Valborg

Har varit på lager en sväng idag med jessi och coffe, haha hittade ingenting. Ska snart käka lite och sen tagga till kvällen! Då blir det party :)
Jullan


Usch och fy

Har hunnit med både fotograferingar, fester, jobb och allt möjligt denna helgen. Att sova 3 timmar å sen upp och jobba är inget jag rekommenderar. Och har hänt nåt knas med mig idag för jag mår hur dåligt som helst helt plötsligt, näsan och ögonen rinner nåt jävulskt. Så måste sova så att detta försvinner, men imorgon är det valborg, och då skiter jag i om jag är sjuk eller ej LETS GO!!

Lördag

Hade en rolig kväll igår, och ganska så seg idag men var uppe i stallet en sväng och red innan :) sen har jag bara slappat i soffan med film typ
Julia

Haha bjuder på dom här fyllebilderna


Fäst

Varit lite stressigt idag, var uppe i stallet och red en sväng när jag kom hem. Sen ångrade jag mig och orkade inte sitta hemma så åkte med ut till ön. Så nu sittar vi här och dricker öl och har det trevligt :)
Julia

Jag å hanneee :)


Engelska

Sitter i skolan och har engelska, segt. Har kort dag idag oxå så det funkar!
Ikväll blir det tyvärr lugnt, vara hemma med pappi :)
Julia


Hemma tidigt!!

Gick ganska så fort att göra provet, så är påväg hem nu. Får se vad som händer när jag kommer hem, får nog ta och städa...
Julia


Frukost

Sitter och käkar frukost, ska snart åka till skolan och göra nationella, blir kort dag för slutar efter de! :)
Juli


And I wonder if you know, how it feels to let you go

Godnatt gullisar. Ville bara meddela att jag kommer vara frånvarande imorgon! Skola och kundpass till 5, träning sen sätta i löshår på Fanny och lite andra ärenden och sen sover min lilla boll här:) Mys pys är de allt. Puss på er

Avslutar med en fin sång..

Onsdag

De va nästan att jag fick be pappa bära upp mig ur sängen idag, mina ben värker nåt jävulskt! Har ju varit jättekul att gå i skolan 8-8 idag med:) nä nu blev jag negativ. Time for some training;)
Ett tips till alla Bäckadalare som går till konsum varje rast och köper typ godis, köp morötter istället, de har iallafall jag och Becca börjat med, nyttigt?!

Tråk

Haha känner vissa dagar att jag ska börja blogga på riktigt igen, sen dagen efter pallar jag inte och orkar inte bry mig. Har lixom inget intressant att skriva endå. Det enda jag gör på vardagar är skolan och sen tränar typ, inte så intressant att läsa kanske...

Tänkte iaf säga att jag mår bra. Har funderat lite det senaste om att jag borde göra något med mitt liv, och inte bara göra ingenting. Får se vart mina planer leder ;)
Julia

Bild från i fredags


tisdag

Hemkommen från skola och träning. Samma sak heeela tiden. Usch måste hända nåt kul snart! Sitter och mumsar på smörgåstårta, de godaste jag vet typ, och laddar batterierna för tänkte gå ut på en powerwalk runt svansjön och de är cirkus 1,5 mil så vi får väl se hur det slutar. ;)

godnatt

Tror jag avlider snart. Vilket mördarpass det blev. Är helt sluuuut. Och finns inte ord för hur mycket jag längtar tills helgen! Långhelg, ledig fre,lör,sön,mån,tis, INTE FEL:D med det säger jag och min döda kropp godnatt

wieeho

Sådär ja! Känns bra att ha körkortet i handen;) Är ju inte så nöjd med varken namnteckningen eller bilden men men haha! Nu ska jag ut och springa.

Måndag

Precis som alla andra måndagar, mer än så behöver jag väl inte säga. Ska plugga lite matte nu och vänta på att mami och sis ska komma hem med bilen så jag kan åka till Mullsjö och hämta mitt körkort och sen lite träning på de!Pussss
Fint litet brev från min lilla beccis

I <3 Göteborg

Som vanligt på helgerna har bloggningen varit på noll. Men har faktiskt inte varit hemma på hela helgen. Var hos stigby i fredags med goa människor och sen igår åkte jag till götet så kom precis hem därifrån. Har haft världens bästa helg med dom finaste vännerna!

Imorgon är det freeedag

Blev galen av att sitta hemma hela dagen så hängde med pappsen till stan men det slutade med att jag hämtade bilen hos sis och träffade Hanne en sväng! Är ju faktiskt bara förkyld, ingen dödssmittande sjukdom direkt... nu ska jag sova så att jag är pigg tills imorgon för då blir det skola:)

Hemma idag

Kunde varken svälja eller knappt andas när jag vaknade så stannade hemma för känner inte för att snora ner kunderna i skolan. Är redan vädigt uttråkad så frågan är hur jag ska klara att bara vara hemma hela dagen hmm..Ska nog börja med att bränna lite skivor till bilen haha, gammalmodigt ohyes!

Helloooooo

Blev att jag tillbringade kvällen hos Monisen. alltid lika skönt att få komma dit och tänka på annat liksom. Och eftersom att jag inte hade något bättre för mig så red jag lite så vet ju någon som kommer ha rumpvärk imorgon! Känns så konstigt, för typ 3 år sedan var det en vardagsrutin för mig att åka dit varje dag och sånt. Saker förändras så äckligt fort! Men ska nana nu för håller på att bli sjuk:( tummen ner på de.

onsdag

Älskar onsdagar i skolan. Så mys med Fanny och Frida på sol på morgonen hihi! Är faktiskt klar med matte a kursen snart, känns braaaa:) Idag har inte jag haft något alls att göra. Skippade träningen eftersom jag är förkyld och massa ont i halsen. Men ska nog åka upp till min lilla bebismona nu:*

bra dag

Kan inte säga något annat än bäst om dagen. Tog mitt efterlängtade körkort idag:D Så det är en glaaad tjej som nu går och lägger sig!!! Är dock nervös över hur jag ska lyckas köra helt ensam in till stan imon utan varken pappa, sis eller Julia vid min sida haha kan nog bli rätt intressant.

Party like a rockstar

Eftersom jag ändå inte har något bättre för mig så tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen. Hade faktiskt sjukt kul i fredags när jag väl tänker tillbaka. haha..Så typiskt mig. Att inte tänka på hur bra jag har det för stunden utan jag ska alltid börja tänka på sånt efteråt och börja sakna det istället!

Jnytts bild, känner mig inte särskilt fin här kan jag inte påstå hahah får sluta ställa upp på sånt här!

19.51

Segaste skoldagen på länge. Men känner inte för att gnälla så nog om det. Har annars haft en bra dag med träning och sånt bra! Känner typ för att gå och lägga mig nu men känns lite tidigt eftersom det fortfarande är ljust haha. Tråkig dag och tråkigt inlägg;) PÖSS

Måndag igen..

Känns som om det jämt är måndag.. Sitter och dör lite i skolan.
Har haft en lugn helg, ingen alkohol! Förjävla tråkigt faktiskt. Men har haft trevligt ändå! :)


Svar på kommentar

Till dig som undrade vart jag har köpt shortsen så har jag köpt dom på hm faktiskt!:D
Nu ska jag sova! godnatt

Im glad your came

Älskar att min pappa är världens snabbaste hela tiden. Har suttit och väntat på han jättelänge nu för vi ska övningsköra men han kommer ju aldrig så ska måla naglarna istället hiho:D

dagens

sunday

Efter 17 timmars sömn startade jag min söndag med att städa rummet och röja som fasen. Behövdes verkligen! Hittade även mina shorts jag köpte förra veckan, haha hade glömt bort dom. Nu blir det lite käk sen ska jag nog övningsköra:)

IM IN LOVE. Tyvärr får ni inte se dom på för mina ben är något bleka haha..
(Bädda sängen är onödigt?)

wow

vilken brud jag hittade på nöjesnytt. haha.....


00.51

Hade kul igår, kul folk ute och så. Har inte mått sådär jättebra idag och blev lite för lite sömn inatt så när jag kom hem innan hann jag inte mer än käka och börja kolla på en film innan jag somnade runt 7 och vaknade nu haha vilken spännande lördagkväll. Mår nog ännu värre nu än innan så blir att försöka sova igen!

Fiiiesta

Sitter hos Emma och snart ska vi måla naglarna och börja fixa oss lite smått. Taggar utgång i Jkpg ikväll med henne och Martina:) Ha en fin fredag för det ska jag!

bra köp

Skitbra torrschampo för brunetter. Om man inte orkar färga håret typ 1 gång i månaden på grund av ljus utväxt så är denna grym! Köpte en igår och jag är mer än nöjd:) Kostar 150 kr och finns på många salonger. Mycket bättre än de jag köpte på Åhlens där utväxten blev typ grå.
Efter bild. Har ingen före men min utväxt är cirka 1 cm, Kanske lite mer.

I en evighet levde jag som om du inte fanns

Det är fredag och klockan är 9 men ändå har jag varit uppe 3,5 timme. Vet någon som kommer bli trött sen...
Har någon kurs i skolan idag och sen i eftermiddag ska vi ha färgmodeller så då kommer min trogna lilla kund Julia!
Fuck fredag den 13........
Jessi

korv

Nu är jag hemma och har gjort lite korv haha det är aldrig fel. Kan tala om att jag ska sitta i min tvsoffa hela dagen. Rätt fint ändå. Måste ju ta det lugnt om man ska palla med en hård helg!;)

Torsdag

Kort skoldag idag. Tog ledigt hela eftermiddagen för har precis skrivit mitt teoriprov och äntligen är jag färdig med det. Skulle kunna gråta av lycka och framförallt lättnad typ. Så glad!

Nothing compares to you

Ligger i sängen och myser med mig själv och pluggar körkortsteori. Precis exakt som alla andra roliga kvällar i mitt liv. Ska snart sova en skvätt för imorgon är de skola,träning och sen någon festlig teater med klassen på kvällen haha. Sen följer Fanny med mig hem och sooover här♥
Jessi

tisdag

Oh my va de va trögt att komma upp imorse. Att det gick tungt alltså haha, men hade faktiskt roooligt i skolan. Brukar jag ju ha iochförsig. Och nåt som var ännu trögare var att sluta halv 5 och sen dö på träningspasset på friskis. Men nu är jag glad och nöjd och ska käka!
Jessi

Hehe

oj, var ett bra tag sen nu! Men har inte pallat och inte haft något intressant att säga ändå så. Och i påsk har jag haft annat för mig, elmia mässa, kompisar, bil och fest typ som alla andra.

Ligger nu som vanligt i min säng och inte kan somna efter lovet, härligt... Se om man orkar upp imon!
Julia


Måndag

Fick åter igen idag en påminnelse om att jag borde ta tag i mitt liv. hehe dom ringde från jobbet och saknade mig med tanke på att jag inte kommit när jag börjat. Noll koll hellooo! Så där har jag tillbringat dagen. Kapade även av håret innan och nu ska jag kolla klart på en hitlerfilm jag började kolla på igår:) Imorgon är det dags för skola igen efter lite över 1 månad! Känns kul faktiskt...

trött ohyes

Har legat och ruttnat i min säng med film sen jag kom hem, och ska fortsätta med det nu så godnatt mina vänner!
Precis så här snygg är jag efter en natt utan sömn och gårdagens smink wieho

söndag

Bloggningen  går inget vidare för mig. Har under dom senaste dagarna hunnit med att göra rätt mycket. Varit hos världens bästa vän i Värnamo, varit på bilmässan, firat påsk, myst med Amona osv.
Igår hade jag en rolig påskafton med fina vänner men har inte sovit någonting alls inatt så är helt dööööd nu och tackar gudarna för att jag är ledig imon!
Värnamo
myspys med Julia, Björre och Marcus

Påskafton


haha Kp och Johan, cirka 05.00 någon gång, goa boys!


Onsdag

Usch för att behöva gå upp innan man vaknar av sig själv. Ska upp och rida för första gången på typ ett halvår. Känner att både jag och amona kommer ha träningsvärk imon...

love

Blev ingen större shoppinglycka, men nu är passet fixat och hade ju en rolig dag med Jullan! Har precis varit och pussat lite på Amona och har ingen aning om vad som händer resten av kvällen.
Min stora (och inte så rena) kärlek!

Tisdag

Drar mig mot staden med Julia och pappsen för att fixa pass och sen blir det shopping för hela slanten wieho!

noll koll

Haft en kaos dag, fattar inte hur jag lyckas ibland alltså. Menmen har haft en mysig kväll med Emma, bio bland annat! Hungerspelen hette den tror jag. Bra var den iallafall;)

No matter what we party tonight

FÖRLÅT för mitt dåliga bloggande men nu är jag tillbaka på riktigt! Hade min efterlängtade 18-års fest igår. Blev faktiskt lyckat och jag hade svinkul. Stort tack till alla roliga människor som kom:)

RSS 2.0