov här. Trevligt:)

Nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på Black-Ingvars (: Lite senare idag ska jag till stallet, hoppa lite. Ska till gäsene med honom på Onsdag.

Sen är det bara att tagga vätterfesten Torsdag, Fredag och Lördag! :D Då jävlar ;)

JULIA


ÄNTLIGEN..

..ska jag träffa jullanpullan :*  Kom hem från jobbet för en stund sen.. haha dom fem första timmarna va ja knappt vaken? har ju typ sovit 2 timmar inatt x) haha inte så konstigt kanske :) aja nu ska jag nog hämta lite saker jag glömde igår och sen drar jag till Julle:D hare fint så hörs vi senare eller imon!

hemsk bild men va fan :)

hahaha höll på att garva ihjäl mig inatt åt denna pojken!!:D

haha vilken natt..

Ja som sagt vilken natt... haha gjorde inte så mycket på kvällen va vid stråken och sen kom de lite folk å hälsade på och sen drog vi upp till wigge och drack te mitt i natten haha? Seriöst g-a är nog fan roligaste människan jag känner..shit säger ja bara! :) han stog för natthumorn till 100% ! Sen kollade vi tv lr aah dom andra kollade... låg å svettades å trängdes i en säng typ.. btw inte varje natt man blir pillad i håret och masserad på fötterna;) Underbart! Aja vet inte riktigt vad vi gjorde men jag är trööööööööött... sitter och käkar frukost.. gott med tanke på att jag varit hungrig typ hela natten? Ska iväg och Jobba nu me.. uäk orkar verkligen inte. vädret är sämst me:( vill bara sooova och kolla film och sånt mys idag menmen de får bli när jag kommer hem!:) Puss på er hörs sen. Kommer nog lite bilder då me..
Jessi

Helg!!!

Hello skrev aldrig igår när jag kom hem för klockan var så mycket:) Och skulle upp vid 9 idag.. men iallafall så drog jag till Alle och va med han,G-a,Thimmi och Jonna lite me! Vi kollade på någon cp film och lite sånt;) Efter det så stack jag och gjorde en annan sak haha (a) Secrets! Och idag har jag jobbat mellan 10-18. Nu ikväll vet jag inte vad vi ska göra? Sover inte hemma iaf :)
På måndag blir de nog stan för att fixa lite saker! Och sen på torsdag äre ju Vätterfesten:D:D:D Men ni får ha en bra kväll och skriver nog inte mer idag/ikväll för kommer nog inte ha tillgång till dator tror jag..
Puuussss


kom på..

..att jag vill bara säga tack till mina underbara vänner! seriöst dom är fan bäst..Speciellt nu.. tänk om jag inte haft dom liksom? :o vem skulle då fått mig på bra humör hela tiden och aah ni fattar ;) nämner inga namn för då äre väl risk att jag glömmer någon haha (a) Har inte träffat Jullan på länge nu?:( Saknar ju dig bästevän! <3
Aja blir att stanna i Bottnaryd ikväll och träffa trevliga människor :)

Freeedag:D

Godmorgon.. Kvällen va treeevlig igår:) Åkte ner till kärleksudden med mamsen å allt annat folk och grillade och så:) Sen kom Oscar och Tobbe ner också och åkte ut med båten, Sen när dom kom tillbaka så hängde jag me dom och så åkte vi och gjorde lite saker haha(a) Och idag får jag se lite vad jag ska göra.. har inte riktigt bestämt mig än vilket det blir:) Har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs senare tjaarå!


heeemma

Kom hem för en stund sen. haha hade riktigt trevligt:D Drog först till stan och hämtade något till deras bilar och sen till Maxi och sen Taberg för att som sagt äta pizza..hos hans bror:) Seen efter de stan igen, för att hämta något annat till bilen och sen hem t bottnaryd igen :) haha shit vad störd människan är ;) Och nu sitter jag här och kollar bilder (somvanligt) och lyssnar musik. Ska fiska kräftor ikväll tror jag om jag inte hittar på något annat!:) Får se lite.. hörs senare när jag kommit hem! pöööss
Jessi


Bild från vätterfesten förra året.haha små dom ser ut:) TAGGAAA!:D

haha och så lite andra bilder ja hittade!gammal men muuums..

haha mig och bästa Julle!



waka waaaka:D

Godmorron.. sitter och lyssnar på wakawaka därav namnet:) Regnet öööööser ner.. surt äre! Va ju på Liseberg igår med syster,Emil och Johan. trevligt fast så mycket folk så fick ju köa hela tiden. Så vi åkte hem rätt tidigt? Typ vid åtta. va skit trött också för låg uppe å snackade med Emil och Johan natten innan hur länge som helst och gick ju upp tidigt menmen får skylla mig själv:) Sen när jag kom hem åkte jag och Julia till A-hestra! De va kuuul och haha Julle är så jävla söt xD idag ska jag bli bjuden på pizza av snälla människor!Kan ni gissa vem haha?;) Näe tror inte de. Och ikväll kanske det blir att fiska kräftor om jag orkar hänga me. Annars träffar jag roliga folket istället:D aaja ska fixa mig nu så vi hörs!
Jessi


Haha ja sa ju att hon va söt:D Här i sin käre pojkväns fina jacka och basker ;)

Tjena

Godnatt typ.. ska ut till bror nu och kolla solsidan med syster emil och johan :) Tagga morgondagen :D asså jag blir riktigt arg på vissa människor!!! så dålig stil... håller inte vad dom lovar. menmen så äre me de.. är så jävla glad att jag har så sjukt bra vänner. hade inte klarat detta annars:) ha de fint pööss
Jessi

-

FAAAN jag skrev ett inlägg men allt fuckade så de försvann.
Aja Godmorgon :D Eller middag men morgon för mig ;) Skit tråkigt väder ute.. mulet och sol i två sekunder typ sen är den borta igen? Ska iväg sen med syster och Julia kanske. Sen i veckan blir det nog Liseberg någon dag, ska bli kul, inte varit där sen 2008 typ? Haha va där med Julia och Jonathan och alla då :D skit kul var det!
Sitter och kollar bilder från Ljugarum som jag har fått av G-a.. shit va roligt vi har haft haha kommer sakna!
Ska väl duscha och fixa mig nu och lite sånt!
Efter allt som hänt så funkar det faktiskt ganska bra.. eller alltså det går upp och ner. Asså visst jag saknar ju honom hela tiden. Men jag vet nu att jag kan inte göra något åt saken hur mycket jag än vill. Såå jag försöker! Dock är de värst på morgonen när man vaknar typ och inser allt och bara Fan!?! Tiden med dig har varit underbar, så äre!
Menmen ha de bra folket:)
Jessi



i'm scream but noone knows..

Tjo igen.. kände för att skriva;) har dock inget att skriva? Orkar itne göra något heller för den delen.  Men men tänkte slänga in lite muusiktips bara för att ha ngt att göra.. blir bara spotifylänkar men whatever..


Timbaland – If We Ever Meet Again
Macy Gray – Beauty in the World
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
Taio Cruz – Dynamite
Paul Simon – You Can Call Me Al - Remastered LP Version
Ola – Overdrive
Love Generation – Love Generation
Streaplers – Var ska vi sova inatt baby?
Per Gessle – Jag Skulle Vilja Tänka En Underbar Tanke
Dolly Parton – 9 To 5
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
Mr. Big – Wild World
Westlife – Seasons In The Sun
Gyllene Tider – När Vi Två Blir En
Fiction Factory – (Feels Like) Heaven
Belinda Carlisle – Heaven Is A Place On Earth
Foreigner – I Want To Know What Love Is

Aja jag har rätt blandad musikstil men vafan.. blev lite 80´s på slutet där me ja :)

sööndag

Tjenaa.. Vaknade för en stund sen och sitter här och lamar! Trevlig kväll igår.. förutom att det finns idioter? två tjejer kallade oss för fittor och allt vad de va och vad hade vi gjort dom?? INGET. Och så va dom två idioterna som va me förra gången där också me.. uääh helt dumma i huvet! aja förutom de så var de trevligt!
Singellivet suger verkligen... iaf utan en viss! Nu vet jag inte vad jag ska göra och vet inte vad som händer idag heller.. Håret blev sådär bra! och syster färgade mina ögon bryn också vilket jag inte tyckte om -.- aja dissat min häst rätt mycket nu faktiskt menmen kanske åker upp en sväng sen! har ingen lust att göra något egentligen :)
Tjadå hörs senare.
Jessi♥

RSS 2.0