Zzzz..

Den där jogginturen tog kål på mig.. usch och fy säger jag bara! Men stolt nu iallafall haha.. All min energi är slut så dags att ladda batterierna igen så man kommer upp i tid för en gång skull :) Går till 5 imon också. Kommer bli riktigt segt! Godnatt♥

Full frys dags :)

Är så jävla kallt ute nu, så jag har precis badat. Asgött :) Och nu hade jag tänkt göra varm Oboy och kolla på full frys sen blir det nog att sova. Så godnatt ♥

Och jag saknar älskling väldigt mycket :(

Julia


Studiedag

Sjukt skönt att sova ut i morse :) Begav mig till Jönköping för att fixa praktikplats och äntligen har jag fått en! Segt att leta må jag säga.. Var också en sväng på a6 med Johan och Emma.
Jullan och jag va nyss uppe i stallet en sväng men de vet ni ju redan hihi!
Och nu ska systra mi och jag ut och springa woho.
Jessi


Måndag

Kom nyss hem från praon. Är ju som sagt på Gasellen på a6. Fick mest diska, göra grönsaker och sen va lite i kassan. Tiden gick as sakta och det käns som om jag har varit där hur länge som helst. och endå började jag senare och slutade tidigare idag...
Nu hade jag tänkt mig att slänga mig lite käk sen ska jag med Jessi till stallet :)
Julia

fiiilm

Fick med mig en hel del hem faktiskt. Två par skor bland annat!:) Nu ska jag och syster min ha lite filmmys så med det säger jag godnatt.
Jessi

lam

Slapp Söndag som vanligt. Var i stallet en sväng innan och red lite, sen har jag bara varit hemma. Kollade ju såklart på Solsidan innan :) Och nu sitter jag och kollar på Wallander med mamma & pappa :)
Julia


Inget stoppar oss nuu

Julia har ju redan sagt vad vi gjorde igår;) Men det var trevligt iallafall. Kul att få träffa alla igen. Sjukt längesen sist, har saknat alla så! Får göra om detta oftare också för den delen.
Känner att jag kommer få en tråkig månad haha. Har bara 150 kronor kvar av mitt studiebidrag som jag fick i fredags. Fick ju tyvärr köpa nytt fritidskort för att jag är klantig. Menmen sånt är livet, man lär sig av sina misstag!
Nu ska jag käka lite sen blir det gällstad. Ska köpa nya skor och lite annat. Efter det ska jag till min lilla stjärna Amona och mysa :) Får se vad som händer ikväll, har ju studiedag imorgon. Döfint!
Jessi


Tog inga bilder typ, haha piiigg Alle!

Stan

Blev nyss väckt av mamma, ska åka till stan med dom snart. Ska bara slänga i mig något att äta och fixa till mig lite :p
Julia

Hemma

Kom nyss hem från Robin. Satt mest och hade det trevligt :) Jag orkar inte skriva just nu, men lägger upp några bilder. Och nu ska jag gå och kolla om jag hittar något godis :)
Julia


Björn & Jessi

Robin & Marcus

Jessi & Alle

Röxberg nästa..

Blir att vara med Jullan, Alle och Robin ikväll:)


-

Kvällen igår var väl sådär lagom kul. Orkar inte skriva om den faktiskt ;) Nu sitter jag i min ensamhet och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, lär ju dock dröja eftersom att dom precis åkte tyvärr haha! Min kväll spenderas med Jullanpullan iallafall :)
Jessi


Lördag

Har precis varit i stallet och fixa lite och ska strax hoppa in i duschen. Känner att jag måste städa på mitt rum också. Har damm överallt! Sen blir det att va med Jessi :)
Julia


mmm

Har nog aldrig blivit så glad som jag blev ikväll över att se Bottnaryds skylten.. home sweet home.
Godnatt
Jessi


Film med cpbarn :)

Har precis kollat klar på Hellraiser men älskling. Haha den va ganska tråkig. Och nu får jag damp på Robin som har damp... (y) Men ska inte va osocial mot han nu så vi hörs!
Julia

FREDAG!

Kom hem för en liten stund sen. Och ska gå och möta Robin nu :)
Så underbart, ingen skola på 3 veckor nu. Ska bara dit två dagar och skriva np i svenska. Ganska gött :)
Julia

Fredag wiho!

Skola nu, Bowling sen och efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på. 
 


Jessi


dusch, käk, plugg & sova..

Är jättetrött och skulle vilja hoppa i säng nu. Men kom visst på att jag har prov om judendommen imon som jag inte ens har börjat plugga till. Fy fan vad tråkigt det är och sitta och läsa om sån skit. Totalt ointressant så jag inte ens fattar ett ord vad jag läser -.- men får la försöka fatta något... Ska duscha först och fixa något att käka.
Något positivt är ju att det är Fredag imon :)
Julia

GLAD TJEJ!

Har precis beställt massa saker nu, från internet. Bland annat bikini och på ryktena jag har hört så tar det tydligen väääääldigt lång tid att få hem just bikinis, men ikkeikke mina kommer nästa vecka så det gjorde väl min kväll lite :D Att jag ska shoppa med mamsen på söndag gör ju inte saker värre heller!
Ska pallra mig uppåt stallet nu och mata hästarna och ge dom lite kärlek.
Jessi


Lång dag..

Har lekt gammal tant hela morgonen och stickat. Har även besökt en garnshop eller var det nu va haha! Egentligen har vi frisör men vi ska tydligen testa på annat också.
Men nu har vi iallafall frisör på riktigt och lär oss om att färga osv. Ska nämligen ha new image om två veckor. Och som jag sagt innan är det när vi färgar och klipper varandras hår i skolan. Ska bli göött!
Aja bara 4 timmar kvar av skoldagen..snark orkar inte. Sitter ändå och letar bikini i stället..vill ha sommar nununu!
Jessi

Sommar </3

Godmorgon :)

Har precis gått upp, sitter och käkar ipren, halstabletter och skit. Måste till skolan idag... Men ska nog klara mig. Nu ska jag ta och fixa te mig lite och äta. Ska va med Robin efter skolan så kanske hör av mig ikväll :)
Julia

Film..

Blev inget Fagerhult idag.
Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik. Har precis kollat på Walk the line. Skitgo film.
Klickade mig även in på en gammal bilddagbok och haha det är ganska så underhållande att titta på alla gamla bilder :)

Redigt söta?

Jessiii


I´m back

Har haft en liiten paus. Har inte orkat blogga, har heller inte hänt någonting typ. Är just nu sjuk. Har feber och är aset förkyld och kallsvettas... Inget kul. Ska nog ta och kolla på någon film men vet inte vilken, se om jag hittar någon bra. Något bra tips?
Två dagar kvar i skolan sen väntas två veckor prao på Gasellen på a6 och efter de lov :)
Har inget mer att skriva nu, men kan säga att jag är så sjukt trött på att det är så kallt och all denna jävla snön! Vill bara ha sommar nu :(
Julia

En liten bild på Baloo :)

Och en på älskling för han e söt :)

Onsdag

I skolan nu. Missade matten men det gör inte så mycket. Så har bara en lektion, Datakunskap. Skönt! Efter skolan ska jag kanske till Fagerhult men får väl se lite hur det blir :) Två dagar till helg nu också.
På tal om annat så kan ju dom som har tråkigt kolla in detta --> http://www.youtube.com/watch?v=cM3scRpyycU
Man vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta. Synn om killen!
Jessi

Ajaj

Jag har jätte ont i min mage.. i musklerna då alltså. Kan knappt ligga ner haha :( Brummade ju ner till gymmet efter skolan med Jonnas vrööltraktor!
Klockan är nu cirkus 11 och jag har suttit här i 3-4 timmar nu och tänkt gå till duschen men har inte kommit så långt än. Dåligt av mig! Spelar egentligen ingen roll hur sent det blir, med tanke på att jag börjar 12 imorgon som sagt hihi;) Surt är de däremot att min buss går 8 och sen går inte nästa föräns 12.15, då jag redan börjat. Men sånt löser sig alltid. Nu ska jag duscha och annat nödvändigt innan det blir lite filmmys!
Jessi


What difference does it make

Matematiklektion. Orkar inte. Mitt ljus i dagen är att veta att jag har sovmorgon till cirka 12 imon.. Hur fint?
Blir träning efter skolan idag igen, nu jädrar!



Bilder från helgen.


-

Hade en ruskigt onödig idrottslektion idag som bestod av att kolla på Frankrikes landslag i handboll i 20 minuter. Slutade 1 och då blev det friskis med Hanne och Beccis. Sen hem till Hanne för att käka och plugga datakunskap.
Va uppe hos Amona ikväll också.. har saknat henne så sjukt mycket, grät tillome när jag såg henne hahah!
Nu ska jag kolla på rallybrudar så godnatt på er:)
Jessi

Svenska.

F y f a n säger jag bara, vad trött jag är. Men som den duktiga flicka jag är gick jag till skolan ändå. Men att jag jobbar kan jag tyvärr inte påstå..Mycket roligare att sitta och busa med Hannebanne. Ni ska bara veta vad vi håller på me ;)
Och nu äre så att jag vill åka till Sälen.. Tydligen ska alla i min familj åka på skidsemester förutom jag :( Dock ska dom ju inte åka tillsammans menmen.
Hejdå på eeer
Jessi

de bara e så

Blir inga bilder ikväll.. dom får ni se imon istället! Ska sova nu.. Usch. Upp snart igen.
Godnatt ♥


Hoome

Hade skitroligt igårkväll hos Timmy! Rolig bussresa hem också haha.. Dock har jag mått skit hela dagen så jag och Emma har spenderat våran söndag i sängen och inte föräns nu börjar jag känna mig som en människa igen. Chips och solsidan får göra min kväll nu iallafall och om jag orkar slänger jag upp lite bilder sen!
Saknar min Amona så det gör ont men hinner inte åka dit ikväll eftersom att jag ska upp cirka 03.50 inatt för att vara sällskap till min syster när hon ska skjutsa våran bror till taberg.. är jag inte väldigt snäll?
Och som ni säkert förstår så är jag hemma i Bottnaryd igen.. Men nog om det.
Jessi

Nu kör vi..

Blev ingen engelska igår för Anita fick inte igång filmen, så sluutade istället och då bar det av till stan med goa flickor för att käka och lite sånt. Fredagskvällen slutade lugnt med fint folk hemma hos Emma.
Idag har vi varit duktiga och städat lite graann för det är ju sista dagen vi bor ensamma här, usch surt :(
Nu blir det lite fix och förfest! Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!
Jessi

Heeeeelg

Blev en jättemysig kväll igår. Hanne, Emma, Becca, Becca och jag lagade kroketter och bearnaisesås och kött. Muumma! Thuné, David och Larris hälsade också på en stund. Efter det blev det tjejsnack för hela slanten! Och det gillas starkt men kom i säng väldigt sent så jag och Beccis försov oss när vi egentligen skulle på möte i morse. Men det är ju inte hela världen. Kom iallafall till skolan för cirka en timme sen och ska kila iväg till engelskan för att kolla på titanic. Bästa delen kvar :)
Efter skolan blir det att kika lite i stan med ingen mindre än Emma och ikväll ska vi ta det lungt så kör vi imon istället!

Torsdaaag

Åkte som sagt till Emma igen igårkväll. Där blev det filmmys med henne och Felix.
Och imorse när vi skulle gå upp så mådde Emma inte så värst bra så jag fick ta mig upp och åka själv till skolan. Jag och Hanne har klippt varandra på förmiddagen och nu har vi frisör teori om försäljning och service. Somnar nästan.. 100 % trött! Ikväll hänger Becca *2 med till Huskvarna och sover där. Blir treevligt med lite tjejkväll!
Puss


You cant play on broken strings

Hemma i Bottnaryd faktiskt! Men inte länge till, bara några timmar:) Fick sluta tidigare också. Gööttt! Våran datakunskapslärare är dock gansa jobbig.. Ser ut som bruden i bonde söker fru typ ;)
Ska ta en liten powernap nu.. Är jättetrött fastän jag sovit mycket mer än vad jag brukar denna veckan :o Sen käka med pappa och syster och sen bär det av mot Jönköping igen.
Jag vill ha helg nuuu!

Och svar till din kommentar Marcus: Saknar dig massor också :)


Jessiiii


Hva

Förlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering. Men är fortfarande i Huskvarna... Och jag lever faktiskt, trots att vi bor ensamma ;) Nu har vi precis käkat och ska lira lite rockband. Saknar min lille plutteAmona annars är allt bra.
Puss
Jessi


urk..

Asså kass jävla blogg eller? Aja igår blev det byebye Bottnaryd. Ska tillbringa närmsta veckan i Huskvarna hos Emma för hennes pappa är bortrest. Hur fiiint?:D Haft en go helg iallafall. Bio i fredags och lite partaj igår. Och nu bakar vi kladdkaka och är allmänt sega så jag orkar inte skriva.
Jessi

Sticka lugnar barnen!


Skola..

Shiiit vilken skillnad de blir om man lägger sig tidigt. Kom upp när jag skulle i morse och slapp stressa..asgött! Hade ju dock kunnat sova längre om inte mina bussar hade gått så dåligt. Är liksom i Jönköping halv nio och börjar tjugo i tio. Seegt! Nu har vi iallafall börjat, med engelska och vi kollar på Titanic. Jag är kär i den filmen♥ Tröttnar aldrig ;)
Träning efter skolan idag tror jag också! Men ska kika vidare nu.
Jessi

Mmmmmums!

Godnatttt

Som jag sa, jag ångrar mig att jag la mig så sent igår. Dagen har varit sjukt seg.Hade bara teori på frisören, uuusch! Har sovit hela kvällen nästan och kollade precis klart på ett simpsons avsnitt och nu ska jag sova igen.
Godnatt♥


Onööödigt?


Hihi nolifers ;) Godnatt <3

Stand by meee

Kom hem för cirka en timme sen. Som tur var så hade inte isen smält så vi stack till Habo för skridskoåkning och hockey. Dock är jag inte så stabil men det var kul ändå ;) Blev rätt seg men är fasen inte trött, speciellt inte efter att jag precis duschat. Så ska kolla på en av mina favoritfilmer nu, Stand by me! Så sjukt bra är den.. Och bryr mig inte så mycket om vad klockan är faktiskt. Kommer dock ångra det imorgon eftersom jag går till klockan fem.. snark.
Jessi

Första gången jag såg filmen, tyckte jag att han
med glasögon var typ världens sötaste hahah. Dock
Längesen nu!

Stensholm!

Mums har precis käkat hos Emma. Ska nu ta en powernap med henne och Hanne och sen blir det troligtvis att åka till Habo men vi får se :)
Jessi

This is the moments, that makes the life worth fighting for.

Blev en sen natt/kväll igår. Var på Ekhagen hos mina kusiner som jag sagt cirka 30 ggr nu! Det var mycket trevligt. Sov iallafall till klockan halv tre idag. Lite segt kanske! Sen in och träna och sen filmmys med kompisar. Inte alls sugen på skola imorgon och jag vet att jag borde sova vid den här tiden men jag kan inte?
Har ju halvt vänt på dygnet nu. Men jaja sova hinner jag med någon annan gång, Mycket goare att ligga och prata med Hanne :)
Har också kommit på en sak, att jag ska faaen inte bo i Jönköping sen. Jag ska bo i Stockholm!! Finns väl inget bättre.. Nämen det är ju iallafall värt att prova ett par år ;) Fast jag kanske hinner ändra mig, men det hoppas jag inte. Imon ska jag åka skridskor efter skolan tror jag, om isen är okej. De va allt jag hade på hjärtat haha!
Hejdoo

As we grow up, we don´t lose friends, we just learn who the real ones are.


skola imon...

Har inte bloggat på ett tag nu men har inte orkat. Har varit med älskling hela helgen så har inte så mycket att skriva just nu heller. Skola imon, fy faan vill verkligen inte... Ska ta en dusch nu och sen kolla lite på tv eller något, sen blir det nog att sova.
Elovsson


skola imon...

Har inte bloggat på ett tag nu men har inte orkat. Har varit med älskling hela helgen så har inte så mycket att skriva just nu heller. Skola imon, fy faan vill verkligen inte... Ska ta en dusch nu och sen kolla lite på tv eller något, sen blir det nog att sova.
Elovsson


Zzz

Nu kom vi hem hehe! Har som sagt varit hos mina kusiner. Trevligtrevligt. oj så roligt inlägg...Godnatt

Jkpg nästa

Oj va mycket vi skriver här... Men nu ska jag iallafall åka till mina kusiner :D så hajdooo
Jessi


God fucking natt


Mitt hjärta du är bäst!

hej.

Skulle egentligen träffat Emma idag. Men har ingen som helst lust till att åka till stan. Beror på lite olika anledningar men ingen behöver ta det personligt att jag är lite smått vrång nu haha! Ska bli skönt att  bara vara hemma i Bottnaryd. Blir att ta det lungt. Ska ha lite filmmaraton med Bill, Wigge, Alle och kanske Jonna.
Haha Alle har tydligen laddat ner 9 filmer? Kommer bli en lååång kväll/natt. Så kommer hem sent så ni hör troligtvis inte mer från mig idag men hoppas alla får en fin fredag:)
Puss

Oh fuck

Vilken underbar dag. Va så jäkla skönt att träffa massa människor jag har saknat så. Och dom människorna är inga mindre än Jonna, Alle, Bill och casper!
Har inget speciellt att skriva om. Skulle bara vilja få gräva ner mig någonstans just nu eller få åka långtlångt härifrån haha låter mesigt menmeen. Helg imon.. inte sugen på att göra något! bara sitta hemma i Bottnaryd för en gångs skull. Men får see, Godnatt på er :)

Jessi


Bottnaryd..

Dör lite nu haha. Hittade en skitgammal film på youtube!

Amona!

Fick planera om min dag lite men nu ska jag iallafall till Amona en sväng. Ska bli skönt att träffa lilla pluttan igen!
Min finafina tjej.
//Jessi


sova

Ligger nu i min underbara säng och försöker sova. Men ligger och lyssnar på när pappa snarkar... Plus att jag inte är trött. Men jag somnar nog någon gång, så godnatt :) Elovsson

Slalom

Emma sov som sagt här inatt. Sov ute hos min bror, och för dom som inte vet så har vi byggt om halva vårat garage till en mysig liten "lägenhet" som han bor i. Haha vi har väldigt stort garage givetvis.
Det var mycket trevligt iallafall och i morse blev vi upphämtade av Fredrik så bar det av mot Ulricehamn för att åka skidor. Haha hade inte funkat om inte han va me för mina skidor strulade som fan! Jag ramlade cirka 5 gånger och lyckades kasta en snöboll i ögat på en stackars unge, usch vad hemsk jag är.
Asgo dag blev det och skulle egentligen tränat också men det blev inte så.
Hade tänkt att försöka sova nu så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon.
Godnatttiii


Människorna som gjorde min dag. Felix, Emma, Thuné!

// Jessi

nee

Jag hatar när man sover bort halva dagen, vilket jag gjorde idag. Det var bara att gå upp och käka lite, sen datanörda lite och sen åka till stallet. Red också en liten sväng. Sen har jag bara varit hemma. Och just nu sitter jag och käkar chips och väntar på en film jag laddar ner. Devil som den heter men vet inte om jag ska titta på den nu eller sova.. Ska till stallet imon på förmiddagen, blir nog att rida en liten sväng då oxå :)
Elovsson

Film

Gott att hv vann! Har precis duschat och ska kolla på Step up 3 nu och sen ska jag sova :)
Elovsson


Hockey

Kinnarps nästa


Tjenafan

Usch vaknade nyss. Hatar att sova bort hela dagen! Börjar redan mörkna vaffan. Tänkte iallafall börja fixa mig snart för ska in på hockeyn sen som sagt! Kul att pappa ringde in till någon sån där musiktävling på radion i morse och vann två biljetter till matchen han också?!? Jaja ikväll hänger Emma med mig hem så ska vi sova hos min bror och sen imorgon blir det Ulricehamn med henne, Thuné och Felix, kanske någon mer jag vet inte. I vilket fall som helst ska de bli kul att få åka lite skidor. Nu blir de sminkning och fix hajdooo!
Jessi

hockey

Har precis vaknat, är hos Robin och han och Pierre ligger och sover. Får nog ta och väcka dom :p Ikväll blir det iaf hockey med Jessi. Topplagen Hv - Färgestad :D Elovsson

ajj..

Trööött tjej som skriver. Började min dag idag med att åka till stallet med syster och hennes kompisar för att åka pulka efter Amona. Roligt var det, Blev dock en liten avramling för min del menmen sånt man får stå ut med! Landade mjukt i snön iallafall. Har också tränat idag en stund sen bara legat hemma och glott på film, De är skönt det också ibland. Speciellt när man får prata med min kära lilla G-a samtidigt, som jag för övrigt ska träffa imorgon innan jag ska på hockey med jullanpullan, linus och martin :)

Bild på mig och min gobbe G-aaa ♥ Skulle nog göra rätt så mycket för att
få tillbaka dessa tider asså!

Pussss Jessi

Godnatt!


When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe
but
It's all coming back to me now


sunday..



Joyride – Zigge Zagge

Snowstorm – Sommarnatt

Candela – Varje litet ögonkast
Smokie – Oh Carol
Macy Gray – Beauty in the World
Perikles – Var ska vi sova inatt

Typ detta gör jag nu, kollar gamla bilder och lyssnar typisk jessi och julle musik. Well i miss you.
Jessii

Söndag

Baloo har vilat i några veckor nu, men har ridit en liten sväng idag :) Och fy fan vad det var kallt, blev duschen direkt när jag kom hem! Sen kom Robin hit, gjorde inte så mycket... Sitter iaf i min ensamhet nu och har precis kollat klart på en film. 17 again. Ska strax hoppa i säng, ska upp imon och åka skidor i Ulricehamn :)
Elovsson

2011


Emma, Jessi, Martin

Martin och jag

Käre lille Thuné

No comment

Matte, Marcus, Emma

Hanne och Gustav, Sötnooosar

Crackiiiie

Gullungar. Andrew, hanne, martin

Felix,Marcus,Robin

Okej jag gav upp efter hälften av bilderna. Orkade inte för det var så sjukt många. Men va iaf snäll och skrev namn så ni ska se vilka några va. Tyvärr fick jag ju inte bild på ens hälften av människorna men äsch!

Seg...

Jag har fortfarande inte kommit hem på grund av bussarna som går så jävla sällan till mig. Kvällen igår va väldigt rolig i vilket fall. Blev lite mer folk än väntat men det är alltid roligt:) Slänger väl också in bilder sen men det finns på min facebook också ifall någon vill se. Sov ganska så länge idag och käkade hamburgare till frukost haha! Har bara slöat i Emmas soffa framför datorn och tvn.. Snart kommer Mami och hämtar mig och då ska jag hem, duscha och bara ta det lungt. Men ciaao kommer som sagt ett bildinlägg sen.
Jessi

Bilder

Har typ inga bilder men några. Dom är heller inte dom bästa...


Cindy Oscar & Robin

SkåningAnton

Robin

Eddie & Robin. Gulliga pojkar!

Anton, Björn, Robin, Marcus, Affe och Eddie


Nyår

Kvällen i Hovslätt igår var trevlig med trevligt folk :) Ganska så segt att gå upp vid 7 och åka hem bara. Robin hängde med och sov här. Orkar inte skriva så mycket. Lägger kanske in lite bilder sen :)

Sitter just nu och käkar chilinötter och dricker cola, och Robin åkte hem för en liten stund sen.

Elovsson


RSS 2.0