Valborg!

Har varit en sådär vecka, men var i skolan i torsdags och igår men mådde verkligen piss igår så var bara hemma hela kvällen. Mår bra idag iaf. bara lite ont och svullen i halsen men det hindrar inte mig fårn att fira denna valborgsmässoafton med trevligt folk! :)
Julia


inattinatt blire du o jaaaaa

Det luktar grillat, favoritmusiken spelas ur högtalarna,vädret är på topp och jag taggar kvällen! Bättre kan de fanimej inte bli nu. HA EN FIN VALBORG ALLIHOPA:D
jesssiii

Nationalteatern..

Bara jag som gillar denna låten? haha!

Valborg

Shit jag är inte duktig. Lyckades ta bort mitt inlägg jag la in igårkväll. haha får väl hoppas några hann läsa det iallafall! Just nu går jag och småstädar mitt rum lite.. Har inte ens orkat gå ut i solen idag. Ser fram emot kvällen som jag ska tillbringa i Bottnaryd med mina goingar! Sjukt skööööönt å slippa tänka på skjuts osv... bara kunna gå hem när jag vill och känner för det;)
Jessi

Rolig fredagkväll? haha smart syster...


Zzzzzzzzzzzzz

Trodde jag skulle vara pigg och glad idag men gick sur som ett bi från skolan. Kanske berodde på att klockan var 8 och min otroliga huvudvärk iofs. Som ännu inte släppt och har nog aldrig blivit så här glad över att se min säng så godnatt!!
jessi

Torsdagmorron

Godmorgon världen! Sitter ute på min altan och äter frukost :) Har sovmorgon till klockan 1 idag och det var mer än skönt att få sova ut. Hörs sen puss

On the days I can't see your eyes,I don't even want to open mine.



Har varit ute och sprungit, good girl! Och min mobil var urladdad och eftersom att jag inte kan springa utan musik så tog jag min gamla mobil som var fylld av bonnefjortis musik haha back in the days säger jag bara. Vilken nostalgi. Nu blir det big brother sen SOVA!


I´m back!

Var ett tag sen nu, tog en liten paus men är tillbaka nu tror jag ;)
Har varit gött med lov och skulle gärna haft en vecka till. Men har inte hänt något speciellt, bara tagit det lugnt och sen det vanliga typ :)
Skola idag men har dock varit hemma eftersom jag har halsfluss... Bra start. Har levt på yoghurt hela dagen och kan knappt få i mig ett glas vatten. Men ska nog kolla tv eller något nu!
Julia


Gläääääänncheck

Kan ju nästan inte beskriva hur underbart det är att vara i skolan igen, inte. Haha men så farligt är det faktiskt ikke, gött att träffa alla igen osv. Har precis varit på möte , vuxenpoäng?
Nu räknar jag matte med mannen, myten, legenden GLENN!!!!
Puss på er

Blir kanske inte så mycket räknande iofs..

Påskafton i bilder









Monday morning

Godmorgon. Vaknade för inte alls längesen, suck! Men ska ut och steka i solen en sväng. Ska för övrigt bara ta det lugnt idag, upp till Amona sen såklart. Ha en fin måndag.
Puss

Jag älskar att jobba..

Speciellt dagen efter påskafton, efter bara några timmars sömn var jag tvungen att stiga upp för att åka hem och jobba. Fick jobba över också så kom hem vid halv 9 eller nåt, de e la gött eller? Ironi. uschuschuschusch.
Men hade en sjukt fin kväll igår. Började hemma hos Frida H, med fina töser Frida, Emma, Kajsa, Jacqueline, Hanne och Linnea. Och sen drog vi vidare till Lager i Lekeryd som hade fest, Döfint!
Ska strax iväg till Huskvarna med bror min och hämta mina föräldrar. Tacka fan för att det är studiedag imorgon:)
Och ingen anar nog hur sjukt dåligt samvete jag har just nu, min fina Amona fyller år idag och jag har inte ens hunnit åka dit, jäkla jobb!!!! Massa pussar på henne iallafall♥

Påskafton

Mitt internet funkade inte igår av någon konstig anledning? Men nu gör det de igen, pjuuu. Igår hade jag en luuugn dag, med lite grillning på kvällen med Emma och Lisa. Satt ute på hennes balkong hela kvällen och bara snackade och möös. Känns som att det är sommar nästan juuu!!
Nu ska jag strax äta påskmiddag med min underbara familj.
Jessi


On my waaaaay

Städat, tränat, duschat CHECK! Nu ska jag fixa mig lite grann sen blir det tacos med la familia :) Ikväll hoppas jag på att knäppa några? haha! Och nu lyser solen så fint.
Puss på er

Skärtorsdag

Vaknat för en stund sen. Känner att jag sover för länge, blir liksom trött av det haha! Började min torsdag med ett avsnitt big brother. 
Idag har jag inte planerat särskilt mycket, ska ut och städa hos min bror. Lovet börjar gå mot sitt slut, men nu börjar påskhelgen så det blir väl ett nice avslut :)
Jessi

Grill å chill

Sorry för dålig update! Har haft en fin dag trots halvdåligt väder. Varit hos min lilla Monis. Och nu ikväll har jag grillat med Emma och grabbsen från Habo. Kul att träffa dom, längesen sist:) Är dö trött så Godnatt på er

            Tog väl min mamma en söt bild innan å så..

Godmorgon

Vaknade upp av en skinande sooool :D Skulle åka till Pollarna med min kusin men som alltid så bangar hon ur och hittar på nåt annat. suck! Så ska bege mig dit ensam strax..Funkar det me. Efter det ska jag steeeka i solen. Och sen hoppas jag på en braaa kväll!
Jessi

Ahestra

Kom hem för en stund sen.Har varit i Angerdshestra och träffat fint folk. Och kan ju inte säga annat än att jag är helt kääär i vädret som är nu! Om de kunde vara så jämt. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på big brother.
Som det ser ut nu så är det partyyy på schemat imon, G Ö T T.
Jessi 

Monday

Ligger och steker i solen. Det är niiice! Tillbringar dagen i Huskvarna med Emma och så småningom Thuné en sväng:) Puss på er och ha en fin måndag.
Jessi


No one wants forever

Blev en ganska mysig kväll igår med massa saknade människor:) Tänker inte gå in på detaljer för det orkar jag inte. Nu ska jag åka till Amona i det fina vädret!
jessi

ulala

Ska träffa saknade lille G-a idag. Och alleballe..Får se vad kvällen bjuder oss på. Solen lyser nu till och med. Önskar er alla en trevlig kväll.
PUSS

Liiten tjej

äntligen ledig

Absolut inte ofta jag går och lägger mig vid elva en fredag kväll och går upp halv nio en lördag morgon. I vanliga fall skulle jag väl precis ha vaknat nu men jag har tillome hunnit vara hos Amona och nu städar jag för fullt. Har inga planer för kvällen och för en gång skull tycker jag att det är jätteskönt. Ska bara ta det som det kommer idag!! Puss
Jessi

Denna låten har legat bland mina favoriter lääänge!

It's friday baby

Jag får lov om mindre än 1 och en halv timme. Gillagillagilla! Blir, som de ser ut nu, en lugn och mysig fredag tror jag. Men sånt kan ju alltid ändras. Nu kollar vi på någon film på svenskan. Fredagslektionerna är alltid lika slappa, haha. Slänger in en tagglåt, varsågod!

Thursday

Kom hem för ett par timmar sen. Skulle egentligen slutat 5 men vi fick sluta tidigare = G L A D!
Blev stan en sväng i väntan på bussen och inhandlade då en hög kjol, Naaaajz =D
Imorgon är det sista dagen innan lov och det ska bli så sjukt skönt så jag vet inte vad. Har inga planer för varken helgen eller lovet så jag är öppen för förslag. Puss på er
Jessi

Skolavslutning, söt i martins kavaj!!!

Sovdags

Trött flicka säger godnatt till alla sina söta bloggläsare, haha!

I look up to the sky, And now the world is mine!

Lillelördag

De va två sega tjejer som steg upp imorse. Men de va faktiskt inte så jobbigt att gå på möte som jag trodde. Vi fick ju fika ;)
Har nu engelska och sitter och gör en quiz med Frida. Vädret idag gör mig trött... vill hem och mysa i min säng, men det får bli senare! Pöss
Jessi

100% mys

Becca och Becca övertalade mig att hänga med till Habo för att ha lite mys kväll med dom två och Hanne också. Och så fick det bli. Sitter i soffan med morötter,gurka och dip, Muuums! Ska väl krypa ner i sängen strax för imorgon väntar möte på morgonen för mig och Becca.
Kikade in på smhi innan och vädret för helgen, iallfall fredag, ser mycket lovande ut. Med dom goda nyheterna önskar jag er en goood natt.
Jessi


Tisdag

Är jättetrött nu och ska strax sova! Har varit med Robin idag sen har det inte hämt mycket mer. Imon har jag nationella prov i engelska, igen. Uppsatsen och det är det sista. Känner på mig att jag inte kommer lyckas så speciellt bra..
Julia



smart tjej

Usch vad jag har drömt inatt..massa konstiga saker! Men sjukaste var nog att jag drömde i morse att jag hade sovmorgon och att min första lektion, bild, var inställd så när jag vaknade tänkte jag ju givetvis " Yes va sköönt ".. Så jag somnade om och kom inte till skolan föräns 10. Märkte dock då att bilden inte alls var inställd ;)
Nu har iallafall frisören börjat och har det hela eftermiddagen.
Jessi

Fin daaag

Goaste dagen på riktigt länge, ÄLSKA VÄDRET!! Har spenderat den på a6 och stan med Becca, mys. Också varit hos Amona och solat lite ;) Godnatt

helgen

Blir lite dålig på att skriva här på helgerna. Men tiden bara flyger iväg... Denna helgen har jag nog nästan slått rekord i att sova lite. Idol i lördags bestod av måååånga timmars väntande. segtsegtsegt! Fast vädret var verkligen på vår sida, blå himmel och gassande sol hela dagen. På hemvägen gick bilen sönder och det slutade med att jag och Emma liftade hem till Jönköping med 3 killar, vi lever farligt ;) Dom var faktiskt också härifrån. Kom ju hem senare än vad vi trodde, så det var bara att korka upp och bege oss mot Frida och co på direkten. Blev en mysig kväll med grillning, kubbspelande osv. Avslutade sen kvällen/natten på bästa sätt.. gick dock inte och la mig föräns klockan 6 i morse.
Nu är jag på gränsen till att somna, så dags att dejta kudden!
Puss på er ♥

Slut på helg...

Helgen har gått väldigt fort, även om det har varit lite seg. Igår kväll var jag bara hemma typ. Idag har jag inte heller gjort så mycket. Mer än tränat med Baloo som gick asbra. Ska ta och byta om nu eftersom jag fortfarande sitter i ridkläder. sen ska jag ta och fixa lite grejer. Sen blir det nog glo på tv :)
Julia

Nattinatti

Precis anlänt i cgkällaren, som jag kallar den. Här trivs jag haha♥ Har varit på Elmia sen skolan slutade, gjort frisyrer på modeller som skulle gå modevisning. Det va kul faktiskt! Ska snart krypa i säng för imorgon är det uppstigning klockan 5. Blir inte många sovtimmar inte...Men som jag sagt redan så ska vi till Göteborg.
Och idag vill jag gratta my friendoo Emma som blir hela 17 år!
Jessi


Här har vi henne..

Fredag! :)

Hade nationella prov i engelska idag, gick la sådär. Fick ganska mycket hjälp så jag hoppas att jag klarade det :p Kom nyss hem typ och ska sticka och rida snart. Sen ikväll får jag se vad som händer :)
Julia


Inte lågnt kvar nu!

Jag är sjukt skoltrött nu. Blir less på allting som har med skolan att göra. Men, det är bara en vecka kvar sen är det lov. Och efter det är inte alls lågnt kvar. Det kommer gå fort! Har bestämt mig för att jag ska kämpa det sista! Sen slipper jag den skiter och det är det fan värt! Blev på väldigt gott humör nu när jag kom på de! :)
Julia


pizzaaaaa

Sitter här med nyfärgat hår.. Blev faktiskt riktigt nöjd för en gång skull!;)
Är ensam hemma hela helgen med syster för resten av familjen är i Sälen och Åre. Skidsemester nu?!?!
Så nu strax ska vi faktiskt unna oss en pizza..
Imon är det helg, ääääntligen. På lördag blir det Göteborg , IDOL! Frågan är ju hur lång tid man kommer få stå och köa? ingen som vet.
Vill passa på att gratulera världens bästa mamma som fyller år idag ♥♥

I'm loving angels instead..

Godkväll.. Börjar bli dags att sova men jag är inte trött! Ser fram emot dagen imorgon med New image..Ska fixa varandras hår i skolan hela dagen. Ska färga mörkare och klippa mig lite är väl tänkt :)
Med de säger jag godnatt.
Jessii
Kollar igenom massa gamla bilder. Gud vad jag saknar er...

10 sanningar om mig själv

1. Jag äter väldigt mycket onyttiga saker. Godis, chips och massa goda grejer!

2. Jag är en datanöra.

3. Jag älskar att sova.

4. Jag har väldigt dåligt självförtroende..

5. Jag hatar att lyssna på när folk äter.

6. Har fått svårt för att lita på folk.

7. Jag älskar mitt liv

8. Kan lätt störa mig på folk.

9. Jag verkligen hatar skolan.

10. Jag älskar min pojkvän ♥
Julia


Hallon & Glass

Gillar inte Onsdagar. Alltid så segt i skolan med tråkiga lektioner. Och speciellt idag för hade Nationella prov i engelska. Skulle prata massa och kan ju säga att det inte gick speciellt bra.. menmen. Var i stallet innan oxå och red och sånt. Nu borde jag plugga på musikprovet jag har imon, men orkar inte så sitter och käkar hallon och galss ist :D
Julia


Haha plutten ♥


Datakunskap...

Skönt att sova ut idag. Har precis haft matte och nu har veckans favoritlektion(IRONI!!) börjat, inget mindre än datakunskap. Vi ska gå igenom ett prov som jag inte ens har gjort och våran lärares röst är så sjukt jobbig, haha! Så nu stoppar jag hörlurarna i öronen och gör något annat..
Jessii

Bjuder på en bild från 2009. Saknar haha♥

Tisdag

Jag vet att jag suger på att blogga, men har ändå inte haft något direkt intressant att skriva.
Skolan.. Var på någon tråkig teater på Ryhåv. Sen hem och då åkte jag till stallet en sväng. Och nu kollade jag nyss klar på Spirit. Haha ♥ Ska nog ta och sova om en stud.
Julia

Famoous

Ska bättra mig, lovar! Men har man långa skoldagar så.. Fick färga hår och sånt kul på frisören idag, naaajs! Nu är jag jättetrött och det regnar ute så ska spendera min kväll i sängen framför film och big brother, mysigt. Har även en välförtjänt sovmorgon till 12 imon så de ska bli ruskigt skönt :)
Jessi


Skuulan

Ännu en ny skolvecka har börjat. Har haft idrott och svenskan har precis börjat men slutar för dagen om 1 timme, skööönt! Dock går inte min buss hem föräns klockan 1 så det är lite små segt så får gå och lalla på stan en sväng :) Blir faktiskt att ta tag i mina svenskauppgifter när jag kommer hem...
Jessi

På väg till skolan hittade vi denna...Stackars liteeen...


Söööndag..

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen.. Regnar ute så har ingen lust att gå härifrån än ;) Har varit liiite off i helgen. Blev partaj i fredags iallafall en stund , skulle hem och träffa mina homies i Bottnaryd men självklart dör min mobil och får inte tag i dom, hittade dom inte heller för den delen haha! Vaknade upp igår, trodde jag började jobba 12 men började 11 så de blev en något stressig morgon. Åkte in till stan på kvällen med min bror osv..
Idag är det söndag, och det firar jag med att göra ingenting. Ska upp till Amona såklart men annars finns det inget annat på schemat..
Jessi

Seeent

Jobbat hela dagen. Är jättetrött! så nu blire att slänga sig i bingen hoho. GODNATT


Lördag

Trevlig kväll igår tills den blev pajjad. Liite arga miner och så kom polisen. Men blev lungt igen men då var ju redan allt pajjat och då drog alla. Men blir nog fler tillfällen framöver :)
Har varit med Robin idag och kom hem från stallet för en stund sen. Ska ut och möta han och Tobbe snart tror jag.
Julia

Helg!

Har precis käkat och sitter och lyssnar på musik nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll blir det iaf att träffa folk här i Bottnaryd. Trevligt! :)
Julia

Freeeedag

Om en kvart slutar vi, sköönt! Det gillar jag massor. I helgen väntas lite jobb och smått och gott :) 1 april idag. Snart äre sommar. Någon som blivit lurad än?
Har inte så mycket på hjärtat just nu men sug och svälj trevlig helg.

RSS 2.0