Jag i ett nötskal, sorgligt nog.

Har precis övningskört med pappa, gick jättebra idag faktiskt. Och tänkte att det skulle bli skönt att få sova nu, har verkligen sett fram emot det, Men smart som jag är kommer jag på att jag har riskettan imorgon och man måste tydligen läsa igenom massa saker tills de, gr8!:)
Jessi


Tisdag

Gör redovisning om Heliga birgitta, roligare har man ju haft..
Dagen började inte så bra och har väl inte fortsatt jättegött heller så får se till att vända på detta typ nuuuu! Känns ju inte så troligt när man ska ha historia till halv 5. Men det överlever jag väl så får sluta gnälla nu;)



ZzzZzzZzzzzzZ

Beger mig mot sängen och taggar sovmorgon. Kärlek på det. Sov gott vakna torrt, Dröm sött vakna blött!

One of the worst feelings is when someone
makes you feel special then suddenly
leaves you hanging and you
have to act you don’t care at all...


20.23

Satt rätt fint med mat efter ett mycket svettigt pass på friskis med becca! Min kropp säger typ ifrån så fort jag rör mig så lite simpsonstittande får de bli nu;)
Jessi

måndag

Älska måndag? nä inte riktigt. Ge mig helg! Tackar ju skaparen av bubble shooter som fördriver mina lekioner lite:) mmmm snart lunch...
Sommar, Halmstad och Danmark♥

This is not a drive by

Idag har jag haft besök, alltid lika trevligt att möta dej, kära bakfylla! Så med ett huvud som hänger med lite halvt ska jag plugga lite körkortsteori innan jag ska soova. Det är en dag imorgon också, måndag tyvärr.

helgen



söndag..

Denna helgen har varit den hemskaste på länge. Men har ändå haft kul med fina polare! Sitter och pratar lite med jessi nu, har varit en slappdag idag...
Julia



Usch...

Ingen vidare bra dag kan jag ju säga, inte ens hockeyn gjorde mig på bra humör. Är iaf hos martin och har precis käkat lite. Tur man har bra kompisar som får en på lite bättre humör! Julia


i guess that's deja vuuuu

Sitter framför tvn och äter frukost..Lite halvseg! Var på födelsedagsfest igår. Hade iallafall mycket roligt och det spårade lite ett tag men vad gör de om 100 år;) Idag står hockey på schemat sen får vi se vad kvällen bjuder på!
Jessi

FREDAG

Godmorgon världen. Dags att springa ner till bussen som går om 10 minuter. Ska träna och sen fixa lite inför kvällen som kommer bli grymmmmmmmmm!!Pöss

Nyligen hemkommen från Julia. Ska sova min skönhetssömn nu för att orka upp till stan imorgon! Är ledig från skolan så det är rätt skönt:)

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig fina vän. Gör ont i hela mig av att veta hur du mår. Du förtjänar inte det här, ingen förtjänar det här.
För er som inte riktigt hänger med så kan ni läsa här: http://rstory.blogg.se/

Trevlig kväll

Har precis kollat hockey och käkat pizza med jessan coffe karlsson och bror:) sitter nu och tjatar lite medans jessi klipper coffis. Ledig imon så blir nog stans en sväng sen party! :) julia


Lund

Efter en sjuk och inte så givande historialektion igår så bar det av mot Värnamo med Fanny, Becca och Hanne. För att idag ta oss vidare till Lund i Fannys trånga lilla söta bil. Var och hälsade på världens underbaraste Beccis på sjukhuset. Blev en del tårar men det var helt underbart att se henne. Håller tummarna och hoppas allt jag har på att du får bli frisk snart!
Om ni bara visste hur bra ni är, finastefinastefinaste vänner!

tisdag

Tillbringade min natt i Huskvarna hos Emma. Vi kollade på fast 5 och lagade mat och sånt mysigt!
Ska ha någon tvärgruppsredovisning om Holland nu på historian.. handlar säkert om knark hah.
Jessi

Matte

Sitter i skolan och har matte b. Ångrar nästan lite smått att jag valde det. svårt som sate!

söndagkväll

Haft en mycket fin helg med underbara människor. Åh vad bra ni är:) Dags att bege sig mot sängen för att samla nya krafter. Imorgon är det en ny vecka och det innebär också ännu mer träning med Beccis. Nu jädrar kör vi!! Sov gott och dröm sött kära vänner.
Dags att börja om. Vi lever bara en gång( vad vi vet iallafall) och det får man f*n ta vara på. Jag har världens finaste vänner och alla människor runt omkring mig får mig att må så himla bra, vad mer kan man begära egentligen? Over and out!



Lördagsmorgon

Gick upp vid 10 idag , känner mig duktig :) väntar på min moster nu så ska vi åka till amona och gänget en sväng och pussa på dom lite!
Jessi


Ihiih

Kom inte hem för inte så länge sen, varit hos Mattias en sväng ikväll och haft det trevligt! Somnar vilken sekund som helst, så nattiii <3


Helg

Väntar på bussen hem efter en myskväll hos Emma , long time no seeing! Det var behövligt :) Medans Julia och alla andra goingar är ute och blir runda om fötterna så ska jag faktiskt hem och sova.


död

Faktiskt varit en bra dag, även om jag typ är helt död nu. Var och simmade med maja efter skolan idag faktiskt, haha. Sen åkte jag till ikea med mamma och pappa och fixade garderob och lite sånt. Kom hem för en liten stund sen bara och hade inte ätit något på hela dagen typ, så har precis slängt i mig en pizza. Känns ju bra att göra de när man har varit duktig och simmat... haha!
Har ingen aning om vad som händer ikväll. Kolla hockey och sen blir det nog lugnt:)
gammal bild, men shit vad blond jag va!:o

Idag är jag glad!

Och jättesöt.... Hohoho!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2027453/images/2012/pic_185295441.jpg" class="image">


Väntar på bussen...

Känns som om man jämt sitter här på june och väntar på bussen nu för tiden, är ju inte för roligt. Ska hem och se om man kan få med mamma och pappa till Ikea en sväng och fixa lite saker :) julia


Ajj..

Kunde knappt resa mig upp från sängen idag , denna träningsvärk är inte nådig alltså!
Idag är det exakt två månader kvar tills jag fyller 18 och idag har jag också min första körlektion woho:) bra dag!


Mm...

Sitter på bussen hem. Med musiken i öronen och hela bussen är nedsläckt, så himla mysigt. Men jag förtjänar väl lite mys efter två pass på Friskis?
Att det finns tendenser till att jag kanske somnar och hamnar i Borås behöver vi ju inte tänka på :)
Jessi


Idrott

Har idrott med min goa klass:) känner att jag framhäver min vackra sida idag alltså...


Godmorgon!

Sitter i sängen och orkar inte gå upp. Sen att resten i min klass (förutom jag,Fanny och Frida) har sovmorgon till 10.10 svider lite också!

Nyvaken och go


You don't have to save me

Har en liten bloggtorka. Vet inte vad jag ska blogga om... Dags för träning nu iallafall:) Sen måste jag laga mat själv också så någon söt kan gärna få göra det åt mig för det är inte precis min starka sida!
Jessi


Väntar på bussen..

Åå vad segt det är, går om en halvtimma... Var på jättebra humör innan, tills någon snabbade de! Och kan ju säga att gå utan linser en hel dag är som att vara handikappad:o haha..


skola

sitter i skolan och har någon tråkig teoriskit, fast går ju alltid göra det lite kul ;)

Försovning..

IGEN! Fattar inte hur jag lyckas alltså... Ser inte precis fram emot en skoldag till halv fem men vad gör man.


Busy day

Skola, hem, sen in till storstaden igen för att fixa lite småsaker! Sen tränat rumpen av mig hela dagen.. Där hade ni min dag och nu ska jag äta;)

Goa helg

Inte haft någon bloggtid i helgen. Var på fest långtlångt borta igår men gud så kul jag hade. Riktigt grym kväll:) Det tackar jag Johan Hanne och alla andra fina människor för! Nu blir det sängen


Lördag

Är hos bror och hälsar på en sväng, trevligt! Ska snart åka hemåt, se vad som händer ikväll. Känner inte för att bara sitta hemma ikväll oxå! Jullan


Teori...

Börjar min lördagsmorgon med lite körkortsteori för det kan ju alltid vara bra :)


New image

New image dags i skolan. Håller på att blondera jonnas hår nu och längtar till lunchen:) blir dock ingen förändring i mitt egna hår idag!


heaven is a place on earth

Hemma och hungrig mmmm... Skulle egentligen tränat med Hanne idag men eftersom båda var sjukt opepp och hade lite halvt go magmensvärk så blidde det inte så. Pga dom planerna ställde jag också in hockeyn ikväll, vilket var lite synd nu men vad gör man! ;)

söt bild på söt kusin

Torsdag

Något gick snett imorse så kom precis till skolan nu. Och så mycket som jag vill hem nu har jag nog aldrig velat.. Är så äckligt skoltrött haha :)


Livslång vänskap


I'll always be beside you, until the very end,
wiping all your tears away, being your best friend,
I'll smile when you smile, and feel all the pain you do,
and if you cry a single tear, I'll promise I'll cry too.

Trött dag

Kollar runt lite på blocket haha, kan någon gissa på vad ? Men snart ska jag och pappsen ut och övningsköra woho. Börjar ju faktiskt dra ihop sig mot första körlektionen snart :)


Hej nytt liv

Fräscha och Goa efter idrotten, nu ska vi dra ett varv runt munken duktiga som vi är :) pöss


Galen...

Åååh jäkla blogg som lägger ut dubbelt av varje bild hela tiden. Inte meningen såklart! Blir så när man bloggar från telefonen.


Onsdag

Var sjukt nära att jag stannade hemma idag men har bara 2 lektioner så tog mig i kragen och åkte ändå. Duktig tjej :)
Dagens


känslor

Varför faller man alltid för fel personer? Man blir gång på gång behandlad som skit när man egentligen vet att man är värd så mycket bättre. Och det kryllar av folk som faktiskt förtjänar ens kärlek. Så ska man alltid falla för dom där svinen. Som ger en falska förhoppningar och bara handlar efter sina egna villkor. Och trots det så ger man aldrig upp, man lever på dom där förhoppningarna dag ut och dag in. Struntar i vad alla andra säger fast att man vet ännu en gång att dom har så jäkla förbannat rätt! Släppa taget och gå vidare ,det finns inte ens på kartan.
Allt man vill är att få känna kärlek, att få känna sig älskad.
Jag lovar jag har själv blivit sviken, jag har själv varit där, jag har själv känt den smärtan, den smärtan att vara kär..
patetiskt inlägg men ibland måste man få ur sig saker och ting

<3

Var en mycket fin och rörande ceremoni( eller vad det kallas) , Men han har verkligen gjort sig förtjänt av den. Stefan Liv♥
Ska somna till en film nu hade jag tänkt!

Mmh

Kom hem för en liten stund sen, blev att kolla på matchen iaf. Är astrött och ska käka å sen sova! Va en jätte fin ceremoni i kinnarps arena för Liv! Julia


Kul i skolan...

Nej inte så. Historia till halv 5... Kill me! Som sagt kolla tröjhissningen sen och efter det hem och sova. Sviker matchen, förlåt hv!


Seegt

Sitter i skolan och somnar vilken sekund som helst. Kunde inte somna så har sovit typ 2 timmar inatt... Hockey sen med men kanske bara blir att åka och kolla när tröjan hissas, åker faktiskt hellre hem och sover sen! Jullan


Usch...

Tröttare än någonsin ... Redan skoltrött och vill åka hem!


Perfekt avslut

Spakväll och mys med mig själv, kan man få ett bättre avslut på lovet?


Måndag

Nyvaken för andra gången idag.. Skulle egentligen varit på väg till stan nu men vi ställde in träningen idag så helt plötsligt har jag inga planer för dagen buhuu:( tvn är min bästa vän...
Jessi


Godnatt

Ögonen går i kors..Dags att sova igen timmarna jag missade inatt. Det är ett måste annars kommer jag väl svimma på träningen med Becca sen!


Wie

Var precis inne på körskolan och bokade lektioner! Ååh det börjar närma sig :):):)


Snark...

Sist jag kollade på klockan innan jag somnade stog den på 4 så det kanske inte är så konstigt att det första min syster sa till mig i morse var att jag ser rätt död ut haha. Upp kom jag ju iallafall! Mooot hälsan...
Jessi


Åååh lovet är slut och skolan börjar på tisdag... vill verkligen inte. allt är bara så segt å faan just nu känns det som. Tur det finns några bra saker att se fram emot isf! ska ta och sova nu!
Godnatt, Jullan.


att man alltid ska tro och vara beredd på det värsta, önskar att jag bara kunde ta åt mig av det bra för en gång skull…



Whats meant to be will always find a way.

Jag är inte smart, ska gå upp om mindre än 5 timmar. Ångrar att jag vänt på dygnet hela lovet;) Hälsan imorgon klockan 8 here I come! Där rök den studiedagen...

se men inte röra...

Suger rätt mycket att vara i en ekonomisk kris.
Pleated Crochet Dress - BlackCrochet Mesh Tank - Ivory

Tröttis

Lagom opigg tjej på väg till stan en sväng.


Äntligen

Hemma i min säng! Min syster är världens bästa om någon ville veta :) tackar för kvällen alla som var medverkande.


Ojdå...

Haha inlägget blev inte som jag ville ändå. Nu fick ni lite bilder från min morgonpromenad med moster, syster och Amona me :)


Hockey

Har försökt blogga hela dagen men har inte funkat:( sitter i bilen nu på väg till hanne för lite öl och hockey! Aldrig fel ;)

Såhäär ser jag ut idag om någon bryr sig


Lördag

Har varit en lite seg vecka, inte gjort allt för mycket. Var iaf i ahestra i onsdags och hade de trevligt med lite folk. Och ikväll vet jag inte vad som händer?? Jullan


Lugn fredag

Kom nyss hem, önskar klockan var lite mindre faktiskt :) blev en lugn fredag med lite film hos fag i bankeryd och sen lite pratstund hos moster, alltid lika mysigt!


ångest

Fick precis panik när jag kom på att skolan börjar på måndag, tisdag(?), vill verkligen inte! Skulle ge vad som helst för att få ta studenten och börja leva lite. Skoltrött? haha nejdå inte alls. Känns inte som att jag har något kul alls att se fram emot. Glädjer mig dock lite att jag fyller 18 om 73 dagar:)

Godmorgon

Jag skojar inte om jag säger att jag läst 50 uppdateringar om hockeyn och att dom vann, men grattis Sverige!


I'm no superman

Scrubs mys med G-a och Jonte. Har varit på en go roadtrip ikväll , rätt Nice ;)


baby we can do it all night

Sov lite länge idag och har precis lagat mat, mums! Ska bort till Wigge m.fl en sväng nu:)
Igår

jahaja

Med ett stycke snurrigt huvud, spräckta jeans och en jävligt mätt mage så ska jag nu tacka för dagen,tack ahaha!

'

Maaat

Väntar på att mamma ska bli klar med maten sen ska jag träffa G-a och gänget en stund:) ikväll kör vi all-in?!
Jessi


Too late

Hade tänkt sova en skvätt men inte det lättaste när Emil går loss där ute! Imorgon ska jag va duktig tjej och träna med Becca och senare på kvällen blir det nog party , och om inte så drar jag nog en sväng till Bankeryd :)


Lipsill

Precis kollat på en grymt fin film så sitter här och lipar nu haha! Ska kolla på ännu en film nu, så kul har jag ikväll:)
Pööösss

Frukost

Lite lyxfrukost med Julia är rätt fint! Att klockan är jättemycket kan vi ju strunta i ;)


dagen har sugit

har inte gjort ett skit, kollat film typ bara. Tur jessi kom förbi en sväng nu kväll och gjorde mig på lite bättre humör! Men ska ta och sova nu och hoppas på att morgondagen har lite mer att erbjuda! Nattii

On the bus

Ska möta upp Jonna och Jonas i stan, han ville tydligen ha hjälp med att köpa ny jacka!


önskningar

Aifllqnceaao3-a_large
Aifjpglcaaenixo_large
24907225379865711184_large
37695940122802109455_large
41561532864783372396_large
Tumblr_lx45yxm0pf1r8ciiho1_500_large
388627_245776462157883_114982095237321_612871_282116869_n_large
390808_245711008831095_114982095237321_612625_697924339_n_large

mööööjs

Då börjar denna dagen också dra sig mot sitt slut. Nu ska jag mysa hela kvällen med Cola och Gossip girl, lite sällskap skulle inte vara fel så ni är så välkomna:)
Dags att släppa taget och gå vidare, inse att framtiden erbjuder nåt finare!?
Nää aldrig i livet!

Sliten tjej

Är fortfarande jätteseg och ligger å tittar på tv, haha har verkligen inte gjort ett skit idag! Ganska gött de med.
Bild från igår innan kvällen började.


snark

Idag är en sån där dag jag gör ingenting...Har ätit fin bakfylle middag med Jonna och gänget bara;)Men ska försöka göra något vettigt av dagen(kvällen) och gå ut och gå en sväng!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE FANNY!


bakfull?

blev en lyckad kväll igår, hade verkligen jättekul! dock mår jag piss idag, legat i sängen och sovit hela dagen. men de var det värt!! ska nog ta och fortsätta sova nu ;) hoppas ni hade lika trevligt som jag! Kan inte lägga upp några bilder så ni vet. Jullan

Gott nytt år

Ligger äntligen i sängen! Haft en helt okej nyår:) nu är det ett nytt år med nya möjligheter och inte ett enda nyårslöfte har jag ... Dags att kasta in handduken för idag!


RSS 2.0