Torsdag

Tråkig dag. Inte hänt någonting. Skolan sen hem och tråka. Kollade nyss klart på Heartbreak Hotel och ska strax hoppa in i duschen. Har ingenting mer att säga. Gött att det är Fredag imon iaf! :)


Haha inte direkt en ny bild. Men det går inte att installera min webbkamera :(


Fuck off and die

Kollade på torkel i knipa, haha söööta film! Skola 8-5 imon så måste sova fastän jag inte är ett dugg trött... Helgen är nära tack och lov :)
Denna låten är ju helt underbart skön.
Jessi

Sooooooool

Gud va jag älskar att sova bort halva dagen.. ironi! Har iallafall hunnit med att vara hos Amonapluttan och tränat än så länge :) Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt och sen ska jag traska ner till en kompis för att ha lite filmkväll med goda friiiiends. Men det får nog bli om ett par timmar för just nu skiner solen och vädret är helt underbart och då är man inte så sugen på att kika på film!?
Jessi

-

Hemsk dag. Tråkigt och segt i skolan pluss att jag hade utvecklingssamtal oxå. Men är hemma nu iaf. Har inte varit på humör idag.
Är så jävla trött på alla falska jävla människor som aldrigt kan komma med något vettigt och inte kan betee sig som folk! Dom som bara hakar upp sig på allt man gör, bara är spydiga hela tiden. Vad fan vill ni egentligen. Och dom som är ens polare ena stunden sen finns man helt plötsligt inte över huvudtaget längre. Det märks mer än vad ni tror...
Ska iaf till bästa Baloo nu! ♥

Julia


Film

Slutade sent idag och nu ska jag mysa ner mig framför Dear John! Go film det alltså. Imorgon får vi se vad som händer:) Puss




Glöm folk från ditt förflutna , för det finns en andledning att dom inte klarade sig ända fram till din framtid !


Ajaj!

Hemkommen efter en myskväll med fina vänner. Kollade på någon sjukt äcklig film! Har även hunnit träna idag och min träningsvärk är absolut inte att leka med, har ont i hela kroppen uusch. För en gång skull har jag inte dåligt samvete över vad klockan är, feeet sovmorgon väntas imon ju!
Får väl säga godnatt nu då så, GODNATT ♥

kort dag

Riktigt kort! Slutade ju som sagt 11 och det kommer vi göra varje måndag framöver, inte fel :) Blev en sväng på stan med Becca i väntan på bussen och sen har jag även hunnit klippa Jonna och Josse. Leker hemmafru just nu och lagar lite mat. Men vet inte om någon kommer våga äta för jag har verkligen ingen koll på vad jag håller på med ;) Menmen det återstår att se! PUSS
Jessi


Goooodnatt

Precis kikat klart på big brother. Nu ska jag sova. Har världens goaste vecka framför mig! Slutar 11 imon, börjar 12 på tisdag och är ledig på onsdag:D Loooooooove.
Ni får ursäkta mina dåliga cambilder.
Let me come home, home is wherever i'm with you.. (8)

byebye helg

Ooops! haft fullt upp hela helgen så har helt enkelt inte hunnit skriva :) Somnade jättetidigt i fredags, skönt faktiskt. Och igår gjorde jag en väldans massa saker. Stan, frisören, fest osvosv. Är verkligen jättetrött nu. Kan bero på att jag inte gick och la mig igårkväll utan i morse. Klockan 7 tror jag de va? haha! Vill iallafall tacka alla som gjorde min helg.
Jessi

segt.

Kom nyss hem från Robin, och var ju somsagt hos Ragnar igår. Haha kul folk (y) Fick inga bilder tyvärr för min mobil hade damp. Och fy fan, har aldrig varit såhär bakfull i hela mitt liv. så orkar inte skriva nu.
Julia

lördag.

Vaknade tidigt idag, och så åkte jag till stallet och red. Sen var jag och kollade på ett stall som jag kommer flytta Baloo till i sommar troligtvis. Sen har jag bara varit hemma och inte gjort ngt typ. Senare blir det att åka till Ragnar.
Julia


Du är bäst! ♥


Friday for sure

Hallo sunshines! Nu är det fredag.. Kan ju inte vara annat än på bra humör då ;) Blir en lugn kväll faktiskt. Om ingen annan har något bättre förslag?
Blev en sväng på stan efter skolan och är i Huskvarna nu(Ovanligt) , men ska strax ta bussen hem och då blir det kinamat och mys med mamma och syskon. Tror jag iallafall haha.
Ha en fiin fredag :)


Elviiis

Precis skrivit klart min redovisning. Om Elvis haha aw! Nu ska jag sova fast är inte ens trött. Sov så många timmar igår:) Helg imon!!! Godnatt på er♥

Varför lever inte denna människan idag? suck. Lite småcharmig me ;)

dobidooo

Åkte ju som sagt till Huskvarna igår. Där gick jag och Emma bland annat på långpromenad ända från stensholm till esplanaden och tillbaka! Good giiiirls. Började halv 1 idag, inte fel någonstans. Dock är jag fortfarande i skolan nu och ska vara här tills klockan 8. Ska stå ute i salongen och visa 95orna vad frisörlinjen har att bjuda på typ, eller nåt i den stilen ;)
Jessi

Jag lever

Haha var ju ett tag sen nu men nu är jag tillbaks :)
Gick upp för en liten stund sen och har precis käkat och nu sitter jag och lyssnar på dansband! Härliga grejer de och ännu bättre när det är vår ute! Har studiedag idag om ni undrar varför jag e hemma :p ska in till stan om en stund och sen åka till Robin :)
Julia

Sucksuck.

Har datakunskap för tillfället. Med en otroligt jobbig lärare som går oss på nerverna. Fattar absolut iiiiiingenting? Men sista lektionen iallafall,sköönt! Hem en sväng efter skolan, sen blire Huskvarna. Myspys:)


Tisdag

Sitter och steker på matten! Går till 5 idag...



I'd catch a grenade for you

Råkade visst sova bort hela dagen,wooops! Trots det ska jag faktiskt sova nu igen. Läste i tidningen innan att det skulle vara vårväder hela veckan, oschoschosch :D Då kanske snön ääääntligen försvinner.
Godnatt på er :*

Go dag

Min skoldag är slut, sköönt! Hade bara en lektion idag men åkte upp till a6 en sväng efter skolan så kom precis hem nu. Inte så svårt att lista ut vad jag ska göra nu, powernap for sure;) Och medans jag gör det kan ni ju lyssna på en utav mina favoritlåtar, måste faktiskt erkänna det. haha!
Jessi


Nattinatti:*

Kikade på Big brother för en stund sen! Lite trevligt sådära. Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Skönt att slippa trängas med min kusin som jag fick göra igår ;) Med det säger jag gooodnatt! ♥

dålig dag som fan.

I Fredags var jag hos robin. och igår var jag bara hemma.. Och idag oxå bara hemma, var i stallet och red en sväng innan oxå. Nu vet i fan vad jag ska hitta på. Är på sånt jävla piss off humör. Och då menar jag verkligen det. Orkar inte skriva mer.
Julia.



I don´t know how I'll make you satisfied, satisfied for real. For I am afraid, afraid that it will happen again ...


Do what you want but you never gonna break !

Godmiddag världen! Sitter här och plågas med uppsats samt redovisning i svenska. Suger ju rätt hårt men det skulle va inne för länge sen så jag får skylla mig själv att jag skjuter fram allt :) Ny jobbig skolvecka imon.. Men sånt är livet!
Jessi

Myyyser!



¨

:(

Att se dig ha ont är det värsta jag vet! Ungefär så min förmiddag startade. Uschuschusch:(
Min fina Amona♥

It's my daay..

17 nu då, Oj va kul ;) Blev en helt okej kväll igår iallafall! Kom hem skapligt tidigt men ändå så gick jag inte och la mig föräns cirka halv tre. Och det ångra jag lite nu, när man blir väckt av pappa och syster vid halv tio haha :) Ångrar också att jag började svara på alla grattis kommentarer på faaacebook, lite segt!!
Önskar alla en fin dag. PUSS


Kan det inte vara helg jämt? :)

Ganska go dag idag, sovmorgon och sen sluta vid halv 2. Har egenligen inte gjort någonting sen jag kom hem, men nu sitter jag iaf och väntar på att Robin ska komma :) fårse vad vi hittar på. Vi har varit tsm i 5 månader idag :) ♥ Har ingenting mer att skriva mer än att jag är så jävla trött på den här helvetes snön! Trodde ju att våren va påväg.. :/
Julia



Bilderna är från invationen i Södertälje. Jnytts bilder.

Friday im in loooove

Helgen är äntligen här igen! Me liike. Hade avslutning på estetveckan idag, härligthärligt. Inte lika härligt att alla som hade styling fick gå upp på "scenen" dock;) Får se vad helgen har att bjuda på.. eller kvällen framförallt.
Nu ska jag fixa mig. Ha en niiice fredag!
Jessi

Dagens hår,haha. Fick bli lockar. Philip som gjort dom faktiskt, tro det eller ej ;)
d

ohnooo

Haft en mysdag idag! Tillbringat den i Huskvarna och den har bestått av en kvällspromenad och barnvakt osv med Emma. Hur skööönt väder som helst att gå i. Däremot var det inte lika skönt när jag skulle gå till bussen, då föll snön på mig igen, SUCK! Nu ha jag tänkt att hoppa i säng. om sisådär 25 timmar är jag 17 tjooho.
Jessi


snarkkkkk

Efter träning och massa städning så får man vara trött! Ny dag imorgon.. GODNATT ♥

Mittwoch

Tjoohej! Soft dag som fasen idag, styling och sen "bio". Inte fel. Och vädret gör ju bara saken ännu bättre.. mmm love:) Har precis hjälpt min syster som är den mest oallmänbildade människan jag vet. Iallafall så lyckades hon fylla hela garaget med rök haha bra jobbat. Och nu gör jag lite nytta i form av städning hos bror min.
Tog lite rast en sväng bara. Kikade nyss på min gamla bilddagbok och hittade då  en bild som jag la in i 7an, alltså 2007. Berättelsen är faktiskt sann haha, tro det eller ej! (Förutom det med tidningen förstås)

VILL HA SOMMAR NU!

Asså fy fan vad jag längtar till sommaren! När man typ kan vara ute hela tiden, festa ute, grilla, sola, bada och sånt, och så ska jag till Halmstad detta året oxå har jag bestämt :)
Julia


Grattis AIK.

Tyvärr blev det ju förlust idag igen och hv är ute nu. Men det kan ju inte gå bra jämt.. Kommer igen nästa år! Och nu tycker jag att AIK är värda guld eftersom dom lyckades krossa Sveriges bästa lag vilket inget av dom andra lagen hade kunnat göra! Hade inte velat behöva säga det men så är de ju.
Julia

Halvtid

Och det står 1-1! Nu vänder vi detta Håååve:) Fan va jag lackar på alla jobbiga jävlar på facebook som sitter och klagar på hv. För fan dom har spelat bra idag!

Dålig uppdatering från mig jag vet.

Men har inte haft något att skriva. Drog till skolan igår men mådde inte så bra så åkte hem. Och har varit hemma idag oxå. Har sovit, kollat tv, sovit, kollat tv... Har feber, hosta, ont i halsen och är aset förkyld. Orkar fan inte vara sjuk.. Ska iaf steka fiskpinnar nu och ätaa. Sen blir det hockey vid 7! Faan om dom inte tar det idag och åker ut då blir jag besviken på er hv!
Julia


Mondaay

Så, vaken och något piggare. Sova är himla mysigt alltså. Dock bättre tillsammans med någon, och då syftar jag faktiskt inte bara på typ pojkvän, utan även kompisar t.ex. Ligga och prata tills man somnar, hur gött är inte det liksom!?:D
Det pågår estetvecka i skolan och jag har styling/stylist (?). Så veckan är mer än go kan man lugnt säga :)
Nu ska jag piska Romander i röj, börjar bli en rutin nu haha ;)
Jesssi


Powernap

Kom hem precis. Somnar vilken sekund som helst så vi hörs sen eller nåt ;)
PUSS

tråk...

Mår asdåligt just nu. Har feber och är helt seg.. Och har hela munnen full av blåsor och halsen bränner och är jättesvullen. Orkar inte vara sjuk... Ska nog snart sova och se om jag är piggare imon. Kollade nyss klart på Titanic 2. Sådär bra var den. Och innan kollade jag på melodifestivalen med min käre mor och far. Bara skit ju, The playtones var ju dom ända som var bra (:
Julia

13.20

Förlåt för kass uppdatering från min sida! Men har väl inte haft så mycket tid.
Frida,Kajsa och Emma ligger och sover på övervåningen just nu och själv är jag inte ens trött trots att det blev en väldigt sen kväll. Har gårdagens smink på mig och äckliga kläder så börjar nog bli dags att ändra på de, så det ska jag göra nu ;) P u s s
Jessi


början på en förkyldning...

Har asont i halsen och känner på mig att jag kommer bli förkyld ganska så snart...
Var iaf på stan en sväng med Bea efter skolan idag sen åkte jag hem. Mötte då mamma och pappa i dörren som skulle åka på hockey! Snacka om att jag blev avundsjuk... Men blir att sitta framför tvn ist med bror och några av hans kompisar, och så kommer Robin hit sen oxå :) Blir nog trevligt!
Julia

Fortfarande sjuk..

Inte så roligt. Varit jätteseg senaste dagarna och usch vad tråkigt det är att bara gå hemma. Men imorgon är det fredag och då är jag back on track vill jag lova ;)
Snart kommer Joakim hem och då ska jag och pappsen fira honom lite. Är ju bara vi som kan närvara haha!
Pussss

lalala..

Frågan är vad Hv håller på med?! Förlust igen. Suck!
Nu blir det sängen för min del. Borde egentligen plugga men jag vet inte ens vad jag ska plugga för nåt. Och tydligen verkar ingen annan i min klass heller veta det så antar att jag inte är den enda som kommer oförberedd(?) ;) Är inte ens 100 att jag ska till skolan, får se hur jag mår imorgon.
Godnatt

Pigg och glad..

mmmm

Orkar egentligen inte blogga just nu, men gör det endå men det blir kort.
Skolan idag, sen stallet en sväng, så jävla tråkigt väder... Vill ha sommar nu! Och nu sitter jag och väntar på att hockeyn ska börja! För idag så jävlar tar dom det! Och det finns inga chips hemma så får ta och poppa lite popcorn :D
Imon blir det en slapp dag, ska sitta i kiosken i skolan (y)
Julia

Godmorgon världen!

Sjuk tjeej som skriver. Är hemma idag och ska väl försöka göra så lite som möjligt. Bli frisk är det enda jag har planerat, så att jag kan gå till skolan imorgon. Torsdag = Frisör och frisörprov, och det vill jag inte missa ;)
Har börjat med nedräkningen till sommarlovet nu och det är faktiskt bara 92 dagar kvar, inklusive helger, lov osv.
Fast känns tyvärr som att det är mer, eftersom att det snöar som fasen nu :(
Ikväll ska jag se hv krossa aik!!!!!!!
Jessi

Jag vill till tyskland igen.

Förkyld..

Blev förlust för Hv igår. Ussssch! Men det är bara att ta nya tag imon :) Jag och Marcus har redan bestämt att vi ska se finalmatchen hemma hos honom, precis som förra året, och det går bara inte ändra på ;)
Just nu är det skolan som gäller men jag mår inte så bra så ska åka hem snart. Då blir det att soooova i massor.
Jag orkar inte bli sjuk, jag hinner inte bli sjuk. Får skylla mig själv som går i skinnjacka i denna kyla!
Jessiii

Bror min får stå för bilden , för han fyller faktiskt år idag.
GRATTIS♥

1-4

Seg dag i skolan med svenska och simning ;) Varit hos monisen en sväng också! Blir dock så sjukt trött på vintern.. ramlade väl cirka 3 gånger idag? K U L! Nu kollar jag på hv, går tyvärr inte som jag vill att det ska gå. Får hoppas att det vänder nu dom sista 12 minuterna.
Jessi

HV ♥

Skolan som vanligt idag.. Sen stallet när jag kom hem och fixa lite skit :p Och nu kollar jag på hockey! Så nu jävlar tar vi dom Hv!! ♥

Julia


Gadaffi

Tråkiga svenska lektioner..

Gnight

Nu ska en trött tjej som har fått alldeles för lite sömn hela helgen sova:) Har nog haft en av dom roligaste helgerna på riktigt länge tror jag? Så passar på att tacka alla som gjorde den så bra;) Imorgon är det måndag, vilket betyder skola! Tung vecka med redovisning och prov, DISLIKE! Godnatt på er gullisar.
Jessii

Smakprov på bilderna från Södertälje. Kommer mer, när jag orkar;)


It´s sunday

Ska strax sticka iväg och kolla på Joakims innebandymatch. Efter det ska vi iväg någonstans och jag har inte en aning om vart?! Spännande haha. Ha en fin söndag allihopa!
Jessi


Lyckad invationsresa!!

Blev en väldigt lyckad dag, kväll igår med härligt folk! :) och kan ju inte blir bättre när Hv tar seriesegern! Dock var jag inte på lika bra humör på hemvägen, kanske finns anledningar å så... Har typ sovit hela morgonen. Men ska till stallet om en timme och rida lite och sen på stallmöte.. Ikväll får vi se vad som händer. Är ju Söndag...
Julia

Några bilder från igår :)


Marcus & Amanda

Jessica & John

Linus, Björn & Marcus

Linus & Martin

Björn

Jag & Jessica

Spola tillbaka tiden?!?

Tiden går snabbt, precis ett år sen nu. Minns det som om det var igår! R.i.p 05/03/10 ♥


Hvblååå

Förlåt för dålig uppdatering, knappt haft någon tid alls till datan i helgen. igårkväll (fredag) var jag iallafall hos lager på födelsedagsfest, grattis än en gång!! Och idag vet väl dom flesta vad jag gjorde;) Invasionsresan till Södertälje, sjukt roligt har jag haft hela dagen med världens bästa människor. Och inte nog med det så blev ju hv seriesegrare också wieho. Kom precis hem nu och ska sova.
Jessi

Mot Södertälje!

Gick upp vid kvart i 8 idag och åkte och tog ut hästarna. Och har precis käkat nu. Ska nog glo på tv eller något nu och sen fixa mig och sen dra sig mot Södertälje! :D Blir nog en mycket trevlig dag idag :) Kommer nog hem ganska sent. Hör av mig imorgon :)
Julia


Bild från förra invationen 2009 mot Dif


HELG!

Seeg dag som fan i skolan idag.. Haft ont i huvet åså. Har inte gjort något speciellt sen idag. Träffade Robin och Pierre en sväng och nu sitter jag här och lyssnar på min musik :) Ska sova tildigt ikväll. Är trött och ska upp tidigt imon, och måste ju vara pigg inför morgondagen ;)
Får de om jag hinner höra av mig imon men de märker vi.

Julia


Natttiii

Just nu ligger det två trötta tjejer i min säng. Inga mindre än mig själv och becca. Men man får faktiskt vara trött när man har tränat!!
Skoldagen idag gick riktigt snabbt, även fast vi går från 8-5. Börjar bli van vid kassa tider nu haha ;)
Imorgon är det fredag vilket betyder att det är HELG! Och jag ser fram emot den vill jag lova. Men det gör man väl alltid, eller har jag fel?
NU ska vi kolla på ett avsitt av big brother sen nana för klockan ringer 05.20 imorgonbitti.

If tomorrow never comes

Min onsdag bestod av skola och bio. Kommer tyvärr inte ihåg vad bion hette men den var i vilket fall som helst bra! Tänkte lägga mig tidigt ikväll men det såg vi ju hur det blev med de ;) Menmen kan ändå inte sova. Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är frisör som gäller hela dagen. Styling på morgonen, tummen upp!


Nu tänker jag somna till min,Bjööörres och Jullans låt!Haha♥


Onsdag

Blev inget blogg igår, var med Robin och sen var jag så trött så jag gick och la mig :) Känns som om jag är trött jämt?hehe.. Skolan som vanligt idag, sen hem och åkta till stallet som vanligt på Onsdagar. Red en sväng då. Och ska strax ta mig en dusch och äta lite. Sen blir det säker att sitta här och nörda eller något ;p
Jullan

23.09

Nu ska världens mest klantiga människa sova! Och den människan är jag...Godnatt


You're yes then you're no

Har frisörteknik hela eftermiddagen. Woho och jag är inte taggad på att sitta kvar här till klockan 5 idag!
Facebook spel får hjälpa till att fördriva tiden lite grann.
Efter skolan, om jag är i levande skick då ;) Så ska jag och Becca träna!
4 dagar kvar till helg och invasionsresan med Hv..Kommer bli näääiz!
jessi



RSS 2.0