Lager 157!

Nu blir det lager med syster! PUSS

Öl-land

Åter igen har jag varit lite off, men jag har en jäkligt bra anledning. Har varit på öland med Emma. Från början var tanken att vi skulle bo i stuga i Köpingsvik men sen fick vi reda på att massa av våra kompisar var på Böda så vi lånade ett litet tvåmanna tält och checkade in på böda campingen vi också;) Dock har vi knökat in oss hur många som helst så har varken sovit mycket eller bra. Och några av våra små vänner blev utslängda från campingen igår så de sög lite! Men trots de så har de varit sjukt roliga och galna dagar och nätter.
Nu har jag precis varit ute på promenad med Alle och Bill och känner att ögonen går i kors så ska hoppa i bingen . Godnatt

eheheh


Gekås Ullared

Idag fick man gå upp tidigt för att åka till Ullared med min bror och hans tjej. Var väldigt mycket folk och hittade inte så jättemycket men lite. Typ flugmedel, linimentschampo, schabrak, strumper och en väska.
Nu i eftermiddag/kvällen har jag varit i stallet och hoppat lite med Baloo som gick både bra och mindre bra. Och nu sitter jag här och är trött så ska nog ta mig en dusch sen kanske kolla på en film eller något :)
Julia

brumbruuuum

Nu är jag ordentligt utvilad och pigg, skönt ;) Har precis klippt Eric och nu ska jag traska ner en sväng till Alle och senare blir det övningskörning med pappiii!♥
Jessi

Zzzzzz

Nu ska jag sova efter en jobbig dag, Godnatt!

suck

De var nog en lite fööör fin kväll igår för fick åka hem från jobbet idag för jag mår så jävla dåligt. Så nu ska jag sova och bara ta det lugnt resten av dagen...
Jag vill vara liten igen. Då man varken visste vad kärlek eller bakfylla va för något.
jessi

Var ett tag sen nu!

Så tänkte att det var dags att slänga in ett inlägg :)
Igår kväll kom Robin hit, och så kollade vi på efterlängtade Fast Five, som var en liten besvikelse faktiskt tycker jag. Var typ inget bilrace alls... Nästan som en vanligt "rånarfilm" om man kan kalla det så. Men helt okej.
Enligt kvällens planer blir det att åka till unnaryd som Jessi. Blir nog trevligt :)
Julia

Fredag

Godmorgon! Har sovit i stallet inatt med min lilla kusin. Lite smått läskigt med tanke på det hemska vädret som varit haha :( Ska strax sticka iväg och jobba.. Är verkligen inte taggad på de men får hoppas det går snabbt för har ju en fin kväll att se fram emot.
jessi

Dream until your dreams come true

Ledig äntligen! Har varit i stan en sväng och fikat med Emma och nu sitter vi hemma hos mig och är jättesega:)
Får se vad vi ska hitta på resten av kvällen.
Imorgon väntas iallafall jobb och sen blir det födelsedagsfest ute i unnaryd, naaaaaajs!
jessi

Jobbjobb...

Ni får stå ute med att jag jobbar hela dagarna, så har inget bättre att skriva om. Tänkte rekommendera en film jag har sett på ikväll men har glömt bort vad den hette ooopps! Imorgon jobbar jag 13-17 så äntligen får jag lite sovmorgon vilket kan behövas :) Hörs imon, natti :*
Jessi
Oh boy you've really put me in trouble, but I do not regret..

what the hell are you waiting for?

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough
Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough!

Off to staaaden poffpoff

Hemma från jobbet, in till Jkpg nu för fika med Malin och sen bio med Hanne. Harry potter ofc!
PUSS

söndag

Vaknade nu, oopps! Blir ju satans trött av att jobba, men kommer ju inte klaga sen i Augusti när lönen rullar in ;) Ska ta en dusch och fräscha upp mig lite, sen väntas jobb ikväll igen!
jessi

niiiice kväll

Jobbade till 8 igår, sen blev det snabbfixning på jobbet för att sedan dra vidare på 18-års fest hos Alle. Hade en mycket trevlig kväll och natt. Vi somnade inte föräns 6 och nu kom jag precis hem därifrån och ska åka och jobba...frågan är ju hur jag ska orka det!?!
jessi
Blev bara en bild igår, en vacker sådan haha!

Minnesvärda dagar

Jag har haft en fullspäckad vecka, så får be om ursäkt för dålig update! Denna veckan har jag haft några väldigt fina dagar i Göteborg med underbara tjejor Becca*2 och Fanny. Har även haft grillkväll med gott folk och lite annat smått och gott :)
Min lille G-a ponke och billyboi har sovit hos mig!

godmorgon

Nu har jag varit utan mina föräldrar i ett dygn, och i vanlig ordning så saknar jag dom redan, jättemycket!!! Skulle kunna sätta mig och bara ill lipa haha buhu. Men nog om de.. Har varit hos min moster och käkat frukost precis, och strax ska jag åka till jobbet :) Så intressanta dagar nu huh!?!
Pusssss jessi

sådärja!

Så har mamma och pappa åkt till Mallorca, min syster är i Halmstad och min bror är på lagfest..hmm om jag känner mig ensam? JA! Tanken av att ens behöva sova ensam i vårat stora hus är lite skrämmande. Får väl ragga upp någon:)
Nu har jag tagit en dusch efter jobbet och ska vandra bort till min kusin för att grilla med henne och min moster. Ha en fin lördag gott folk...
Jessi

ojojoj

Gomorgon sötisar. Var väldans trött igår alltså, men idag är jag leeeedig!!!:D Har ingen aning om vad jag ska hitta på.. Ska ta tummen ur r*ven och städa mitt rum nu iallafall, och sen ta en tur med Amona.
Jessi

Bokat och klart,yeees!


And who do you think you are, running round leaving scars

Jobbjobbjobb= trött!! Grattis till Alleballe som tagit körkort. Tack för mig heeej!
Vad vi än gör här i livet, vilka val vi än väljer att göra så kommer man alltid göra något man ångrar. Och i de flesta fall sårar man alltid någon, fast man inte vill. Och man gör misstag om och om igen.
Världen är orättvis...

Lill-lördag..

Tagit en morgontur med min fina Amona, looovely! Och nu som sagt ska jag jobba , fast det gör inte mig något med tanke på den gråa hilmen och solen som inte närvarar.
Har ju glömt visa det nya stjärnskottet, Som heter Avatar och är 1 år.  Kan väl va behövligt med en liten pojk bland alla våra brudar!

Tisdag

Hämtade upp min käre vän G-a(Jakob) i eftermiddags så har spenderat dagen med han och lite andra goingar! Han jag och Bill var bland annat uppe i stallet och jisses så rädda dom va haha ;) Exakt precis just nu så får sängen vara min bästa vän för imon blir det tidig uppstigning för att åka till Amona och sen väntas 6 timmars kneeeg.
För övrigt är jag ju inte alls avundsjuk på min mamma och pappa som åker till Mallorca på lördag, neeejneeej(ironin flöödar)!!
Jessi

S(H E) B E(L I E)VE(D)

Blev en mycket trevlig kväll igår. Inte varje gång man lyckas övertala busschauffören att stanna vid macken så vi kan springa in och köpa korv haha! Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Jessi

Theee simpsooooons

Börjar dagen med frukost framför Simpsons. Perfekt start ;)
jessi

You don't get another chance, life is no Nintendo game

God eftermiddag! Kom precis hem från en sväng på stan och en mysig fika med Emma. Hittade lite smått och gott. Snart ska jag iväg igen men vad jag ska göra får ni tyvärr inte veta haha, elak jag vet!!
Skaffade precis spotify premium också och det är faktiskt något jag rekomenderar, såå värt :D
Jessi

snark...

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen. Det gick prima att övningsköra!! Efter det blev det en tripp till macken och senare film hos Jossan. Naaajs söndag :) nattinatti

Min fina vän Linus och jag på midsommar!

Övningskörning på g!

Nu ska jag ut och övningsköra så håll er inne folk! Nää men det ska nog gå bra. hihi pussss

looove

Det var ren lycka att få åka upp och träffa Amona igår hihi har saknat henne massor! Sen blev det jobb hela dagen och kvällen så var rääätt så trött efter det. Och nu har jag precis vaknat och har inga planer på dagen så får se vad som händer och sker. PUSS
jessi

Halmstad!

Brudsen jag åkte med!










Vi bodde i feeeetaste stugan asså!

Gjorde en spontantripp till Danmark som planerades på cirka 10 minuter. Men så värt va det. Fick leva som svenska tjugoåringar för en dag ;) 





RSS 2.0