Zzzzzz

Känner mig fortfarande proppmätt efter maten trots att det var flera timmar sen jag åt och har hunnit övningsköra och greja efter också. Snälla bror som stog för hela middagskalaset! Det gjorde du bra:)
Sovdags nu, det är en dag imorgon också!
Om du bara visste hur underbart det var att träffa dig idag


onsdag

Har varit på jättebra humör hela dagen idag:D, synd att de ska förstöras så fort man kommer hem bara. Hoppade ur duschen precis efter träning och ska väl bege mig neråt där tre-rätters väntar, mums!!

Bra dag

Godmorgon... Väntar på att klockan ska gå lite så jag kan vandra till bussen. Börjar min morgon på bästa sätt med frukost med Fanny och Becca! Denna dagen kan inte bli annat än bra:*
Jessi


min bästa

Säger godnatt genom att säga grattis till min syster som fyller 20 idag (onsdag). Min andra halva, vad skulle jag göra utan dig! Hoppas du får världens bästa dag för det är du värd. LOTS OF LOVE!! Pusspusspuss

Snart är det mars...

Och det är nog de enda jag ser fram emot just nu. Händer ju en del den månaden hehehe... Bara 3 små ynka veckor kvar nu sen blir jag myndig. Kommer leva livet och just nu ska jag försöka lägga all min energi jag har på att plugga till körkortet! Känns som att det var igår som jag var 13 år och spanade på alla stora grabbar med nytaget körkort och sa att " tänk om 5 år då får vi också köra bil"..Vart tog tiden vägen?!

20.28

Kan ju verkligen inte klaga på detta underbara vädret. mhm Im in love!! Har trots detta haft en sjukt tråkig dag idag.. Men alla dagar kan ju inte vara perfekta hoho. Har tränat och sånt gött iallafall. Och nu har mamma och pappa kommit hem också, Och för ovanlighetens skull Joakim också så hela la familia är samlad så det är rätt skönt att slippa vara ensam..
Jessi


tisdag

Blev tidigt sängtajm för mig igår så är pigg och glad idag:) Ska göra ett arbete om vindkraft med Fanny nu så vi hörs senare♥
Sötissarah!!

bildbomb

Nice dag i backen med mestadels Fanny. Helt ok backar mitt ute i ingenstans:) Och var visst i Östergötland någonstans? kul pratade dom iallafall. Är faktiskt stolt över mig själv för åkte snowboard för första gången idag och det gick typ bra!!
¨

Godmorgon världen

La mig tidigt igår så är faktiskt rätt pigg idag.. Ska iväg med skolan till typ Tranås? eller nåt sånt. Och åka skidor,Blir nog kul. Känns ju inte som om det kommer vara någon snö kvar men men ;) Ha en bra måndag kära vänner!

ohwohw

Middag hos mormor och morfar, kalas hos kusiner och hälsat på mamma har jag hunnit med idag. Ätit massa flöt också som vanligt på söndagar!
Älskar ju vädret nu hihi nu kan inte folk gnälla över att jag går i skinnjacka;)
PUSS
Jessi

Baby you light up my world like nobody else

Till gårdagen då, Förfestade som sagt här hemma med goa människor och mumsig Tacopaj. Jag, Becca och Hanne drog sedan vidare till Hannes pojkvän för lite fest. Mycket trevligt! Avslutade sedan kvällen hemma igen med gott fyllekäk osv..

myspys

Kan tala om att jag fick en stor chock när jag vaknade upp i morse och såg hur hemskt vårat hus såg ut... usch haha. Min syster hade förfest/20årsfest här igår och ja det syns väl! Märks ju att mamma inte är hemma och håller ordning men nu har jag varit duktig och städat precis allt. Så känner mig som en bra lillasyster!

Dagens..

Bra ord tycker jag haha:)

Bilen

På väg mot Jönköping för att hälsa på mamma och handla det sista för ikväll:)
Idag är vädret helt underbart , dock blir det sämre ju närmare man kommer Staden men men.. Conversen fick iallafall åka på ;)
jessi


Shoppat lite..

.. Och gjort mig redo för kvällen;) Detta inlägget skulle jag lagt in igår dock haha tankspridd.

Some die young

Seg dag... Längtar ihjäl mig tills jag kommer hem. Låt denna dagen gå snabbt!!! Är ju dock glad att det är fredag och löning idag :)


Since you've been gone I can do whatever I want

Kom hem för en stund sen. Idag var jag en snäll vän som väntade i stan 1,5 timme bara för att Fanny missade sin buss. Är vi kvitt nu efter alla gånger du fått vänta i råde? Nog om det. Ska ner och ta farväl av lilla mamsen nu, kommer typ börja gråta haha. världens bästa! Efter det ska jag nog plugga en skvätt...kanske.

Så här stabila var jag och Frida på idrotten igår, yeeha!


Bra morgon

Vaknade upp till strålande solsken. Lite skillnad mot ösregnet igårkväll... Börjar nu min morgon med engelska och i eftermiddag har vi kundpass, mycket roligt :) ha en fin dag för det ska jag!
Jessi


This is my time

Pratade precis med mamma om allt och ingenting och blir nästan lite deprimerad nu med tanke på att hon ska läggas in på ryhov imon för operation buhu. Ska dock bli kul att se hur jag och min kära syster ska klara oss helt ensamma nu tills typ tisdag. Lär bli kaos!
godnatt Zzzzzzzz...

Redken

Kan passa på att ge er ett tips så här på kvällskvisten. Ett jättebra mousse från Redken som ger bra volym och glans. Och det håller länge också! Går dock på 360 kronor men de är det värt.

kaos dag

Har försökt blogga från telefaxen hela dagen men den vill inte som jag vill. Är hemma från skola och träning nu. Har haft en sjukt rolig dag i skolan med flickorna. Sjukaste på länge men ack så kul:) Tänkte laga mig något att äta nu då jag är ensam och övergiven här hemma!

fettisdagen

Idag har varit en trött dag. Riktigt trött. Därav den kassa uppdateringen. Lång skoldag, tackar ju gudarna för mina fina tjejer som får en att skratta no matter what, och sedan även en sväng i Kinnarps Arena. Lovar att vara mer på hugget imorgon!!
Godnatt godingar

najs

Dags för körkortsplugg och lite mumsig kvällsmat. Och efter det ska jag nog somna framför big brother! Är massa glad idag, humörsvängningar?! ohyes. Säger väl godnatt med det då!

Du snurrar min värld

Äntligen färdig med allt. Trodde jag skulle behöva sitta med ett skolarbete nu men det var tydligen länge kvar tills vi skulle lämna in de, YESSS! Kvällen räddad, Blir en "tahandommigsjälv" kväll. Kan behövas;) Och på tal om ingenting så är jag 18 hela år om exakt 4 veckor. Längtar så jag smäller av typ.. Pösss
Början av ettan, tänk allt som hänt sen dess haha.

På g till skolan

Startade dagen på hälsan och tog bort mina mysiga stygn så är på väg till skolan nu. Har en fullspäckad dag framför mig, skola, körlektion, träning osv!
Jessi


onödigt

Mår typ fisdfabvj just nu. Huvudet dunkar och jag fryser ihjäl och är på allmänt deprimerande humör. Skulle behöva någon som tog hand om mig nuuu!!!!
godnatt..
head up, stay strong, fake a smile & move on.

Partyrocking

Efter många om och men och lite halvt kaos så åkte vi på fest igår med Hannes pojkvän och hans kompisar. Kvällen slutade också hos honom och vi kom i säng alldeles för sent som vanligt. Men trotsar min trötthet nu och ska ut och köra lite bil hoho:)
Suddig bild från igår.

I bileeeen

Jobbat färdig och sitter i bilen på väg till Hanne :) får se vad kvällen bjuder på! Ha en fin lördag alla söta

Saknar denna fining nåt otroligt..


Lördag

Blev som sagt lite party igår, trevligt. Har legat i sängen nästan hela dagen, lite seeg. Sitter och kollar hockey nu med mor och far:)
Julia


Lördag

Tackar alla för en go kväll igår. Speciellt tack till Coffe som alltid är så snäll och fixar allting. Nu ska jag skynda iväg till jobbet och tillbringa några timmar där. Ska bli kul faktiskt för det var ett tag sen. Älskar mitt jobb:D
Jessi

Förfest för två

Sitter och dricker lite vin och taggar kvällen. Blir partaj på hemmaplan, rätt skönt att ha gångavstånd hem sen. Det händer ju inte alltför ofta ;)
In i dimman!


veckan som varit

Mysig alla ♥ dag fika hos wigge med fina vänner
Kaaaoooos i köket
Kvällsåkning i Ulricehamn med syster...
..Och Beccis:)
Fotografering i Tidaholm. Mina bilder är tagna med iphonen så dom är inte så bra, bilderna vi ska använda oss av är tagna med Hannes systemkamera;)

Tlööttt...

Off to Jönköping för ett varv runt munken och sen ett pass på Friskis. Nyttig fredag!
Jessi

Smygtitt från fotograferingen igår


mmmh!

Sitter och käka frukost med en kopp kaffe, lite sent kankske... Ska dra till bussen om en liten stund, hockey ikväll äntligen!! :)


Norrahammar

Sitter hos Hanne och pluggar. Har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna.. Men idag(imorse) har vi iallafall varit i Tidaholm och jobbat med vårat projektarbete så är ruskigt trött nu men ska hem om en stund och senare blir det hockey :)
Jessi


Alla hjärtans dag

Myser framför hockeyn med Julia och G-a:) kan ju inte bli bättre en dag som denna! Blir nog lite film senare med wigge tror jag.
Skickar en allahjärtansdag puss till alla idag också!


Kände för att vara lite söt...



Nothing compares to you

Imorgon är dagen då man ska vara deppig eller? Om man inte heter Hanne och firar 1 årsdag med sin pojkvän...hmmm vissa har de bra;)
För att komma med en egen åsikt så tycker jag att alla ♥ dag är överskattat. Fast det säger jag ju bara för att jag är forever alone... haha nu blev jag lite gnällig. jag får nog en mysig dag ändå med Julia vid min sida;) Varför inte vara glad över det man har istället för att deppa över det man inte har?
Nu kastar jag in handduken för idag, höhö godnatt!
Cry as hard as you want to.
But always make sure: when you stop crying,
you'll never cry for the same reason again !

Slapp dag..

Har spenderat min dag med körkortsteori. Och nu har jag och Julia varit ute på en powerwalk så ligger helt utslagna i sängen och försöker komma på vad vi ska hitta på ikväll.. Hmm:)


Usch...

Vaknade nyss efter att ha drömt den sjukaste mardrömmen så är helt uppe i varv och kan inte somna om.. Jag som har lov och kan sova så länge jag vill :( går inte ens upp så här tidigt när det är skola ?!


Söndag

Godmorgon. Är glad idag att jag tog det lugnt igår , slippa "dagen efter"! ;) så är inte så avundsjuk på mina små vänner som säkerligen har ett huvud som inte är i balans... Nog om det. Det är söndag , vad gör man idag ?!


bra start på lovet

Blev inte så jättelugnt igårkväll trots allt. Chillfest hemma hos Robin och lite annat kul hade vi för oss:)
Och nu ikväll har jag varit på 20 årsfest och har varit spiknykter och levt på cola hela kvällen och till och med kört bil hem, mycket duktig tjej!!

frihet

JAG HAR LOOOOOV, äntligen:D blir nog rätt lugnt ikväll ska bara träffa lite fina vänner. Värsta mysväder ute nu ju!

Freeeedag

Har frisör hela dagen och håller på och färgar och grejar! Men just nu har jag och Fanny tagit lite rast... Lov om cirka 5 timmar yesssss:)


lov imon!

inte hänt allt för mycket dom senaste dagarna... så segt i skolan och skit! se vad som händer för kul på lovet! :)
Varit hos Jessi nu ikväll en sväng. Ska ta och käka nu sen sova, upp och åka skidor imon med skolan. inte såå taggad om man säger så, haha!

torsdag

Att operera sig va inte naaajs! Har massa ont och har för första gången fått stygn i mig... Men lika glad är jag för det. Sitter med Julia och väntar på att gårris ska komma så ska jag klippa honom:)

På bussen

Mot hälsan/ vårdcentralen, ska opereras ! Haha låter nog värre än var det är.. Efter det taggar jag en lååång skoldag. Lagom gött att det är två dagar kvar tills lov nu:)


Myser till det lite

Med mig själv i min underbaraste säng. Ska jag vara helt ärlig är det nog den största höjdpunkten på dagen att få lägga mig här.. mmmm! Ska sätta på schindlers list nu, grym film. Har inte sett den sen jag gick i 8an eller något dock... med det säger jag godnatt till alla söööta:*
Hur mysigt?!

bakbakbak

Hoppas ni blir glada på mig nu älskade klass. Har kämpat hela kvällen och det höll på att gå rätt illa haha men har ju världens bästa mami som fixar allt åt mig:)

Onsdag

Onödiga dagar i skolan nu känner jag. Känns knappt nödvändigt att gå dit men men:)
Väntar på pappsen så ska vi åka till Amona, sen ska jag träna och baka till min fina klass hoho!
pöss

Rätt sjukt..

Många tycker kanske den är för lång för att titta på men det är de värt. Får en att tänka lite.. även om detta bara gäller en sån sak som supportrar på en match. Detta är ju inte precis det enda när det gäller Sveriges "lagar och poliser" som får en att sucka...Dom har väl inte rätt att slå människor bara för att det står polis på ryggen?

14.37

Lagom go skoldag , har inte haft en enda hel lektion idag, slutade halv 12 istället för halv 5 och klagar gör jag då rakt inte:) Har gjort den här godingen nu och ska avnjuta den med lite körkortsteori...

Tisdag

Efter träningen igår så övningskörde jag i massor så fanns ingen tid över till annat.. Är på väg till körskolan nu för en körlektion innan skolan :)


Måndag

Börjar måndagsmorgonen med svenska! Går långdag idag till halv 5 och efter skolan ska jag träna så vi hörs ikväll :)


godnatt

Orkade mig upp från soffan och traskade bort till Julia en sväng och sen blev det lite hockey på Bottnaryds arena med grabbarna också. Kul men kallt! Sen hann vi med en sväng till macken för att köpa lite godis:)
Ska nu lägga mig och tagga sista veckan innan lov..mmmmm!

Gammal bild

söndag

"morgon"mys i soffan..Har en känsla av att jag kommer tillbringa många timmar här idag!

Filmmöjs

Var och kollade hockey med Nelly innan, förlust tyvärr. Har bara varit hemma och kollat film å så ikväll. Haft lite besök nu en stund oxå. Men nu blir det sängen. Godnatt!


godmorgon

Rätt gött att man tydligen inte skulle jobba när man var inställd på de. Så åter igen blir dagens planer helt ändrade! Tror jag måste bli bättre på att planera hmm.. Sätta på en film och och äta lite och försöka bli mindre förkyld tills ikväll låter som en bra idé nu:)
Jessi
Det ser ut och bli varmare yessss

Mums..

Blev ändrade kvällsplaner. Jag och Hanne åkte skilda vägar så ska bara ta det lugnt ikväll och det slutar troligtvis hemma hos min moster:) Men innan jag drar mig dit så ska jag äta med pappsen, kan ni gissa vad? Får dåligt samvete nu när jag varit duktig och tränat hmm..
Jessi

Freeedag

Haft frisör hela dagen i skolan :) och nu ska jag träääna sen hem till Bottnaryd med Hanne! Önskar alla en trevlig fredag vad ni nu än ska göra;)


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Nu har man slagit sig till ro i beccas säng i Habo. Vi har nyss pratat med andra lilla becca i telefon, känns rätt konstigt att vi sitter och planerar vad man har för lektioner i skolan osv medans hon planerar vad hon ska göra för behandlingar och dialyser och allt vad det heter och innebär! Men men du är stark våran fina tjej:) Nu är det dags att sova en skvätt.. sov sött!
pöss

Hockey

Har varit hemma idag oxå, men börjar bli lite rastlös nu så blir nog skolan en sväng imon. Avslutar denna dagen men en kopp kaffe och lite hockey i soffan med mamma och bror :) julia


Bra början

Dagen börjar bra med sovmorgon. Och att jag är färdig redan och sitter och äter frukost är ju rätt ovanligt!


Onsdag

Dålig på att uppdatera jag vet.. Men har inte hänt så värst mycket nu i veckan. Har varit hemma idag för har aset ont i ögat och det är helt rött och svullet, så va hos någon ögonsak innan och så sa dom att de va någon skada på någon hinna... Och får inte använda linser på ett tag nu!:o aja, sitter och kollar på oc just nu, finns inte så mycket bättre saker att göra! Julia


Läskigt...

Och denna mannen satt framför mig på bussen för två veckor sen, och sa att jag var vacker. USCH

På bussen

Frågan är om jag ens kommer upp ur sängen imorgon bitti. Finns stora tendenser till en sjuk träningsvärk efter detta... Nu ska jag hem och ha kvalitetstid med syster, bastu osv! Rätt fint såhär på lilllördagen;)

DUKTIGA ÄR VI BECCIS!!!


Idrott

Riskettan var inte så segt som jag trodde, och nu är jag ett steg närmre körkortet! Har nu haft dubbelpass i idrott och ska upp till A6 en sväng innan jag och Becca beger oss till friskis för att bränna ännu mer fett. Så känner mig rätt duktig idag. Over and ouuut:)


RSS 2.0