Zzzzzzzz

Nu ligger jag i världens skönaste säng och tänkte sova, vad annars. Och låg här och tänkte lite, På hur äckligt snabbt tiden går och saker förändras. Tänk hur annorlunda det såg ut för bara ett år sedan!?! Men men det som är slutet på ett kapitel är början på ett annat. Sov gott alla söta!
Jessi

städar

Håller på att städa, ser ut som helvete i mitt rum just nu. Sen ska jag nog lägga mig och kolla klart på filmen som jag började med igår men som jag inte orkade kolla klart på :p Och nu har jag fått mitt simkort till min iPhone :D
Jullan



Jag får liksom ingen ordning

Trött jag blir på mig själv som jämt fastnar framför datan. Ska ut och gå nu istället efter en dag på stan med Julia, hilmen är helt orange! Har världens fetaste helgplaner så ge mig fredag nunununu:)
Världens finaste tjejer, Love ♥

Fest

På lördag är det fest i Angerdshestra i sockenstugan, bara att komma! :)

skolaaa..

haha sitter och har någon elsak med Arnold ;)

film

Liggen i sängen och kollar på Gone in 60 seconds
Jullan

ååååh, inget funkar..

...för mig just nu. Internet stängs av typ var 10 minut. Mitt simkort är inaktiverat eftersom det kommer ett nytt så jag kan inte messa/ringa. Kanske lika bra så jag kommer in i duschen och sen i säng ;)
Jullan

Vääntar..

Är ju andra mindre simkort i iPhones som man måste beställa, och jag kommer inte få mitt förrän i slutet av denna veckan eller i början på nästa, seegt...
Ska snart äta och sen dra till stallet :)
Jullan

Jag har nog bestämt vilken som är min jobb...

mms_img70504 (MMS)

Jag har nog bestämt vilken som är min jobbigaste dag. Tisdag... Bara långa lektioner. Sista lektionen för dagen har precis börjat, historia. Den håller på i 2 och en halv timme och kommer ta dööd på mig!peace out Jessi


mentorstid

Sitter och har mentorstid och väntar på att få sluta och åka hem :) kommer dock få sitta och vänta på bussen i 78 år...
Julia

Stressig morgon.. Sitter på bussen in till...

Stressig morgon.. Sitter på bussen in till skolan och det har inte riktigt gått som jag velat denna morgonen alltså. Stressat osv. Men nu är jag iallafall på väg så får hoppas turen vänder lite. Kommer avlida av hunger snart också. Hann inte äta frukost buhu. Det var min jätte roliga morgon..pusss Jessi


Sitter i bilen och steker och väntar på pa...

mms_img74328 (MMS)

Sitter i bilen och steker och väntar på pappa:) jag som kör såklart.. Lite smått läskigt att köra i mörkret måste jag ju säga! Ååh vad jag vill ha körkort nu:(( Jessi


Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma

Ännu en skoldag har gått. Jag orkar inteee... sjukt trött, slutade dock vid tolv så det var skönt :) Blev en sväng på stan med Becca och Hanne. Hittade en tröja och lite småsaker! Nu när skolan börjat har ju mina dagliga powernaps kommit tillbaka så en sådan blev det idag, men nu ska jag träna. PUSS

skooola

Sitter i skolan och har tråkigt. Har Hjärt och Lungräddning idag. såå kul verkligen. Blir a6 en sväng med Maja sen.  :)
Julia

-

Mitt internet har varit sönder hela helgen:( Men nu funkar det igen! Min helg har varit spårad. Har bland annat besökt en grannstad (Värnamo), gått på bio och jobbat hela dagen idag.
Hade verkligen sjukt kul i Värnamo. Vi besökte chappen( High chaparall ), dansade loss på bomans bar, galna bilresor, en del spyor, alldeles för lite sömn och en massa barnförbjuden dricka såklart;)
Jessi




På g till chappen! Klockan va 11? PIGG TJEEEJ
'



iPhone :D

Mamma och pappa kom och bad mig hänga med till stan och ha Alice, men så åkte dom till Media Markt och köpte en iPhone till mig! :D taack bästa päron :) funderar på om jag ska dra till stallet, men kanske blir imon ist.
Julia


Helgerna går för fort!!

Sitter i soffan och glor på tv.. Var i Unnaryd igår på dammfest, astrevligt. Sen efterfest hos Jonnie :) dock mår man ju som man förtjänar idag, men det är det värt ;)  Ska väl rida sen hade jag tänkt när jag är lite piggare och det inte regnar :)
Julia

prataj :)

Sitter och fixar mig lite, kanske blir att dra till Unnaryd på dammfest. Om inte så blir det väl något annat vi hittar på :)
Jullaan

Blogg

Gjorde om bloggen innan, men gjorde det lite snabbt så headern blev inte så bra. Men gör nog en ny när jag har lust och hinner :)
Julia

Helg!

Kom hem för en liten stund sen, äntligen! Har varit en jobbig vecka. ska till stallet om en stund hade jag tänkt. Och ikväll blir det att träffa Robin.
Julia
Skulle man tacka ja till en sån garderob eller?

Bio med girlzen nuu. Becca och becca. Jag ...

dsc_1816 (MMS)

Bio med girlzen nuu. Becca och becca. Jag saknar dig ska vi se, den ska tydligen va bra ;) sen hänger dom me till Bottnaryd och imon tar jag heeelg :D


snyft

buhuh mitt internet har inte funkat idag? Men funkar på pappas dator så sitter vid den nu.
I skolan idag såg vi en film, skicka vidare hette den tror jag, och ni som inte har sett den, se den!!
Idag har jag även hunnit med en fika med Sara. Long time no seeing. Skönt att prata av sig lite ibland:) 
Och nu ska jag hoppa in i duschen efter en timmes powerwalk med syster och Isa!
Jessi

gullig gammal bild..

godnatt

Efter en dusch och ett avsnitt gossip girl är jag redo för sängen!
You've got that smile, that only heaven can make
I pray to god every day, that you keep that smile
You've got that smile, that only heaven can make
I pray to god every day, that you keep that smile


Ute på kvällspromenad.. I skogen , och mör...

dsc_1810 (MMS)

Ute på kvällspromenad.. I skogen , och mörkret! Haha mörkrädd är jag också ;) ska bli gött att komma hem och duscha iallafall! Om jag nu kommer hem vill säga.... Jessi


Tiisdag

Kom nys hem från stallet, och vänar nu på mat. Sen blir det nog en dusch och datan lite en sona för min del :)
Julia


Lucky me

Slapp dag i skolan, slutade vid lunch. Blev avskedsmiddag på Adelante för Emma som åker till Turkiet imorgon, kommer sakna ungen alltså! Åkte sedan hem med Alle och Oscar men när jag skulle gå in i mitt kära hus så upptäcker jag att jag inte har någon nyckel så tog första bästa buss in till staden igen. Väl där skulle jag promenera upp till ttc men gav upp när svetten började rinna av värmen, med tanke på min ej träningsbara klädsel.
Äntligen hemma nu iallafall, ska klippa Evelina om en stund sen blir det ridning och träning ikväll :) puss
jessi

off to school

Blev trött efter all klippning igår, klippte även Jenny. Så blev bums i säng när jag kom hem(nästan iaf)! Nu har jag varit vaken i cirka en timme och sitter här färdigfixad och käkar lite. Ska strax gå ner till bussen. Tror vi ska va med alla nya frisörettor idag om jag inte minns fel? Kan väl bli skoj det me;)
Jessi

typ svart hår.. :o

Är precis klar med håret, blev typ svart vilket inte var meningen.. hehe fårse hur det blir med det.
Ska nog glo på någon film om jag hittar någon bra, förslag?
Juliia

första dagen klarad.

Seeg dag i skolan. Inte riktigt vänt tillbaka på dygnet heller. Och somnade innan när jag kom hem med som kanske inte var så smart.. Men sitter iaf och väntar på Jessi som ska komma och klippa och färga mitt hår :) Så snällt!
Dom har ändrat bussjävlarna nu oxå. Så hinner egentligen inte till skolan på morgonen men har typ inget annat val så...
Julia





Klippning på g

Ringde precis och väckte Julia haha, ska knalla bort till henne för att klippa och färga hennes hår:) Nu får mina frisörskills minsann åka fram. Hörs sen!
Jessi

Första skoldagen avklarad. Sitter på Georg...

dsc_1681 (MMS)

Första skoldagen avklarad. Sitter på George med becca och andra fina tjejer. Jessi


Don't cry because it's over, smile because it happened

Är rätt glad över att jag jobbade idag. För nu är jag helt slut och kommer somna på en gång. Har nog inte gått och lagt mig så här tidigt någon gång på hela sommarlovet så hade nog varit lite svårt att vända på dygnet annars!Imorgon börjar skolan igen.. Så dags att gå tillbaka till dom gamla rutinerna. Måste faktiskt säga att jag har haft en grym sommar även fast vädret inte varit bra och att tiden flugit iväg:)
Jessi

Nu blir söndagarna hemska igen...

Kom precis hem för en liten stund sen. Har varit på dop. Och ska strax dra vidare till stallet och rida en sväng hade jag tänkt. Ska försöka sova i tid ikväll, men är inte något taggad för att dra till skolan imon...
Julia

Godmorgon

Blev lite födelsedagsfest igårkväll så va lite orolig för hur jag skulle må idag hehe. Ska åka och jobba typ nu men jag mår prima ballerina så de blir inga dimmor med det inte :) Njut av en sista sommarlovsdag nu alla som kan.
Jessi
En lite b-bild på håret för dom som ville se. Ska dock trixa lite till med det så är inte riktigt färdig än.

Stäädar

Städar nu igen. Gav upp förra gången så får göra färdigt resten idag. Hmm lat! Ganska skapligt väder idag så ska ta mig en promenix upp till Amona sen hade jag tänkt:) Och ikväll? Jag är öppen för förslag!!
Jessi


Fade into darkness

Kom hem precis, så nu blir det sängen för min del! Ni får se hur håret blev imorgon. Sista helgen innan skolan börjar nu..buuhu :(
Jessi

Fredag :)

Har typ inte gjort något idag, bara en sak. Övningskört med pappa ;) haha gick faktiskt bra. Iaf bättre än vad jag förväntade mig : p Ska iaf äta nu.
Juliaa

Någon som vill köpa världens snällaste häst? :)

Sitter på sis salong och hon har precis fä...

dsc_1643 (MMS)

Sitter på sis salong och hon har precis färgat mitt hår. Eller håller på rättare sagt ;) ska bli gött att slippa min meterlånga utväxt!!!! Jessi


Frågestund :)


Friday baby

Blev lite party igår om man nu kan kalla det de;) Så jag kom precis hem för en stund sen. Och det kan ju inte finnas något värre än att sova på bussen och sen när man hoppar av och ska gå den där extremt jobbiga(som egentligen inte är så jobbig,typ 200 meter) sträckan till huset. Usch känns som en evighet, bara jag som tycker de? haha!
Ska hoppa in i duschen nu iallafall så pussipuss!
jessi

film

Sitte och kollar på Pirates Of The Caribbean - i främmande farvatten (Y) :)
Julia





Aden Cosmetics

http://www.adencosmetics.se/

stöörk

Har placerat mig själv på Hannes golv. Så nu sitter vi här proppmätta (har precis ätit) och ska strax fixa oss lite grann :) Peace out
Jessi

hehehe

Jag vet att jag typ inte ha bloggat ett skit nu i sommar men har inte haft någon lust, men ska försöka göra det nu :)
Blir typ deprimerad av att tänka på att skolan börjar på måndag.. Vill verkligen inte! Men skönt att slippa ljunarumsskolan iaf :)
Julia

På bussen in till Jönköping. Ska möta upp ...

dsc_1630 (MMS)

På bussen in till Jönköping. Ska möta upp Hanne för en sväng på stan. Sen får vi se vad vi hittar på :) Jessi


Smart tjej!

Tog precis en dusch och märkte att jag blev helt snurrig och darrig men då kom jag på mig själv med att jag inte käkat något på hela dagen.. oopps! Så har gjort mig lite käk nu och ska mysa i min ensamhet några timmar framför Gossip girl. Puss och hej

Love!!

Alltså denna låten, helt underbar!!!Att han är sjukt söt är ju bara ett plus med..

Gossip girl..

Håller på att ladda ner första säsongen av Gossip girl. Har nog aldrig någonsin följt en hel serie? Sååå ska försöka att plöja igenom alla säsonger av det nu. Får hoppas på att de lyckas :)

Städning it is

Tänkte väl kanske försöka gå upp ganska tidigt idag för att vända tillbaka dygnet men jag är så otroligt lat så de blev inte precis enligt mina planer. Men nu ska jag vara lite duktig och ta tag i att städa mitt rum och annat nödvändigt!
Jessi
Have you ever done something you can't change,
Something you can never rearange,
I have, I have.

Båt

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Efter klippningen stack vi ut på vättern en sväng och åkte ring efter båt och annat skoj! Kan ju säga att jag va skapligt rädd där ett tag men det var skitkul:D Blev också en Pizza i Bankeryd, det var muuums.
Jessi

klippklipp

Mums vad underbart med sovmorgon! Nu ska jag äta frukost och fixa mig och efter det ska jag åka till Emma för att klippa Fredrik :)
Jessi

Oh na naaaa

Har inte haft tid att blogga på hela helgen. Men det har varit en jobbig helg med massamassa jobb så jag är helt slutkörd nu. Om en vecka börjar skolan igen, Back to ordinary. Ska väl bli både skönt och dåligt. Skönt för att få träffa alla goingar igen och att tvåan ska gå så att trean sen kommer så att jag får ta studenten nån gång haha :)
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och njuta av att jag slipper ställa väckarklockan!!!!
Jessi
Min framtida man..

:S

LÄÄÄS. jävla idioter de finns!
https://www.flashback.org/t1627606

Kom hem igår

och var ganska så trött. Men åkte iallafall upp till stallet och red en sväng. Sen på kvällen låg jag bara och kollade på film å sånt. I eftermiddag/kväll blir det träning, sen vara med Robin :)
Glömde ta massa bilder från halmstad så det blev bara några.
Julia

home

Nu är jag hemma från en döfin vecka i Halmstad! Har haft massa roligt trots det dåliga vädret.. Ölspel och korsord har blivit en vana om man säger så;) hinner inte skriva mer nu för ska åka och jobba...puu!
Jessi


Ligger och slappar lite. Som ni ser, så är...

dsc_1506 (MMS)

Ligger och slappar lite. Som ni ser, så är det sol ute så vi ska strax gå ner och bada. Vi har ju lyxen att bo i en stuga precis vid havet:) Kvällen igår tillbringade vi med ett roligt ölspel,nicenice! Ha de fiiint för de har vi ;)


Nu är vi på g till Ullared! Måste tillägga...

dsc_1503 (MMS)

Nu är vi på g till Ullared! Måste tillägga att vi har badat i havet varje dag trots väder,inga badkrukor här inte :) och jag vet inte hur man vänder bilden. Puss Jessi


Nu är vi på g till Ullared! Måste tillägga...

dsc_1503 (MMS)

Nu är vi på g till Ullared! Måste tillägga att vi har badat i havet varje dag trots väder,inga badkrukor här inte :) och jag vet inte hur man vänder bilden. Puss Jessi


Kollar in Halmstads shopping!

dsc_1497 (MMS)

Kollar in Halmstads shopping!


Har precis käkat lite pizza från våran fav...

Har precis käkat lite pizza från våran favoritrestaurang japan. Dock var det en besvikelse idag... Dom måste bytt ägare ?!? Peace out


Your the apple to my pie


You got me smiling in my sleep

Sitter i soffan och väntar och ser fram emot en fin vecka på ett av ställena jag trivs bäst på! Det är nog tredje gången vi åker dit tillsammans nu. Och jag hoppas innerligt att vi har vädergudarna på våran sida...
Dagen till ära så får ni en dagens outfit:*

nattinatti

Nu ska jag somna till Yrrol för imorgon väntas Halmstad med Jullanpullan(pil neråt)!

lördag

Har haft en lugn dag som bestått av packning,ridning och filmtittande med min lilla kusin.
jessi
Mina enda bilder från igår..Usch jag måste verkligen bli bättre på att ta kort!!!
haha vi blev lite hungriga mitt i natten där!
FRANS, vilken legend

Halmstad imon!

Trevligt kväll hos Anthon igår. Men idag har man ju mått som man förtjänar dock. Men det är det värt ;) Fast inte så härligt att rida när man är bakfull.
Håller på att packa lite nu, drar ju till halmstad imon med Jessi. Men tyvärr visar det typ regn hela veckan... Men gött att åka iväg lite iaf :)
Julia

mmmmmmmmmums

Kom precis hem från Anthon. Åkte till honom direkt efter jobbet. Kul var det !!! nu ska jag sova puss tjao hejdå sov gott godnatt
jessi

Fredag!!

Igår eftermiddag åkte jag och pappa ner till Falkenberg och mötte upp Erika & Amanda, sen åkte vi och kollade på en häst. Får se framöver hur det blir med det. Somnade direkt när jag kom hem sen nästan. Och innan var jag med pappa i stan och hjälpte han med lite grejs.
Sitter nu och lyssnar på musik och ska la fixa mig snart och sen åka till Anthon ikväll. Blir nog trevligt :)
Julia



kneg

Sitter här och äter frukost. Blev lite sovmorgon idag ;) Nu ska jag fixa mig lite för ska iväg och jobba strax. Så rolig fredag ska jag ha!!!! puss
jessi

Sail away with me honey

Hade massa mysigt igår med min kära familj och släktingar. Sen sov jag i stallet med bror och kusin. Ställer ju upp snäll som man är! Nu ska jag fortsätta prata lite med Jonna, sen blir det säääängen för jag är helt slut efter dagens kneg och andra roligheter.
jessi
Amona gick varm;)

vart jag mig i världen vänder

Lill-lördag idag och det ska jag fira(?) med att fiska kräftor, Hoppas bara att vädret håller sig fint. Fast först ska jag upp och ta en sväng på min lilla Amonapudding:) Kan ju också passa på att meddela att jag drar till Halmstad med Julia på söndag, igen haha. Kärlek till det stället. Denna sommaren har verkligen varit en sommar i Sverige för min del alltså!
Ha en fin fortsatt onsdag alla söta, puss
jessi

JB!

Kollade på Justin Bieber, Never say never igår. Och shit man blir helt besatt av killen. Helt sjukt vad bra han är!!

heaven is a place on earth

Halvligger i sängen med datorn i knäet och fläkten på full effekt, en perfekt avslutning på dagen. Om bara min rygg inte hade gjort så ont buhuhu :( Har förövrigt övningskort första gången med mami idag, förutom att hon var typ huuur nervös som helst så gick det prima. hajdooo

SOOOOL:D

Har gått bakom gräsklipparen i några timmar nu, jobbigt! Ska gå ner och köpa en glass och sen ska jag powerwalka i värmen upp till stallet. Kombinera det nyttiga med det onyttiga ;)
Jessi

kass dag

Dagen började med att hänga med min mor och far till stan som sög. Sen hem och göra iårdning sig till träningen med Baloo som gick skit. Inget funkade idag. Mens, pms, ont i huvet aa... Hem och duscha sen har jag bara suttit här typ. Sitter bara och tänker på allt dåligt just nu. Är så mycket som har förändras på så kort tid...
Men får nog ta och sova eller något och se om jag är på bättre humör imon.
Godnatt! Julia



RSS 2.0