monday

Ursäktar min frånvaro men efter en helt galen fest, några timmars jobb, praktik och massa träning så är jag nu back on track! Har börjat sista praktikveckan och nästa vecka är det lov så jag klagar inte. Pluggar mest på körkortsteorin så har inte så mycket annat liv just nu... hörs imon!

Söndag

Blev party i angerdshestra igår, igen! Hade jättekul tack vare mina underbara fina vänner, ni är så jävla bra! <3
Ska gå ut å sola lite nu hade jag tänk, njuta av livet! Jullan


Fieesta!

Sitter hemma hos Julia med ett glas vin i handen. Nu kör vi igen och ikväll ska vi gå loss!! underbara lördag. Ha en bra kväll alla goa.

yesterday

Har haft finbesök av Fanny. Blev utgång igår i Jönköping och hade jättekul med galningen! Tack för en fin kväll/natt/dag min fine:)
¨

Det jag söker har jag slarvat bort det jag söker har någon annan fått

Haft en kanon dag idag. Fick sluta tidigare från praktiken och har tränat och annat nyttigt nu ikväll. Somnar med bra humör och imorgon är det fredag och då kommer Fanny så ska vi göra Jönköping osäkert! Denna helgen kommer bli bra. Det vet jag:)

Life is good

Redan torsdag och det betyder att det snart är helg. Har i morse haft min sista körlektion så nu jäklar är snart det där körkortet i mina händer! Nu ska jag strax gå och käka lunch med mina fina tjejer på piren. Vädret är underbart så det kan inte bli bättre just nu så idag blir det tummen upp istället!
image description

tummen ner!

Uschuschusch. Skulle kunna storlipa nu...hv är ute ur slutspelet. Fan. Orkar inte med denna skitdagen så godnatt och hej!

2012.03.21

Inte kul att vakna upp och må skit när allt man vill är att vara ute i världens finaste väder. Suck! Men ska inte gnälla för jag är näst intill aldrig sjuk:) Nu ska jag försöka göra den här dagen liite bra iallafall så börjar med en nice frukost.
Jessi

tisdag

Sådär ja, då har även jag blivit stor. Försökte blogga både igår och idag från telefaxen men det gick som vanligt inte. Hade världens mysigaste födelsedag igår. Frukost på sängen, bjuden på lunch, hockey och massa fina presenter!
image description
Jag var helt enkelt tvungen, förlåt att du fick skämmas Julia haha!

snart så

Rätt trött efter dagens jobb. Ligger i sängen och myser framför big brother. Njuter av tanken att jag om cirka 20 minuter är hela 18 år. Känns ingenting men ändå haha! Ser fram emot nästa helg något enormt, på fredag kommer min saknade Fanny så ska vi göra Jönköping osäkert och på lördag är det fest:)

Go helg!

Har haft en väldigt trevlig helg. Fredags blev det lugnt med film å taco hos Maja, och igår upp tidigt till Karlstad som blev jävligt lyckad med vinst!:) var verkligen helt död när jag kom hem så somnade gott sen! :)
Julia


One day left

Haft en jätte bra start på söndagen, mysig fika med familjen och fick även lite presenter av Joakim och Matilda. Parfym och ett mobilskal!  Ska fixa mig lite nu sen ut och köra lite bil innan några timmars jobb väntar! Ha en fortsatt bra söndag alla glada.

lugn helg nejnej

Så här ligger jag just nu, har färgat ögonbrynen och målat naglarna och sånt kul. Tänkte sminka mig lite för ska bort till Julia senare när dom kommer hem från Karlstad och fira in vinsten lite!
OPS glömde publicera, detta va vid cirka 8 tiden haha nu sticker jaaag iallafall.

Underbara helg

Känner att jag är lite oaktiv här. Igår hade jag risktvåan, halkbana, så nu är jag snart redo för det där sabla körkortet. Och efter några timmar praktik hängde becca med mig hem. Blev en lugn kväll med matlagning, full frys och massa skratt. Slocknade nog runt 11 tiden redan, sliter att gå så långa dagar som vi gör nu! Och idag har jag klippt mormor, tränat och tjutit av glädje till hvmatchen.

haapppyyy

Stressig morgon. Trött hela dagen. Hockey. överlycklig tjej som nu somnar med ett leende på läpparna. att en vinst kan göra en så glad!
Tråkigt väder idag så imon hoppas jag på en stooor sol när jag vaknar:)
image description

onsdag

Har försökt blogga precis hela dagen när jag haft chansen men bloggappen har inte varit på min sida tyvärr!
Praktik idag också och har haft tre kunder, kul som f*n faktiskt:D Men för att orka med en dag imorgon också så måste jag sova några timmar nu så pöss och godnatt.
bussbilder....

Sol!

Har varit hemma idag, hade typ bara två korta lektioner så sket i det. Sitter nu istället i solen och har det gött! :)


tisdag

Har inget att blogga om under praktikdagarna för det enda jag gör är praktiserar och tränar. Inte så intressant! Säger godnatt med en söt film:)

Life is a flower

Dag nummer två börjar snart, och kan inte va annat än glad för vädret ute är helt underbart! Ha en nice dag i solen så hörs vi ikväll:)


Måndag

På väg till praktiken efter en sovmorgon som satt rätt så fint. kan ju också tillägga att jag påbörjar min sista vecka som 17-åring idag;)Ha en fin måndag för det ska jag!

Carry on smiling, and the world will smile with you


tlött

Min lördagskväll bestod av vin och trevliga människor i mysiga Gränna! Lite halvlamt men hade kul ändå:) Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Pappa hämtade upp mig hos Hanne så åkte vi till A6 och sen blev det hockey och slutligen så har vi nu firat min bror som fyllde 22 i torsdags! nu ska jag sova för imon börjar 3 veckors praktik.
Var lite trött i morse så fick en egen stylist som fixade mig all over , ibland har man det för bra!

Morgonpromenad

Efter en helt okej kväll igår är vi uppe på morgonprommis:)


SLUTSPEL!

Imon börjar äntligen slutspelet, är så jääävla taggad!! :D

Lördag

Var party i Angerdshestra igår, trevligt! Har varit seg hela dagen så har inte gjort allt för mycket. Men har faktiskt varit på gymmet en sväng med Nelly, har tänkt mig att börja träna nu! Eller försöka iallafall ;) ska nog ta och dra igång en film nu hade jag tänkt!
Julia


Woho

Skaffar mig en fin lördag då min fredag inte va så festlig! Puss


Hela veckan väntar jag på lördag, lördag igen

Pigg och glad tjej hej. Gjorde i princip ingenting igårkväll, och det var fredag!? Men jag var trött och en tidig sänggång för mig behövdes nog så nu är jag pigg och redo för en galen lördag istället!
Känns konstigt att säga detta, men jag typ älskar skolan. Inte skolan då men allt kul och knas som händer där med världens bästa tjejer!
Svingo låt!

@ school

Tar bort min äckliga utväxt med hjälp av finfanny:)


Där har även denna torsdag gått och jag är redo för sängen och sova en skvätt innan jag ska vakna upp till världens bästa dag och ha New image! Äntligen ska den där förskräckliga utväxten bort:) Innan jag somnar ger jag all min kärlek till mina kära vänner Becca och Jonna och min älskade mamma. Varför ska alla bli sjuka och ha ont för:( Orättvisa värld!
Tumblr_kpoijmys5y1qzrvo0o1_500_large__25281_2529_large

Here I go again

I bilen ännu en gång.. I Huskvarna och väntar på pappa, tittar ut över Vättern som man för tillfället inte ser något av haha!


Torsdag

Tidig uppgång idag, är redan i Jönköping! Ska ha körlektion innan skolan :) är dessutom super nervös för har en permanent på kundpasset sen! Men det ska nog gå bra.. Fet diss på vädret också.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2027453/images/2012/pic_192933396.jpg" class="image">


time to sleep

Nu säger jag banne mig godnatt. Måste sova mina timmar och tagga en hård dag imorgon!

Det finns en anledning till varför backspegeln är så liten o vindrutan så stor, för att dit du är påväg är mycket viktigare än där du varit.

Mums

Sitter i bilen i väntan på pappa som är inne hos någon och planerar ett bygge eller nåt sånt, såg just att deras son var dösnygg också hehe. Under tiden fettar jag i mig maxmat.Känns bra efter träning ;) blir övningskörning för hela slanten när han är färdig!


Onsdag

Hade jättesvårt att somna igårkväll, resultatet av det blev en försovning! Men nu är jag uppe och på väg till skolan för att ha två lektioner där den ena är bad på rosenlund så heeeelt okej dag:) skinande sol idag också lovely!


FÖR SNYGG

Säger godnatt med ett drömmaterial!

Dagens

Har stått och försökt få till en bra dagens bild i klassrummet i en evighet nu haha så här får ni en halvtaskig riktigt kass sådan!

Ute krigar vintern imot våren

Kände mig pigg och glad idag när jag vaknade till skillnad från igår så det blev skolan för min del. Sitter nu här och ska skriva något arbete på naturkunskapen men det går lite halvtrögt! Orkar inte gå lång dag idag heller vilket jag måste, och hade så gärna velat träna efter skolan med jag hinner inte det för då väntas övningskörning och hockeymatch så får väl ta tag i den där förbaskade träningen imorgon. Ha en fin tisdag! PÖSS

Drömmer mig bort..

Vill ha sommar, lov och värme nu. Bara åka iväg någonstans och slippa tänka på alla krav och måsten. Bara få va. Leva livet med sånna man tycker om. Denna sommaren kommer bli grym det har jag bestämt!! Då har jag körkort också så den kommer krylla av roadtrips överallt och ingenstans. LOVE

what to do

Vaknade för en stund sen. Jag hatar detta, att vara hemma en hel dag utan att göra någonting funkar inte för mig som oftast brukar hålla igång hela tiden. Usch... Blir bara så sjukt uttråkad och börjar tänka på livet och det slutar med att jag har negativ inställning på precis allt!
Väggtexter och dekorer - Väggtext

skulle man ju tydligen hinna vara sjuk med..

Vaknade, mådde som en påse skit rent ut sagt men tvingade mig upp och åkte till stan, hade körlektion, mådde ännu sämre, åkte hem. Nu SOVA!

Natti

Trött tjej som ska sova nu. Helt sjukt vad seg jag varit idag..ska bli skönt och lägga sig!
Gled lite i s70in innan idag på tal om annat och njöt av tanken att det bara är 2 veckor kvar nu woho!:)

Kevin jag och sarah i fredags, gullungar


Söndag

Ligger helt förslöad i Julias säng. Jag hade riktigt kul igår:) blir deppig av tanken att det är söndag nu bara!


Konstigt

Har egentligen haft en riktig bra helg. Tycker dock att det har varit den sämsta på länge. Konstigt jag vet?!?

Min absolut bästa vän. Ingen är så bra som du!


Hockey

Har varit i stan och sen nästan fixat klart i mitt rum som har tagit hela dagen. Sitter nu och kollar på hockey med boysen och nelly:) Jullan


Lunchtime

Firade en fin vän igår som hade fyllt år, trevligt trevligt! Och förmiddagen har jag spenderat på stan med Emma och nu sitter vi på alcamo och lunchar :)


Lördag

Ligger i sängen och tar en morgoncider! Det är ju lördag;)


Jullaaan

Haha va ett bra tag sen sist så tänkte slänga in ett inlägg. Har precis tjockat mig med pizza och håller på att fixa det sista i rummet nu med pappa, börjar ordna sig nu!
Verkar inte hända så mycket för min del ikväll, blir lugnt hemma :)


Fredag

Försov mig ännu en gång, grattis mig! Längtar så tills skolan slutar idag, skoltrött för tillfället känner jag:)Har inget vettigt att säga egentligen men ha en fin fredag!


That's what make you beautiful

Ligger äntligen nerbäddad i sängen efter en låååång dag. Underbart är det! Hela min kropp säger ifrån så efter lite filmtittanden säger jag godnatt...


Good morning

Passar bra att skriva lite på engelska då jag för tillfället har just engelska. Längtar tills lunchen mm... Har en ganska fullproppad dag, kundpass i eftermiddag, sen körlektion och hockey så vi hörs när vi hörs ;) puss

Finaste brudarna får stå för bilden


RSS 2.0