Grebbestad

Nu är vi hemma igen. Kan bara beskriva dessa dagar som bra. Att mamma och pappa kom upp med husvagnen i lördags är ett plus också. Har shoppat loss på Nordby, festat, myst,solat och allt annat man gör när man är på semester! Kan tilllägga att efter 4 kvällar med utgång och otroligt mycket dans så är man rääätt så sliten. 
Grebbestad är ett ställe alla bör besöka någon gång, liveband på bryggan varje kväll, fullt ös på krogen alla dagar i veckan, snygga stekare all over osvosv! Till och med i Söndags var krogen där uppe mer igång än krogen är här i Jönköping på fredagar, haha det klagade ju inte jag och Hanne på.

summerparadise

I brist på annat att göra så kom bloggen i mina tankar så tänkte väl ge er en liten uppdatering. Jobbar för det mesta och min lediga tid spenderar jag med mina goa vänner. Har varit i Jonnas husvagn i Falkenberg och Henkes stuga i Varberg så lite småsemestrar har jag hunnit med! För tillfället sitter jag färdigpackad i soffan och väntar på att bussen till stan ska gå, ska hämta bilen hos Hanne och sen bär det av mot Grebbestad med finingen som förresten tog körkort idag!! HALLELUJA vad skönt att få sitta jämte för en gång skull :) 
Ha det fint så hörs vi när vi hörs:*

Lever

En liten uppdatering sen sist. Förra veckan var jag i Göteborg på Liseberg med finfina brudar, i fredags hade jag en sjuk och väldans hemsk utgång där jag även tappade min plånbok men som dagen efter upphittades tack och lov, igår blev det spontan vinkväll som slutade i helt fel ände av Jönköping och vi hann även spräcka takluckan på fina lilla bilen. Kortfattat hade jag gärna kunnat skippa denna helgen för den har inte bjudit på nåt bra så att säga...
Henke bjöd på partybrillor iallafall haha

RSS 2.0