Bra dag!

Ska snart käka i kvällssolen med min lilla kusin som bor här denna veckan. Härligt:) För övrigt är ju vädret heeelt kanon!

Måndag

Var ju rätt så gött att sluta innan elva idag. Dagen har jag spenderat i solen. I form av gräsklippning, ridning och annat smått och gott. Det resulterade ju givetvis i att jag brände mig rätt rejält så nu är jag rosa, fint!?
Nu inväntar jag big brother och lite kvällsmys :)

Brrr

Inte hunnit skriva i helgen, har jobbat.
Känns helt sjukt att det är Juni snart? Sommarmånad och det är svinkallt ute. Nu ska jag sova och tagga en kort skolvecka på tre dagar. NATTI
Love?

grab something sexy tell 'em ey, give me everything tonight

Har haft världens mysigaste dag. Frisör hela dagen och vi har bara tagit det lugnt och fixat varandras hår osv. Kunde inte bli bättre. Har även införskaffat mig lite små saker från stan och fixat mors dag present med bror min! För några timmar sen bad jag pappa köra iväg mig ut i skogen haha, så släppte han mig där så löpte jag hem, känner mig duktig:) NU ska jag sova.. Imorgon väntas kort skoldag och Jönköpings marknad!
2 år gammal bild på mig och mina fina saknade tjejer♥

Bäckadals bal 2011

Alla var så sjuuukt fina!!!
Syster och Victor
Syster och Victor
Julia och Fredrik
Isabelle och okänd
Syster och Victor
Någon,Evelina,Syster och Victor
Frida och Andreas

Water for elephants

Hemkommen efter en kanon dag! Såg Water for elephants på bio, jättefin och bra film. Kollar nu på big brother så slänger ut lite bilder från balen senare...
jessi
Brudarna som gjorde min dag, ni är bra!

Sovtime

Dags för bingen nu. Imorgon väntar en fullspäckad dag. Till mesta delen av roliga saker!
09.40-12.50 Skola, Efter det luncha på piren med fina tjejer, sen kolla på Bäckadals bal hela eftermiddagen, Ska ta massa bilder! Som jag sa innan så blir det bio sen fram på kvällningen.
PUSSNATTI
jessi

Goodmorning

Sitter utanför bilden och börjar strax. Ska ha min näst sista bildlektion förevigt... buhuhu trivs bra här nere i källaren. Idag suger vädret riktigt hårt, får hoppas det går över tills imorgon då min fina syster ska gå balen. på tal om imorgon kommer förövrigt min lön också, ska bli sviingött för det ryktas om bio imonkväll!!:)

Waiting for forever

Har haft filmmys ikväll med goda vänner. Kan faktiskt rekomendera denna söta filmen, waiting for forever. Nu ska jag plugga till mitt excelprov jag har imorgon. Kanske lite sent ute(?). Med det säger jag godnatt♥
jessi

Alla har vi varit små..

.. Och överdoserat smink, eller...?!?!?

Love to be me

Godmorgon. Kan börja med att säga att alla som ser mig idag får acceptera att jag ser lite mongo ut. Vaknade nämligen vid 07.52 och bussen går 08.03.. Så ni kan ju tänka er hur mycket jag hann fixa mig;) Nu slutar min svenska.. så ha en fin måndag puss
jessi

Vill du ligga med mig dååååå?

Hello sunshines! Vi dog inte, tack och lov för de. Hade en fin kväll igår, va på fest hos Frida i Huskvarna. Kvällen slutade ganska så tidigt där så vi var ett gäng som bestämde oss för att gå till shell och köpa korv, men jag var duktig tjej istället och vände och vandrade heeeela vägen upp till stensholm med Jimmy. Det tog sin lilla tid men skönt var det:)
Idag har jag legat ute och stekt i solen... Hoppas på lite resultat iallafall. Nu ska jag grilla med min fina familj!
Jessi
Tog bara dåliga mobilbilder igår..

Taggggg

Ikväll kör vi väl lite och så! Får passa på eftersom att vi kommer dööööö så puss på alla och ha en fin kväll :D

passande låt huh?

klipppppp

Att få komma hem och äta efter att ha gått i skolan från 8 till halv 7 är heeelt underbart.
Har haft "kunder" nu på eftermiddagen/kvällen, så jag klippte Julia :D Och nu äntligen är jag hemma..
Ifall någon jävel är sugen på att göra ett frisörarbete, en svenskauppgift och ett excel prov till mig så varsågod, då blir jag mer än tacksam!! för själv har jag ingen ork till det.
Nu ska jag som sagt äta, sen blir det lite löpning. Dum som jag är så orkar jag inte bry mig om att mina benhinnor(eller vad det nu heter) inte mår som dom ska.
Jessi

SOVDAGS

Somnar med regnet piskandes mot rutorna. mysigaste som finns!

Visa ditt intresse, eller förlora mitt!

Precis...

Hoppat ur duschen. Idag har jag haft nationella prov i engelska , jag kan varken säga om det gick bra eller dåligt för det har jag ingen aning om. Nu ska jag ta tag i frisörarbetet fram tills big brother börjar...
Imon blir det en lååååååååååååååååång dag, så får se om jag är levande när jag kommer hem!
jessi

As long as you love me

Precis hemkommen från Jönköping med min kära moster och kusin! Köpt foder osv.. Nu ska jag ge mig ut i ovädret och springa, good girl :D

GO!


So many boys in here where do I begin?



Min helg kort haha!

Jag har städat...

Varit i stallet med min kusin..

Och myst med dessa töser, Emma, Matilda, Kajsa...


XOXO jessiiii


Orkar inte...

..blogga. har inte varit en speciellt rolig helg om jag ska vara ärlig, min finafina Amona har gått och blivit sjuk så ska upp till henne nu och spenderar väl så stor del av dagen som möjligt hos henne!


it's friday fridaaaaaay

Kör på en kvällsblogg, som vanligt. Känner mig riktigt jävla deprimerad just nu gaah , va ju sista dagen på praktiken idag och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan trots att det bara är 3 veckor kvar till sommarlov!
Har haft en lugn och skön fredagskväll, börjar bli en vana huh? Blev lite filmkväll med wigge och alleballe, alltid lika mysigt:) Imorgon ringer klockan runt 8 snåret så dags att dejta kudden. Sleep tight!
jessi
slapp jag och söte Tyson

Göteborg

Jag vet att jag suger på att blogga men har typ tröttnat och orkar aldrig ^^ Men iaf, var i Göteborg idag med klassen, och de va både bra och dåligt. Våran mentor pajjade stor del av det med att bestämma att vi skulle hem tidig, och så hade han inte sagt att Liseberg inte öppnade förrän 3 så fick gå runt på stan en stund och sen inte göra ett skit för att sedan gå på Liseberg i 3,5 timme. Men var kul iaf!
Är ensam hemma och gillar verkligen inte att vara det på kvällen för jag får för mig att jag hör massa och att det är någon i huset! Men har precis gjort soppa som jag ska äta nu och sen blir det sängen för min del.
Godnatt!
Julia

shoooes

Godkvälllll. Fick precis lite smått panik när jag kom på att vi har ett gaanska så stort frisör arbete som jag inte ens har börjat på, suck. Så det är egentligen vad jag borde göra just nu men har verkligen ingen ork så det får vänta. Istället ska jag ut och springa i kvällssolen, sen placerar jag mig själv i soffan resten av kvällen!
Det är inte föräns nu jag inser att jag kommer sakna praktiken som sjutton..men men ska bli skönt att go back to the ordinary så att säga ;)
Jessi

Har precis som väldigt många andra klickat hem dessa skor, och fick dom idag, LOVE IT!

Onsdaag

ÄNTLIGEN är mamma och pappa hemma igen. Fick lite smycken, kläder, parfym och smått och gott av dom :) Aldrig fel! Nu är det dags att slänga sig i bingen, imorgon är näst sista dagen på praktiken :( Gudnaattt
jessi

Färgat håååre

Jag skyller min dåliga uppdatering på praktiken och ber än en gång om ursäkt för de! Med tanke på att jag går så långa dagar så händer det ju inte så mycket annat i mitt liv under dom här veckorna, därför har jag inte så mycket att skriva om;) Men idag när vi inte hade något att göra så fick Emelie och Johanna(2 frisörer på hårfixarna) för sig att dom skulle färga mitt hår. Och så fick det bli, tänker dock inte säga vilken färg för det får ni ta reda på själva! Nu ska jag ut och springa, sen ta hand om min sjuka syster.
Fick hem mina skor och min klänning igår men ska skicka tillbaka skorna och beställa ett par andra istället.
Puss på er
Jessi

I wanna grow old with you

SKULLE PUBLICERATS SÖNDAG KL: 23.30
Nu är ännu en helg över och mitt bloggande har varit i botten. Men min helg kort iallafall,
Fredags: Praktik och klippte Jonna , skönt att få jobba lite själv faktiskt:) Efter det åkte jag en sväng till Huskvarna och sedan hemfärd för att inte göra ett piss. Mysa lite med mamma och pappa och somnade väl gott runt 11 tiden om jag inte minns fel.
Vaknade upp tidigt och åkte till Amona och tog en långtur, blev även lite grillning där uppe med Joakim och hans friendooos. mysigt! Sen kom mina fina tjejer Emma,Becca,Frida,Frida och Hanne till mig så grillade vi ännu en gång och spelade kubb och annat skoj. Kom även massa andra människor senare på kvällen också. Så det blev en helt klart okej Lördag! Och idag är det söndag ( i en halvtimme till ). Jag har jobbat hela dagen. Var en jätteskum människa på jobbet som satt där i 6 timmar..jobbar på en restaurang för dom som inte vet, han frågade iallafall när jag slutade och gav mig 50 spänn helt random!? Sen gick han precis samtidigt som jag slutade, så jag vart gaaanska så rädd haha. Nu har jag precis masserat min syster och nu ska vi naana. Bor ensamma i huset nu eftersom att mamma och pappa åkte till Barcelona i lördags, oooch jag saknar dom redan:( buuuhuu.
GODNATT!
Jessi

Söndag igen...

Usch, hatar verkligen söndagar... Var i stan en sväng med pappa innan och fixade lite grejs. Och ska nog ut och sätta mig i solen nu med en glass ! Blir att rida lite senare sen hade jag tänkt.
Klickade nyss hem skor och en klänning till skolavslutningen :)
Julia



Vet inte riktigt om jag gillade skona så mycket men får skicka tillbaka dom isf :p


DEAD

Praktiken tar kål på mig haha blir helt död på kvällarna. Idag har jag klippt Eric :) Får hoppas att han blev nöjd iallafall! Nu sitter jag och tittar på när min syster bakar och blev nyss nersmetad med smör i ansiktet, NICE. Om en stund ska vi ut och springa och efter de blir det givetvis big brother. Har tyvärr inte så mycket mer på hjärtat..Massa GRATTIS till fina Jullan som fyller år idag.


Bjuder på lite fina bilder..


Precis beställt...


Vet inte riktigt vad jag tycker om skorna ännu men det återstår att seeee!

Big brother!

Ytterliggare en dag på praktiken avklarad. Fötterna dööör av att stå från 9-6...Så orkar inte göra särskilt mycket när jag kommer hem. Nu kikar jag på big brother, SÅKLART. Vi hörs imorgon!
jessi

Praktik!

Har ju glömt att berätta att vi har praktik nu. Så jag är ute och praktiserar på en salong två veckor framöver och har väldigt långa dagar, mellan 9-18. Såå blir ju inte särskilt mycket bloggat då men de får ni leva med:) Dagen har iallafall varit bra, vi lunchade på peset och kan ju säga redan nu att jag saknar bäckadals fina byggboys i matsalen, haha!! Trots min långa dag så har jag varit uppe och tagit en tur på Amona, och tro det eller ej faktiskt gått hem också. Så nu somnar jag gott!
Jessi
Snyggmartin får stå för bilden.. mums

Måndag igen..

Har varit en asgo helg med valborgsfirande och sen "tävling" igår fast som gick både bra och dåligt. Och bra dag idag också faktiskt, fick veta att jag kommer bli godkännd i engelska! :) Var ganska trött när jag kom hem så somnade men blev väckt av mamma så vi åkte till stallet. Sen bara tagit det lugnt. Suttit och letat klänning till skolavslutningen och blev väldigt taggad inför sommaren! :D
Har precis käkat räkmacka och hade tänkt att sova nu, så godnatt!
Julia

Trött...

Ligger i min säng efter en välbehövd massage från bästa mami. Helt sjukt vad seg jag är... Så blir det om man är ute och ränner på nätterna ;) Ska kolla på mitt tredje big brother avsnitt för dagen nu. pusss
jessi

Home!

Nu är jag hemma, Det är till och med så illa just nu att jag sover med smink hahaaaaa Gooodnatt!!!!!

RSS 2.0