Paranormal activity...

Nu har jag precis fixat mig och snart kommer Julia och hämtar mig så vi hörs senare för nu blir det som sagt bio!
Min fina rosa hatt som jag köpte igår haha! Puss på er

Bio

Kom nyss hem från stallet. Ska snart käka lite och sen vet jag inte vad som händer.. Senare ikväll blir det bio med Jessi, Paranormal Activity 2 ;) Orkar inte skriva nu!

Julia


Bilder...

Ganska seg idag måste jag säga.. Orkar inte skriva eller rättare sagt så har jag inget att skriva så tänkte bjuda på lite bilder från min vecka istället!







Nu när denna lördagskväll nåt sitt slut..

.. Så kan jag ju passa på att blogga lite! Ni kanske vill veta vad som hände igår också. Stack i alla fall först till Emma i kaxholmen och sedan vidare till Frida i Huskvarna och sen kom några(?) och hämtade oss så åkte vi till Habo för lite fest. Åkte dock därifrån vid tolvtiden in till Jkpg och träffade lite folk. Idag sov jag väääldigt länge och började dagen med att åka till a6 med pappa, inte så gött när man är trötthungrigsliten. Köpte presenter där till min lilla kusin som fyllde tre år så blev att fira han också på eftermiddagen och kvällen har spenderats hos Robin med trevligt folk. JA är väldigt sliten hehehe så ska sova nu om de nu lyckas...pusss på er alla söta!
Jessi


LOV ♥

Blev en kort skoldag idag. Gött! :) Stack bort till Fabbe när jag kom hem. Så sitter och lamar med Robin och Fabbe nu xD Så jävla gött att det är lov nu :D Är det någon fest i helgen någon? :D
Men orkar inte skriva nu, har asont i huvet så hörs senare eller imon :)

Shut up and sleeeeep with me..

Har svenskalektion fast sitter utanför för vi hade svenskaprov och jag va som vanligt först färdig haha! Engelskan börjar om cirka en halvtimme och sen har vi looooooov och de ska bli så jäkla skönt. Måste verkligen sova ut med tanke på att jag sover så lite när de är skola. Har inte så mycket planerat på lovet egentligen men som alltid kommer dom väl vara över hur fort som helst! Aja nu börjar folket komma så vi hörs senare kanske :)

-

Förvänta er inget för de blir ett kort inlägg. Skolan idag, hade frisör ,klippte Hanne. Sen Ikea och Huskvarna och missade bussjäveln hem så fick sitta och vänta på stationen hela kvällen och det var inte så underhållande..
Nu blir det sängen för min del. Hv förlorade idag också för dom som inte visste!
Puss

Tired..

Blev att åka till stan en liten sväng och sen hem till Hanne , dock hängde inte rebecca med för hon mådde inte bra. Vi gjorde inte allt för mycket, tog det lugnt och så men de va mys:) Frisör imorgon och det gillar vi!
Är öm i hela kroppen, inte kul. Tråkigt inlägg. Med det säger jag Godnatt till alla söta!


Onsdag

Är typ fortfarande sjuk. Har hosta och ont i huvet åså... Plus att jag har asont i sidan och i nacken sen vi ramlade igår. Har sovit typ hela dagen idag, eller gick upp vid halv två :p Händer nog inte så mycket idag. Måste till stallet seen oxå. Kan nog behöva lite luft ;)
Det ska bli så jävla gött med lov! Är så skoltrött nu och vill sluta 9an nuuu :( och så vill jag ha sommar! Men men..
Ska nog gå och käka lite ipren och halstabletter så lite värk kanske försvinner :p Vi hörs sen :)

tjalalal

Har datakunskap, onödigt! Och det regnar jääättemycket ute...Inte så jättekul. Ska kanske ner till stan sen men vet inte, ska nog träffa Hanne och Rebecca lite så får väl se vad vi hittar på. Två dagar kvar sen, lov och huur gött är inte de då? Ska då äntligen få träffa min saknade G-a som jag inte träffat på jättelänge. Men nu måste jag jobba med någon jäkla tabbsak som jag inte fattar ett skit av så hejdå!


Nattii...

Ramlade som sagt. Det gick bra men haha har cpont typ överallt! Menmen så kan de gå.. Jag är trött. Ska försöka sova! Godnatt <3

Läs om ni vill

Som ni såg i förra inlägget så blev det ändrade planer. Jag och Jessi ramlade med moppen, de var ashalt vilket vi inte såg. Gick bra med mig men inte så jätte bra för Jessi. Hon har åkt in till akuten och kommer säkert inte hem förräns senare. Själv ska jag nog ta och titta på en film :p Remember me. Alla säger att den är bra men jag har inte sett den xD


Ändrade planer...

akuten nästa jippi

Laam

Har varit hemma idag oxå, men var i stallet i morse för hovslagaren kom. Sen har jag kollat film och sovit typ :p en nu ska jag och Jessi åka en sväng ut till Robin ;) Jag har inte så mycket att skriva nu när jag är sjuk.. Men så är de!

What am I suppose to do?

Har varit en ganska seg dag. Började tjugo i tio med svenskaprov egentligen men Janne va sjuk så det blev inställt så fick sitta i skolan och vänta till halv 1 för att ha en jäka onödig idrottslektion. Sov direkt när jag kom hem och inte gjort något annat speciellt idag! Men nu blir de dejt med kudden,godnatt alla söta <3

Hissa & Dissa



Kissie, falsk. Hon redigerar sina bilder när hon egentligen ser bättre ut utan.. Hon klagar på att andra bloggare skriver skit om henne, men hon gör precis samma sak. Dock är det ganska kul att läsa hennes blogg. Men hon får en diss.

Paow och Hugo som inte är tillsammans längre.Dom va så sööta!!

Mat. Hur gott är det inte med mat? Antingen äter man för att leva, eller så lever man för att äta!

Lov. Man slipper skolan! Och kan göra vad man vill.

-


 Snälla,bara låt mig va. Visa att ni är mina vänner istället!


Sjuk..

Är sjuk. Så har varit hemma hela dagen och inte gjort ett skit typ.. Suttit vid datan och sovit å så. Är nog hemma imon oxå.

samesame but different


Skillnad eller? Väldigt på håret i alla fall:)

Söndag

Var precis i stallet en snabbis. Red inte för han har tappaet en sko och det har gått sönder massa så det finns typ inget att spika i. Men hovslagaren kommer på tisdag. Det har pissregnar hela dagen, så suut.
Robin sov här inatt, och sen har vi bara legat och lamat i sängen hela dagen tills han åkte för en liten stund sen :)
Har massa läxor att göra, plus att jag har prov i veckan.. orkar inte!
Ska nog ta och äta strax me :)

aaadu

Ligger i sängen, fortfarande, men vad finns det annars att göra på en söndag? ska i allafall vara duktig och städa mitt rum och ska göra det ordentligt den här gången. Sen ska jag också hinna med att åka upp till Amona och ut och springa med Jullan. Resten av min lediga tid måste jag plugga till svenskaprovet imorgon men de är ganska lätt tror jag så de ska väl inte vara några problem!
Lov om 1 vecka också, kommer bli härligt. Och denna veckan blir rätt go med, slutar tidigt varje dag:)
Nuuu börjar städningen, puuss Jessi
The script-Breakeven
David gray-This years love

Jag tror jag önskade att du va nääära...

Godkväll kära blogg. Sitter @ my place med Jullan och Robin :) Vi bara tar de lugnt och myser med lite musik!
 Planerar också halloween lite, ska bli riktigt trevligt alltså. Orkar inte sitta här och blogga nu men kanske hörs senare, puss!
Bjuder på en fin dans me , http://fuldans.se/?v=kykgdpssil!

tråktråktråk...

Jag har sååå tråkigt.. Och jag kan fortfarande inte prata -.- Så jag delar med mig med några bilder :p



Stockholm...

Har precus duschat. Var i stallet innan och Baloo fick någon spruta, kom inte ihåg vad de hette.

I Torsdagskväll åkte jag hem till Jasse. Var ju i stockholm igår. Gick upp 20 i 5. Ganska sååå segt. Sen åka buss i typ 4 timmar. Tyckte det var ganska meningslöst att åka till Stockholm. Var på riksdagshuset i en timme. Det söög. Sen fick vi göra vad vi ville. Gick och käkade pizza och gick i lite affärer, sen hade man tröttnat och ville åka hem men då fick man vänta i flera timmar innan bussen gick. Var ganska segt att åka buss men det var faktiskt det roligaste av allt. Iallafall på hemvägen ;) Känner att jag inte var så nyttig igår, käkade pizza, hamburgare, goodis, bullar, drack cola och massa skit :p
Fick inte så mycket bilder igår, men det finns på Beas facebook annars om ni vill se :)
När jag kom hem var jag astrött. Men gick ut och träffade Robin och Pirre typ :) Var därför jag inte bloggade igår :p Var lite hes igårkväll, sen idag har jag inte ens kunnat prata -.- Hatar min hals. Får försöka bota det med lite cola :D
Se vad som händer ikväll, är något man märker då ;) Så vi hörs senare eller imon!


Trött!

Godmorgon! Vet inte varför jag är uppe så här tidigt? Emma och Hannes fel antar jag. Blev en sen kväll igår men hade kul i alla fall  :)  Blev lite missförstånd igår också så jag fick massa skit för något jag inte ens har med att göra? Så vet inte riktigt hur vi ska lösa detta.. eller rättare sagt hur du ska lösa detta för jag tänker inte ta skulden för det här. Nu fattar ni säkert ingenting menmen. Blir att dra ner till stan och träffa mamii och moster och efter de vet jag inte vad som händer, hoppas på att få träffa Julia :)

det vi en gång hade finns inte längre kvar!

Vaknade upp med huvudvärk idag så det var väl
inte så jättebra start på dagen men det gick över
när jag och beccabus blev bjudna på kaffe och
bulle på stationen. Började med att åka skridskor
i kinnarps, det var faktiskt riktigt roligt måste jag
säga!
Hade engelska prov idag också och till min
jävligt stora förvåning så gick det ganska fint.
Snö ute också, blir så illa tvungen att använda
vinterjacka då ju. Inget jag gillar, man känner
sig bara så stor och klumpg, haha.
Julia är i stockholm idag, antar att
de är därför hon uppdaterar lite
dåligt ;) Hur som helst så vet jag inte
riktigt vad jag ska göra i helgen men jag
och pullan pratade om att gå på paranormal
activity 2! Ikväll ska jag bara ta det
lugnt, träffa lite polare och så.


Asså fan...



Gaah dumma paow! fan sorgligt... dom va så jäkla fina tillsammans!

tröööött...

Plugg hela dagen..jag är sjukt trött.. jag saknar Julia...det snöar... Godnatt <3

-

Inte min dag idag riktigt kanske. Trött, vilket resulterar i en sur jessi. Dagen igår bestod av skola och sen äta på ikea med becca *2, sen bio med en av dom, 3d bio! Hade sovmorgon till 12 idag, det är inte fel någonstans :) Fick tillbaka mitt omprov i datakunskap, fick vg !!! :D Trodde bara man kunde få g ifall de va omprov?
Min eftermiddag kommer bestå av plugg. Engelskaprov på fredag och jag kan ingenting så de känns inte så där jättebra ;( Somnade hur många gånger som helst på vägen hem:blush: Så får nog bli en tidig kväll, vet dock att det inte kommer bli det , är ju kungarna av tylösand och det går ju inte missa ;) Nu ska jag fixa lite käk så vi kanske hörs sen. Ha en fin onsdag!


Tisdag

Ska försöka plugga nu. Måste faktiskt de men pallar inte! -.- 
Skolan innan som vanligt.. Åkte hem tio över två. Och sen satt jag ute lite med Robin. Vet inte varför? :p Sen kom Thimmi och då gick vi till han :) Men precis då ringde mamma och sa att vi skulle ta in hästarna idag. Dom har gått ute tills nu, så fick fixa massa skit där :p Jag som lovade mig själv att jag skulle plugga idag. Har inte ens börjat än... Men ska inte skriva mer skit nu. Hörs ;)

hohoho

Lång skoldag imorgon och har ingen aning om hur jag ska orka med det! Haft en chill dag idag. Ska nu krypa ner i sängen, det ska bli sjukt gott och inte nog med det så får jag somna till ljudet av regn, lovely! Med det säger jag godnatt och bjuder på en ful bild :)


blööö...

Alltså... nu blir jag deprimerad. Huuur många som helst som ändrar sina statusuppdateringar på fb till "har ett förhållande"... Jag vill också juuuuuuuuuu!







Jeeessi

Hatar Måndagar.

Har precis käkat. Sitter och dunkar musik nu ;)
Hade elevens val i skolan idag och jag hade återhämtning -.- som vanligt.. Skulle kolla på film efter lunchen men sket i de och åkte ner till June och skulle ta 1 bussen hem. Väntade typ 1 och en halv timme. Men sån tur var kom Robin (: och så glömde jag kolla klockan så jag missade den xD Men Robin stannade och väntade med mig en timme till :D Snällt av han :)♥
Blir nog bara att vara hemma idag. Orkar inte åka till stallet. Askallt ute :o Måste nog plugga engelska, har prov på Onsdag. Kan verkligen inte angelska.. Är inte ens godkänd -.-


sitter i skolan..

Har svenska och ska käka snart, sen bär de av de till kinnarps arena för att åka skrillor, Wish me good luck! Men som den duktiga hockeyspelare jag är så ska de väl inte va några problem:)
Kanske blir att dra ner till stan och leta jacka sen för tycker inte om den jag har på mig nu men vi får se.
Ha en trevlig måndag folket.

Slut på de roliga..

Söndagar är ju underbara.. inte! Sovit väldigt länge idag och bara tagit det lugnt fram tills kvällen då jag va och kollade på bror och hans korplag i innebandy, don donkos! Riktigt rolig match, dom går in för de grymt alltså ;)
Varit lite hos monis i helgen också , jättemysigt!
Justnu ligger jag och spelar röj med romander haha!
Godnatt käraste blogg...

Gullig ....

03,27

Trött tjeeejj som bloggar nu. Varken kvällen idag eller igår blev som jag trodde! Bröt iallafall mitt löfte om att ha en vit helg. Illa av mig :) Ikväll har jag dock bara haft en myskväll med Julia. Vi åkte moppe till Linus en sväng och det var sviiinkallt så vi tappade totalt suget att göra de vi planerat! Fryser fortfarande, helt sjukt vad kallt de är ute redan. Söndag imon, tråkigaste dagen på hela veckan.. Får väl se vad jag hittar på då :)
Men godnattttt


Lördag

Har sovit och bara latat mig hela morgonen (: ska nog till stallet snart :) Senare vet jag inte vad som händer?
Igår var vi några borta hos fabbe men de va ju som de va.. x) Kan lägga upp några bilder :)
Orkar inte skriva nu så vi hörs!


Emelie, Jessi och Jonna (:

Tobbe :D


Hade inte så många (:

Fredag :D

Dålig bloggare jag vet! Sitter här och dunkar musik i min ensamhet. Denna dagen har sugit, i skolan innan var jag värsta depp för jag trodde inte det skulle hända ngt kul i helgen :o Men blir att träffa lite folk ikväll och dricka lite goa grejer! :D Så är på bra humör nu (: Men vi hörs!

Hiho

Freeeeedag! And i love it. Har engelska för tillfället, skittråkigt och fattar ingenting! Inte mitt starkaste ämne de där asså..
Framför mig har jag för ovanlighetens skull en helt fri helg, ingenting planerat. Dock tycker jag att det är riktigt tråkigt men de dyker väl alltid upp något kul i guess :)
Slutar om tio minuter och då ska jag på något sätt hinna åka ner till min syster och köpa dust it, på salongen där hon jobbar/praktiserar, och sen upp till Ljungarumsskolan för att ta bussen hem. Sen får vi se vad dagen/kvällen har att bjuda på.

Det jag ska köpa, helt sjukt bra är de! Mirakelpulver.


Back..

Jag har gjort en ny header men jag är ju inte en klippa på de kan man ju inte precis säga.
Har slingat håret idag så nu har jag inte längre pissgula slingor , härligt härligt:) Vi uppdaterar verkligen kasst men har väl fått en så kallad bloggtorka(just joking). Letat vinterjacka också och hittat några jag vill ha men behöver lite sponsring av min snälla mor först.
Nu blir de dejt med kudden!

Jag är den jag är, jag gör vad jag vill , passar det inte er så stick.

Tiiisdag

Kom hem för en stund sen... Har varit med Robin och Fabbe efter skolan, sen drog vi till Bottnaryd hem till Thimmi:) så kom Jessi oxå. Och självklart var ju jag och Jessi hungriga, så vi stack och käka pizza (: Sen satt vi bara hemma hos Thimmi och lamade. Trevligt (:
Nu ska jag nog snart till sängen orkar inte sitta här. Måste nog plugga oxå till ett prov imon. Typ 30 sidor....

Imon vet jag inte vad som händer. Ska ju till skolan och sen stallet. Vet inte om jag kommer att rida. Chansar på att han har tappat en sko... Menmen, vi hörs!


Bio...

Viii är dåliga bloggare. Men jobbade igår och det är ju inte precis något kul att skriva om! Skola idag, vi gymade så har tränigsvärk som fasen nu :) Och efter det var jag med Oscar och Hanne en sväng sen bio med sara, Myyyysigt!
haha vi sprang till bussen och när vi hoppa på så sa busschauffören, "Spring aldrig efter en buss eller efter killar, de kommer alltid nya" . Mjoo smart sagt minsann!
suuuper tråkigt inlägg men Godnatt!

-

Idag ska jag och Julia på hockey, som hon redan sagt. Helt underbart! Saknat den flickan otroligt mycket. Känns som att vi inte hinner träffas någonting längre, men en sak är säker och de är att du är och kommer alltid vara min bästa vän. Tänk alla minnen vi har, från alla cola fester när vi käkade chips och dansade bugg i ditt vardagsrum, till alla bonnafester som slutat med både det ena och det andra. Och sen allt annat.. vi har gjort så mycket sjuka saker tillsammans.
Ingen kommer någonsin kunna ta din plats bästa vän. Jag älskar dig pullan <3


Haha , denna filmen är ca 3-4 år gammal! Så söta asså.

Hv!

Var i stallet innan och red, gick ganska så bra. Bara att Ballen stack med mig i skogen x) Sen var der någon som sköt massa, och då todde jag att älgjakten hade börjat idag och då blev jag rädd :P men dom typ bara övade eller ngt.. Nu har jag precis duschat och ska la fixa te mig lite åså :) Sen ska jag och Jessi på hockey ikväll:)

Hv71 vs AIK ;)


FREDAG!

Haha jag försov mig idag oxå. Vaknade halv 9 så jag väckte mamma så hon fick köra mig xD Efter skolan skulle jag hämta min mobil som har varit på lagning. Men den gick inte att laga :( så jag fick ta en ny.. Tog någon sony ericsson som va lite rosa på ;p
Vet inte vad jag ska göra idag. Är nog bara hemma... Får la ladda ner någon bra film jag kan titta på (:


Seg dag!

Ligger i min säng och pluggar engelska glosor. Tur för mig att dom är skapligt lätta! Haft en go dag i skolan, har ju frisör hela torsdagarna , men de borde ni veta vid det här laget;) Har i allafall färgat ögonbryn och ögonfransar på varann , ett riktigt pilligt arbete de där men de blev bra :) Tagit skolfotot idag me... Usch hatar verkligen de!
För övrigt har varit en seg dag, bara velat sova ungefär, haha. Ska bli skönt med helg nu och jag ska nog försöka bara ta det lugnt och sova igen alla dom timmarna jag har missat i veckan...
Nu måste jag sova.. förlåt för så jäklans tråkiga inlägg!

Torsdag

Försov mig till kl 8 idag, så missade ju den bussen. Och näst går vid kvart över 12 och då är det ingen ide att dra till skolan :p Så äre när man bor i Bottnaryd ;) Blir nog bara att vara hemma idag. Hopptäning vid halv 6 sen tror jag :)

Fredag imon, så gött :) Men har inte en aning om vad som händer i helgen? :o Är väl något man märker då! ;)


wellwell...





Och en sak till. Jag tror inte på rykten.


Mys..

Ska kolla på Remember me med bästa syster nu innan nana! Myyysigt..

-

Goddag, inte haft så mycket att skriva om det senaste har inte hänt så värst mycket. Var med Grästorpspojkarna igår och jag va för första gången i mitt liv på en J-södra match! Dock var det kallt och dom förlorade menmen sånt är livet.
Egentligen skulle jag ha haft frisör idag till klockan fem men hela skolan slutade kvart i två, och jag kan lova er att bussarna va lagom fulla asså haha. Ska plugga idag, för första gången i ettan men det behövs verkligen vill jag lova, ligger jätte mycket efter i matten osv. Men först ska jag upp till Amona en sväng!
Och nu till en lite tråkigare sak jag fick höra igår.. En kille på bäckadal dog natten mellan söndag-måndag. Usch hatar när sånt händer. R.i.p!


Lite goa låtar!




Jessi

Tisdag

Bloggade inte igår, men va bara hemma och sov typ. Va lite trött efter helgen :p Jag missade bussen nyss. Den gick 19 över när den skulle gå 20 över!!! Så sitter och väntar på 8 bussen(: Men orkar inte skriva nu, se om jag gör de sen :)


Baby I like it

Känner verkligen inte för att skriva. Känner inte för någonting. Blir så jädrans trött på mig själv ibland.
Just nu lyssnar jag på massa söta gamla låtar, haha lejonkungen, de får mig att sakna 9b, för de är en av alla låtarna Anton alltid sjöng på.
Helgen har varit fin.Igår blev det förfest i Bankeryd med gulliga människor, sen vidare på fest i Norrahammar. Och ikväll har jag varit på kräftskiva och fabbes fest lite till och från, Trots att de blev lite struligt där så var det fint ;) träffade roligt folk i alla fall. Fast ska jag va ärlig så har denna dagen bara känts jobbig. blev nersprungen av hästarna innan också...dom jävla asen ;)
Nu ska jag nana, godnatt


                                                           Julia bästa vän jag älskar dig <3


FEST!

Sitter här med Hannah och förfestar lite, ska bort till Fabbe om en liten stund :) Hoppas ni får det lika trevligt som vi ska ha det ikväll! Puss ♥








Lördag

Har precus kommit hem från stallet. Tog en skrittsväng i skogen och sen lite markarbete på barnan. Och nu hade jag tänkt att ta en dusch men orkar inte xD Senare sen kommer Hannah och ikväll blir det att dra bort till Fabbe ;) Men skriver nog ett inlägg sen senare :)

FREDAG!

Jag är dålig på blogga jag vet. Men jag bloggar nu och så lovar jag att blogga imon :)
Just nu sitter jag och äter chilinötter, dricker cola och lyssnar på musik :D Lite ensamt menmen :)

Har varit en ganska slapp dag idag, gick upp kvart över 9 typ och åkte till tandläkaren, sen till skolan och ha två lektioner. Efter det har jag bara varit hemma. Städat faktiskt ;) Och kollat på film :P

Imon ska jag vara duktig och åka till stallet på morgonen (: Men jag bloggar me imon :)


Jag älskar Fredagar! ♥


Helg på ingång..

Varit en riktigt dålig bloggare, bad! Men i vilket fall som helst så har veckan varit mysig, stan med Hanne och Becca igår! Köpte två byxor och en hög kjol. Det är ruggigt kallt ute nu också för den delen, så måste hitta vinterjacka men det är inte det lättaste tyvärr.
Klippt killar för första gången idag(dockor givetvis), och alltså jag trivs verkligen på frisör det är så sjukt roligt.
Solat har vi också hunnit med idag, fräknig blev jag haha. Och nu är Becca från Habo här också, vi har sovmorgon till 11.50 imon, fint äre! Fredag imon men vet inte riktigt vad som hittas på, sånt man märker. Nu ska vi sova!

 


RSS 2.0